Gün içi iyi al sat fırsatı veriyor ver açığa al geri aşağıdan al aşağıdan ver yukarıdan böyle kağıt görmedim bu tip kağıtlarda al sat yapılabilir
yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir
Printable View
Gün içi iyi al sat fırsatı veriyor ver açığa al geri aşağıdan al aşağıdan ver yukarıdan böyle kağıt görmedim bu tip kağıtlarda al sat yapılabilir
yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir
https://i.hizliresim.com/mo2bn8.png
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Evet önceki yorumlarinda bende okudum 9 lara yolculuk yazdığını şimdi ne değiştiki
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
flap patronlarının niyetlerinin sadece malı götürmek olduğunu varsayalım.
bence bu kadar kolay ve hızlı bir şekilde, tüm şirketi çökerteceklerini düşünmüyorum.
mantığa aykırı. bakıp izleyeceğiz.
ancak en azından cuma günü kısa ve öz bir bilgilendirme ile tekrar başvuru yapılmak üzere çalışmalara başlanmıştır ifadesini görmemiz gerekirdi. hissenin aşağı doğru salınmasında ana sebep sahipsizlikten başka bir şey değildir.
Bıri çıkıp ta şu şirketin hisselerini borsada toplayip patronu masasindan kaldirsa diyorum bi bedelsizi becemeyen patron ne işe yarar
SM-G7105 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Oooo kimseler yok en son ben yazmışım firtina öncesi sessizliğidir bu umarım
aşağı salmaya başladı,4 ler 5 ler gelirmi bilemem ama spek salmasyon moduna girdi sattık aşağıda bekliyoruz
Ettirdiği zararın haddi hesabı kalmadı. Tüm dalavere bunlarda. İyi ki kimse yok. Biz çarpıldık, başkası çarpılmasın
ytd
Vermemek için inatlaşıyorum, en son böyle katmer le inatlaştım 2016 da iyi bir zararla çıkmıştım, hayırlısı bakalım
Yeni İş İlişkisi
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
-
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Yeni İş İlişkisine Başlanan/Başlanacak Kişinin Niteliği
Müşteri (Customer)
Müşterinin/Tedarikçinin Adı Soyadı/Ticaret Unvanı
GS1 Türkiye Vakfı
Varsa Müşterinin/Tedarikçinin Ortaklığın Kamuya Açıklanan Son Gelir Tablosundaki Net Satışlar/Satılan Mal Maliyeti İçindeki Payı
-
Varsa Müşterinin/Tedarikçinin Ortaklığın Kamuya Açıklanan Son Bilançosundaki Ticari Alacaklar/Borçlar İçindeki Payı
-
İş İlişkisinin Başlamasının Öngörüldüğü Tarih
20/05/2019
Varsa Sözleşmenin Önemli Koşulları
-
Yeni İş İlişkisinin Ortaklık Faaliyetlerine Etkisi
-
Açıklamalar
Şirketimiz; 20 - 22 Mayıs*2019**tarihinde gerçekleşecek,*GS1 Türkiye Vakfı*''GS1*Genel Kurul Toplantısı"*Organizasyonunu yerine getirme görevini üstlenmiştir.
Tam bunlara Gündoğdu endeks satış yedi ya mal boşaltmaya başlarlar
ytd
Dayanamadım kol kestik biraz daha dursak gövde gidecek. sasa da iyi hareket var belki ordan çıkaririz şimdi gidiyorum ama benden aldini tekrar almaya gelicem
flap de durumlar çok kötü tüm indikatörler düşüş yönünde..
Merhaba,
Merrilly Yatırım Bankasının 250 bin adet hisse taşımak istedi fakat taşıtmadılar. Hisse başı ortalama 1,20 TL den yaklaşık 3OO bin TL zararı olup, bu gün elinde kalan hisseleri satmak zorunda kaldı.
Tahminimce 4,30 TL - 4,50 TL gibi fiyat aralığından yerine koymayı ve 6-6,70 TL gibi fiyat aralığından satmayı planlayacak diye düşünüyorum.
Bu şekilde yaparak hem zararını çıkaracak hem de 3OO -35O bin TL kar hedefleyecektir.
Merrilly Yatırım Bankası; Yarından itibaren sürekli al sat yaparak gün sonu elinde hisse kalmayacak şekilde hareket ederek hissenin 4,30 TL gibi fiyata doğru düşmesi yönünde pozisyon alacağını düşünüyorum.
Para zor kazanılıyor. Çabuk tükeniyor.
Paranızın her zaman kağıt üzerinde değilde kasanızda durması dileklerimle herkese Selamlar.
Merril'in elinde lot yok ise ve yarın al-sat'a başlayacaksa , merril almaya başladığı anda hisse 5.80 seviyesini görebilir. Çünkü merril flap'ta ne zaman hisse almaya başlasa hisseyi 10-15 kuruş yukarı çekiyor. Dolayısıyla yarın 5.75 -80 gibi verilir ve merril'in satması beklenir. Tabi 2. Bir senaryo daha var. Merril alır ve hisse yükselirse trend dönüşü olduğu düşünülerek ya da gerçekten spek tarafından dönüş yaptırılarak hisseye yatırım girişleri sağlanır. Bu da hissenin yarın + kapatmasını sağlar. Ben yarın çok yukarda olmasa da + kapanış bekliyorum.
Anlık izleme durumunuz var ise ihtiyatlı olun ve takip edin derim.
Selamlar,
Mal yediriyorlar sanki hissede
SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mal yedirme var, trade var, boşlukları doldurma da var. Kısa vadede çok şeye gebe. Patronlardan bi geri alım haberi düşse çok rahatlarız.Hayırlısı
#flap hisse satışı için mkk ya başvuru yapılmış. Dikiş tutmayacak anlaşılan..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildihttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...0c6fdfc4b6.png
35 bin lot bu hisseyi etkilemez ama al sat yapanlar çok açığa çok veriliyor o yüzden yukardan satanların çoğu açıkcı alttan alıyor böyle olunca da gün için kapanışı yatay seyredebilir ama aniden açıkcıları bu sabah ters köşe yapan birileri olursa 6.00 kadar çıkardılar belli olmuyor bu hisse spek kağıdı
Gün başında bi 6,08 i gösterip, her dakka kuruş kuruş indirerek günü dünkü kapanış olan 5,66 dan kapat lan ... speği
ytd
ne karaktersiz hisseymiş iyi ki sattık,alacak olan k.y dikkat etsin 1 yukarı 3 aşağı ...yazık amk senin gibi speğin..aşağı salmak için 35.000 lot satışı bile gönderiyon
sal aşağı 5 tl e bekliyom
Hemen hemen öyle oldu işte ayıp olmasın diye bir iki kademe yukarıda keşke onu da yapmasaydı adi spek
Venus_V3_5580 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Öncelikle ,FLAP'ta temel ve teknik arıyorsanız vay halinize sizin !!! 1,5 ayda 27 TL den 8 lere gelen kağıtta ne temeli ve ne tekniği bekliyorsunuz güldürmeyin adamı ya !! 9 lara yolculuk başlar dediğimde şartım , 6 yı dip yapmasıydı , yapamadı maalesef , ,okuduğunuzdan da mı anlamıyorsunuz siz ?? 6 yı kırdı mı , destek noktası 4.80 dir . Buraya kadar çekilecektir.Maldan çıkıp 3 gün uğramadık diye içi boş bilgiçler dolmuş buraya . Masa ve sandalyeden ibaret bir şirket için uzun boylu kelemlara girmeyin , kağıdı tanıyan ve çok da ekmeğini yemiş kişilere de sallayıp boş tartışma konusu yaratmayın .
YTD.
Yaw bırak boş muhabbeti. Masa sandalyaden ibaretmiş miş miş. Teknik çalışmaz diyor sonra dönüyor 6 kırmazsa 4.80 diyor. İşkembeden ssllamasyon analiz kastırmayın burda. Zaten şirket için 2 masa sandalyaden ibaret diyenin borsa bilgisi ne olacak ne kadar olacak. Tamam kardeşim sen ustasın sen analistsin sen tam bir wallstreet kurdusun. Warren buffet d..şşanı yisin senin
Dohol satıp 30 bin lot flap aldım manyakmıyım neyim
Bence çok iyi fiyattan almışsın yerinde olmak isterdim.Benimde param olsa bu fiyattan alırdım.
Spekülatif bir hisse 100 lirada olur beyaz gibi veya ieyho gibi leşde olabilir.
SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Öncelikle bu hisse dandik bir hisse kabul ediyorum.Halka açıklık oranı %83,94.Bu hissede olma nedenim spekülatif bir hisse olması yani çok çabuk yükselip düşmesi.PD/DD ve F/K oranı şuanlık bence makul seviyede buraya 27'lerden geldi çoğu kişinin maliyeti şuanki fiyattan yüksekte.Sonuçta borsa işide ticarettir, ticarette karla zarar kardeştir ve bu hisseye temel analiz,teknik analiz işlemiyor.:cool::cool:
5,30 lara gelirse almayı düşünebilirim o da kesin değil....
540 ardından 5 tl e gelecekmi bakalım,kol bacak kalmadı sattık çıktık ,aşağıda beklemeye devam.5.40 larda alırım spek yatacak yerin yok olum
dolar 5.20 ye vuruyor.öyle bankalara faizi düşürün demekle düşmüyor...ekonomi yerlerde paçavra oldu,hükümet ne yapıyor ne olacak dolrda 6 tli görecekmiyiz,100 günlük eylem planıda fıs çıktı,başkan başkan :) 16 sende yaptıklarını saymaktan öteye gidemedi elektirk kalmamış gözlerde,hala piyasalarla kavga ediyor...yazık..
FLAP HERGÜN %2 DÜŞÜYOR...EL İNSAF ALMADAN BEKLEMEYE DEVAM...
yeni bedelsiz açıklaması gelmeli....
Satan kurtuluyor.Hisse dibe çakılıyor..forumlarda yazan be izleyen azaldı..merrill günlük al satlarla hissede ne yapmak istiyor ki bence 100K civarı bir risk alıyor fazla değil..FLAP al tavanda ver fantezisi çok kişinin hayatını karattı bence..Ümit yok burada
Cacık olmaz bu masa sandalyesi işletmesinden. Yarın bir gün çıkarıp milletin eline verecekleri zaman 3-5 adamları çıkar alın ucuz falan diye...
ytd
Sürekli geri götürme derdindeler.kademelere aniden mal çıkıyorlar
Venus_V3_5580 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.