Pd/dd : 0.77
Örneğin Halkb : 1.12 oldu.
Görece her gün bedavalaşmaya devam ediyoruz. Kısa vadede en azından pd/dd : 1.00 bekliyorum hırsız patron kağıtları kaldı sadece 1 in altında
Printable View
Pd/dd : 0.77
Örneğin Halkb : 1.12 oldu.
Görece her gün bedavalaşmaya devam ediyoruz. Kısa vadede en azından pd/dd : 1.00 bekliyorum hırsız patron kağıtları kaldı sadece 1 in altında
Birde anlamadığım konu 3 gün üstüste tavan olan birçok hisseye brüt takas getiren BİST yönetimi günlerdir tavan bugün bir ara taban olan işc ve halkban gibi hisselere neden bu uygulamayı getirmiyor ve çifte standart uyguluyor..
Benim bir yatırımcı olarak merak ettiğim şey bu şampiyonlar ligi sponsorluğunun akabinde muhtemelen büyük çaplı reklam çalışmaları başlatılacaktır. Acaba reklam giderleri için belirlenmiş bir meblağ varmı? Yaklaşık 20-30 milyar tl arası kar bekleniyor ki bu gerçekten ciddi bir kar. Bence bundan sonra takip edilmesi gereken şirketin reklam giderleridir. Reklam çalışmaları için ayırmış oldukları belli bir bütçeleri varmıdır inşallah açıklarlar.
Aynen sayın tidebringer..Doaş gibi kağıtta 2 kez VBTS uyguladılar çok zarar ettim..2 gün tavan oldu diye Kağıt 32 tl den 25 tl ye inmişti..
viop %3 çok sıradan ve çok sıkııcı bir gün borsa genelinde bankalar tavan diğer hisseler %4 -5 civari thy eksi açtırmak için yırtınıyorlar. bu hafta abd verileriyle birseyler yapıcaklar mı gorucez.ytd
bir kaç tavan görmeyelim mi ? güçlü türkiye güçlü thy. hadi varlık fonu yapabilirsin. ytd
Bugün Düzce’ye (82) uğrarız gibi. Buradan sonrası Ay’a yolculuk olabilir mi? 😀 YTD.