Abi tek başıma yeterim.Sen iste gelirim.Ben biraz göbegimi kasiyim.Yönetim ceza kesecek
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Abi tek başıma yeterim.Sen iste gelirim.Ben biraz göbegimi kasiyim.Yönetim ceza kesecek
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Üşenmemiş arada bir de bayrak formasyonu oluşturuvermiş tahta yapıcı. Tesadüf ki bahsi geçen formasyonun da en kısada hedef seviyesi 11,2 ler.
Yatırım tavsiyesi değildir notumuzla;
https://invst.ly/6d6sc
Ek 13739
9.60 saglam destek
9.60 tavanında deniz bayağı mal kaybetti. sonra bunu yerine koymaya çalıştı ama olmadı.. dün de ciddi mal kaybetti.. bir iki gün daha dayanacak gücü olsa alıcıların deniz marbaş a1 capital.. belki integral ve ak da gelebilir.. ki ak birkaç ay içinde bayağı azaltmştı. onun da gücünün kaldığını sanmıyorum.
A1 capitalde hisse var miysi sn bahmet.. veya takas gonderebilirmisiniz
GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bir de integral.. hatırlayanlar olabilir 2016 aralıkta a1 tüm malını kaptırmıştı.. basacam diye çırpınıyordu.
garantiden birisi 50 bin sattı.. demek ki 16 bin lot artıda... ziraate vakıftan 100 bin virmanlanmıştı.. denizdekilerin 972si patronun.. işbankın tamamı patronun... unlu pazarlamanın.. bir arkadaş 2 ocak 17 ocak arası tüm kurum işlemlerini (kimin ne kadar alıp sattığını) gösterir bir tablo atarsa daha kolay yorumlayabiliriz.
Daha erken ama günlük ağırlıklı ortalama 10.40 gibi kapatcak bugün. acemşah üstadın belirttiği 12.47 yarın tavana denk gelecek galiba.
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende marbas ve gedik aynı grup diye dusunuyordum.. tabi bir kac kurum daha kullanıyorlar...
5 dk gunluk grafikte 10.50-40-25 desteklerimiz oldu
Derimod'un piyasa değeri şu an yaklaşık 15 milyon$. Sn. acemşah size sorarım, bunu bilse bilse bir patron bilir bir de siz bilirsiniz :) : Şu an bütün Derimod dükanlarında bulunan mallar maliyetine satılsa ne kadar tutar acep???
bastı yetiş acemşah usta
Nefesi kuvvetli abiler gelmedi mi ,yoksa nefesleri mi yetmedi? İlk seanski 10,50 destek yapmasına bakınc ikinci seans tavan yapar diyordum ki aşağı basmış spik abi.
bugünlük yeter diyorlar abiler sanırım
ytd
en azından ort yükseltese bari
10,76 fibo direnci. Geçilirse en kısada 13 seviyesi hedef olur der grafik.
Yatırım tavsiyesi değildir notumuzla;
https://invst.ly/6d8pk
7.51 ila 10 37 arası aldığımızda 12.11 çıkıyor fibo %1.61
Burasını almak daha mantıkli geldi
[attach=confıg]13740[/attach]
derim deri[ı]m[/ı]lik :)
bir yöne güzel kırıp gidecek de bakalım yön neresi :) :wu::one::ok:
10 37 üzeri kapanıslar yaparsa fibo yu hedefler.. yazarken çoğul eki kullandım bilginize..😂
12.11 destek mi[emoji23] [emoji23]
Onu söylüyoruz işte henüz bahsini aldığınız noktalar manasız. Dolayısıyla ilerde destek görevi görebilir belki fakat şu an için bu seviyenin destek olarak dillendirilmesi manasız. Fibo da çizgileri doğru noktadan almazsanız destek veya dirençler bir şey ifade etmez..
Sn inhibitor.. sizde beni tanımıyorsunuz.. telden grafik programı kullanmadan hesap mak. Ile fibo hesaplarım bilginize
Saygısızlık olarak addetmezseniz bu grafiklerin alayı afaki diyorum...
Harikasınız 😊😊👍👍
http://www.tech-worm.com/fibonacci-d...de-kullanilir/
fibonaccı sadece grafıklerde kullanılmaz . doganın harıka olusumunda da fıbo vardır. okumanızı onerırım
Ayçiçeği: Ayçiçeği’nin merkezinden dışarıya doğru sağdan sola ve soldan sağa doğru taneler sayıldığında çıkan sayılar Fibonacci Dizisinin ardışık terimleridir.
Kollar: Kolumuzun üst bölümünün alt bölüme oranı altın oranı verir.
Mısır Piramitleri: Her bir piramitin tabanının yüksekliğine oranı altın oranı veriyor.
Ömer Hayyam veya Pascal veya Binom Üçgeni: Ömer Hayyam üçgenindeki tüm katsayılar veya terimler yazılıp çapraz toplamları alındığında Fibonacci Dizisi ortaya çıkar.
Çam Kozalağı: Çam kozalağındaki taneler kozalağın altındaki sabit bir noktadan kozalağın tepesindeki başka bir sabit noktaya doğru spiraller (eğriler) oluşturarak çıkarlar. İşte bu taneler soldan sağa ve sağdan sola sayıldığında çıkan sayılar, Fibonacci Dizisi’nin ardışık terimleridir.
Papatya Çiçeği: Papatya Çiçeğinde de ayçiçeğinde olduğu gibi bir Fibonacci Dizisi mevcuttur.
Fibonacci Dizisinin Fark Dizisi: Fibonacci Dizisindeki ardışık terimlerin farkıyla oluşan dizi de Fibonacci Dizisidir.
Tütün Bitkisi: Tütün Bitkisinin yapraklarının dizilişinde bir Fibonacci Dizisi söz konusudur; yani yaprakların diziliminde bu dizi mevcuttur. Bundan dolayı tütün bitkisi Güneşâ€™ten en iyi şekilde güneş ışığı ve havadan en iyi şekilde Karbondioksit alarak Fotosentez’i mükemmel bir şekilde gerçekleştirir.
İnsan Yüzü: Kulaklar arasındaki mesafe, gözle üst dudak arasındaki, burnun altı ile çene arasındaki mesafe altın oran içermektedir.
Eğrelti Otu: Tütün Bitkisindeki aynı özellik Eğrelti Otu’nda da vardır.