Şimdi yönetim değişecek mi ?
Printable View
Şimdi yönetim değişecek mi ?
Sadece 3 milyon lot hocam.piyasa 100 milyon lot var.alanı bile bilmiyoruz ki.yüzde beş altı olduğu için kap a bildirme zorunluğu yok.yanılıyor olabirim
Ekran görüntüsü atamıyorum ama sanırım satış borsa dışı olduğu için takasa yansımış
Globalden çıkıp oyak a geçmiş.tabi alan kurumdan çok alan önemli
Bugün 30 olur havası vardı ama sağolsun birileri 29 a 90.000 lot satış koydu
Gerekçeli karar ulaştımı acaba bu beceriksizlere.bu kağıttaki hacmin hastasıyım
Arada spek salyalarını akıtsın diye eşleşmede tabana satış yazıyorum.eşleşmeye bakan varsa söyliyim dedim.panik yok😁
tavana yaz ...arada bizde görsel olarak tavan görelim ... bu hain bize tavan zevki yaşatmadı hiç ...ytd:party:
Para olsa hacmin az olduğu zamanlar alıp göstereceğim de para yok.bugün kademeler dolu sanırım.28 i görevbiliyorum sadece
Ben 5 lot yazdım eşleşmeye.benden sonra da 2 lotluk agresif bir alım geldi bir arkadaştan
Bu arada para yok derken alım için yok.çok şükür satmak için acelem yok.sözüm vardı geçen 31 lot sattım.ama çok istersen bir 31 lot daha attırım sana ayıpsın
grafik analiz
Tabana 131000 gönderdim .hepsini alamadı oç😁
Yap şöyle son anda bir 27 de korkut bizi oç😁
Bastım tabana 131000 yine.yarısını bile alamadı oç
28 den ara ara 100 lotluk çok sert alımlar geliyor
1 2 3 4 5 lotluk ardışık sert bir alımda benden
Bir de 151000 deneyelim bakalım
Hep alıcaz değil ya.31 69 toplam 200 lot verdim spekciğe.sadakamız olsun
bir umut il özel idarenin Eylül gündemine baktım ama tabi ki gündemde yok.spek 27 ye vermeye çalışıyor. Şu an ki hacim 2011 lot.
Değişen bir şey yok yani:)
Ankaralı arkadaslar belki bilir haber yok mudur
Bu oç nın endeksin yukarı giderken aşağı basma gibi bir huyu var.ama bu hacimle olmuyor çok sevgili oç
Hocam arada takılıyorum ben oç spek diye ama.kağıtta en azından şu an için spek yok.günlük 10 bin lot hacimle bir halt olmaz.şu an sadece beceriksiz bir yönetim var.bir de ıcbc yatırım her gün 5000 lot alıyor.kabaca bir hesapla 100 yıla tüm brkoyu alabilir😁
Hocam bahsettiğim rakam 5000 lot sadece.bin tl yapar .piyasada 100 küsür milyon lot var.koyar 26 ya 500 bin lot 5 ay bir kademe oynatamazsın.5 10 bin lotu kimin alıp sattığının hiç bir önemi yok.ben bile bir yerden para gelmese idi o kadar inatçı olmama rağmen satacaktım.şükür en az 3 sene rahatım şu an.31 lot sözüm vardı onu sattım sadece.arada oç nun salyaları aksın diye tabana satış yazıp siliyorum o kadar.yeni bedelli olmaz rahat ol.o kadar da değil
Bugün eşleşmede alıcı var en azından.151000 i verebildim😁neyse sileyim bari
Borsa olmuş 100 bin hala 26 ya alış giriyor oç ları
Oç alma niyetin varsa yukarı yazda satmak zorunda kalana katkın olsun
geçen hafta kervan hissenin çagrı yapacagı bilgisi ulaşmıştı bize ..bi ara zamanında brko hisselerini ihlasla deyiştigim gibi deyişmek aklımdan geçti ama yapmadım ...sayılgan tutuklandı bildigim kadarıyla oyüzden korktum ..citti lot yok elimde yoksa yapardım belkide .....ama burda da umut var tabi oda başka mevzu..ytd ..2 AYDIR ANA PORTVÖY TSPOR ..BEKLEMEYE DEVAM YTD.bi arkadaş bedelli yapar demiş brko için .. mantıklı geldi banada..bu sefer bedelliye katılırım ...ytd:rtfm:
Diğer kademeleri bilmiyorum ama 28 boş.diğerleri de boş ise bugün eşleşmede tavan olabilir
Her şeyi sahte bu oç larının. dün 26 da 200.000 sözde alış vardı. 25 e 111.000 çaktım alamadı. Nerde dün 26 dan almak isteyenler.
Hayatınız yalan
Kağıdın her kademesindeki lot sahte. Bu saatten sonra izlemeyi tamamen bırakıyorum. 18.10 da kapanışa bakacağım sadece.
Dün altlarda alım var gibiydi. Şu an 24 ten bile sadece 34921 alış var.
Üstlerde boş büyük ihtimal