telekom karının sebebi kur,
dgate için önemli olan satışlarının artması bu piyasada ne kadar artmıştır görücez
ama yıılık telefon satışında iyileşme haberleri vardı ntv de artık kısmet :)
Printable View
İşte index grubuna yakışan budurrrr :) 5G denemeye de başlıyor operatörler. Telekom ve bilişim ışıl ışıl parlıyorrr.
DGATE Solo 2018/12 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 17875415 Yıllık Değ%:-42
Özsermaye 100 olmuş pd/dd 1.5a düşmüş.. bu güzel bence. Ytd
Datagate
Kapanış (TL) : 5.03 - Hedef Fiyat (TL) : n.a - Piyasa Deg.(TL) : 151 - 3A Ort. İşl.Hac.(mn$) : 0.57
DGATE Equity- Öneri :N.R Get.Pot.%: n.a Analist:
DGATE 4Ç18: Zayıf Tüketim İştahı ve yüksek baz etkisi nedeni ile zayıf sonuçlar
DGATE 4Ç18'de yıllık bazda %45 daralmaya tekabül eden 6,8mn TL net kar açıkladı. Net kar tarafında görülen daralmanın en önemli nedeni şirketin satışlarında görülen çok sert düşüş oldu. Şirketin satışları 4Ç18'de yıllık bazda %82 daralma ile 103mn TL olarak gerçekleşti. Düşük satışların temel sebebi zayıf tüketim iştahı ve Türk Telekom'un taksitli telefon satışlarında getirdiği görece daha sıkı kurallar. Datagate'in FAVÖK'ü ise, azalan satışlara bağlı olarak yıllık bazda %71 daralma ile 3.9mn TL olarak gerçekleşti. Negatif. Özellikle 2019'un ilk yarısında şirketin satış ve karlılığında daralmanın devam etmesini bekleriz."
http://rapor.isyatirim.com.tr/2_20190218092356938_1.pdf
Hadi bakalım gençler
Yeni hafta yeni heyecan
Anketimiz de çok ilginç sonuçlar var
Bakmadan ve oy kullanmadan geçmeyin...
Hem oy verme bir vatandaşlık görevidir.....
http://www.hisse.net/topluluk/showth...96#post3173296
saygılar/başarılar
Bu boktan rapora istinaden dün 4,91 den 950 lotumu sattım:(
Venus Z10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
çok saçma bir anlık takası var. yine de tahta gidiyor. çözemedim
nedir bu hareketin nedeni var mı bilen, anlayan
5.83 de devre kesti. tavanı 6.01
Hisse tavan kimse yok
Demek herkesi döktüler
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İş Yatırım bu işi bıraksın [emoji23][emoji23]
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Inşallah inşallah oy kalmamıştır hisseye inanmayan insanla yola mi devam edilir büyüklerle takilalim
SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
6.25 lerin üzerinde tutunursa 7.2 ye kadar gideri var. ytd.....
şuan 6.35
bakalım 6.63 deki kesiciye yakalanacak mı!
şuan 6.42- 43
Gaza gelip alım yapmayın derim. Yatırım tavsiyesi değildir.
47-48 oldu. hisseyi canlı izliyorum ve gördüğüm kadarıyla net alımlar var. tahta yapıcının acelesi var gibi sanki. korkutma hareketi bile yapmadan neredeyse alımlar oluyor.
bu hissenin hareket tarzını anlayan bilen varsa bir yorum yapsa....
hisse 2014 de 50 kuruşken 2018 in başlarında 17 tl yi görmüş.
Hareketleri sert olur
Çılgın tay gibidir
Üzerinde durursan iyi kazanırsın
Alım satım yerini bilirsen parayı kaparsın
4 liralarda bedavaydı
Ama kimse yanaşmadı
Bir giderse durması zor olur
Bir geri dönerse çöküşü sert olur
İki yıldır alır alır satarım
Ciğerini ezberletti
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
6.62 de devre kesti. tavanı 7.04
ben şimdilik indim trenden, kalanlara hayırlı yolculuklar dilerim
dün 5,20 den zoraki sattığımız hisseye bak hele...:(
Burada, iki gün önce yaklaşık 9 aydır taşıdığı hisseyi %10 zararla 4,91 den veren benim gibi bir uyanık (!) var,Teselliniz olsun:(
Venus Z10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sermaye arttirimi
General Mobile 4G Dual cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
40 tan 150 ye
Bedellimi bedelsizmi belli degil
Millet haberi 2 gun onceden aliyor Burasi Türkiye malesef
dört katı sermaye arttırımı var, dünden epeyce mallandılar. çakalların vardır bir planı(bana kalırsa bu filim burada bitmez)
bu filmin açığa satış bölümü var dostum ama çıkış filmi bitti sanırım. ytd. her zaman ki gibi beklentiler alınır gerçekler satılır bugün tavana girilen 4,35 maliyetli emir duruyor ama maalesef gazı kesildi görünüyor inşallah silkeleme hareketidir. kalanlara bol şans bereketli kazançlar dilerim. ytd.
Arkadaşlar sermaye artırım haberi kesinlik taşımıyor. 2023 e kadar yükseltebilirim diye izin alıyor. Yükseltmeyebilir.Kayıtlı sermaye sistemine tabi olan şirketler bunu yapıyor zaten. Yatırım tavsiyesi değildir.
Yanancılar hiç satmıyor az az alıyor. Bu hisse 4 den 7 ye çıkmak için bir yıl beklemez. En az 8,50 görmesi lazım .
Diğer sitede acayip bir gaz verme durumu var. Telekom ortaklığı falan diyorlar. 9 lar, 10 lar havada uçuyor. Zaten telekomla iş yapıyor diye biliyorum. Hayırlısı artık. Ancak bu kadar net gidecek havası oluşturulması birçok kağıtta da görüldüğü üzere pek hayırla sonuçlanmıyor. Korkuttu bu durum beni. Ytd.
Bu kağıt 15-16 liradan buralara düştü düşerken korkmadınız 9-10 lar havada uçuşurkenmi korkuyorsunuz. Birazda yüksek maliyetlileri düşünün 10tl yüksek bir fiyatmı sizin için
D6503 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sanırsam bana söylediniz ama alınganlık yapılsın diye yazmadım. 9 veya 10 yüksek diye de söylemedim. Acayip bir şekilde kısa sürede yükselecek havası oluşturuluyor benim korkum ondan. Gidebilir de kağıt, ama bu söylem hep dedirgin eder beni. Aselsanda çöküşten bir gün önceki yorumları bir okuyun ne demek istediğimi anlarsınız. Ki Aselsan gibi bir hissede kimse bunu beklemezken. Ytd.
Hiçbir yerde takas yok. Günlük ve haftalık takas paylaşabilir misiniz? Rica etsem.
Derin bir sessizlik var buda gunun burdan kapatacigina isaret ediyor.Yukari yonlu artis olmaz gibi duruyor...
7.0 larda tutununca alım dalgası geldi kagıdı 7 lerden vakıf yatırım hareketlendirdi.
anlık takasında sorun yok