Aynen abi takas iyilesiyor
Printable View
Deniz Bey ,ipekîn ichimokulu grafiğinin son halini verebilir misiniz?
...https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...4f6ff4615a.jpg
SM-N9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yine yukari bekliyorum. IPEKE hareketleri boyle genelde.
YTD
Spek!!! senin yerinde olsam hisseye bir % 10 çekerdim. Herkes farkını anlasın.
takasımızın kozaa ya göre kötü olduğu belli ama bu düzelmeyeceği anlamına gelmiyor. her geçengünde daha iyiye gidiyor. sonuç olarak takasın farkı ortada. yaklaşık 2 tl gibi fark var. daha ayın başında her ikisi arasında ki fark 1tl civarı olup kimi zaman 60 kuruşa kadar düştü.. tercih sizin. trend şuan yukarı, treni kaçırmamak lazım :)
Trenin son vagonu olan ipeğin hareketi sona yaklasmis gibi dursada koza ile aradaki makas acik olmasi kagidi tutuyor.
Bu grubun satış haberi secim oncesi geleceği beklentisi yukselmesine sebep oldu... halbuki seçim öncesi kimse almak istemez. Dolayısıyla fiyati ne kadar yukari cekerlerse hisseleri o kadar iyi satabilecekler. 2 hafta kadar oyalanip fiyatlarin gene eski seviyelerine gerileyecegini düşünüyorum. 5 gibi ipek 6 civari koza 40 44 gibi kozal ytd.
SM-N915F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
....https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...ab9a464bb6.jpg
SM-N9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
baş dönderen işlemler ramazan ramazan
Çok hareketli endekse rağmen dik duruyor inşallah bugün 7 olur YTD
SM-G7105 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İlk seans 232 milyon hacim.Trend is my friend......
4.4 yani 1$ dan dönerek tepkisi devam ediyor.Dolar bazlı 1.5$ direnç yani 6.9 direnç olabilir.
HUAWEI MT7-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Amaaaan bosver sildim
.
cortladı. dip yapmazsa iyidir.
İpek'cik bu iş senin işin değil. Speklerin pili bitti. Güç Kozaa'daymış.
Ayarı bozuldu...
ipekte salıyorlar çok kademesiz. heyecanlanın malını alıyorlar. mis gibi. daha deminki hareketin inişi ile çıkışı arasında 1 e 4 oran var. 1 lot verip düşürüyorlar 4 lot verip 1 kademe anca çıkıyor.. adamlar bu işi biliyor yaa..
seans sonu öngörüsü olan varmı? hacim çok arttı bu korkutuyor açıkcası. hareketin sonu geldimi acaba?
çık 77'ye gel 45'e bu İpek kadar dengesiz, güvensiz kağıt yok.
Ucuz numaralarına 1 lot kaptıracak göz varmı bende...
57 verdim düşmezse kozaa dönerim
şuan alıcılar kısmında ufak ufak deutche ve credid suisse geldi. alımı ciddi yaparlarsa buralarda kalmayız uçar gider.
48 geri koyduk 9 kademe bereket versin
Yalnız bu İpek biraz erken saldı, seans sonlarına bir yukarı atak yapabilir. 2 saat bocalamaz herhalde.
Kapanış, günün en yükseğinden olabilir.Bunlar indikatörleri soğutma hareketleri...
Eyvallah sağolasın grubun klasik hareketleri patır kütür salarsa hemen verecen abi bir noktadan geri alacan mutlaka yukarı dönüyor grafik okumana gerek yok En az 20 işlem yapmışımdır ani dususlerde 15 defa ben çarptım 3 defa o çarptı 2 de fifti fifti[emoji2][emoji2]
Ver verdim gitti. Allah bereket versin... çok oynaklaştı. Kalanlara bol kazanç...
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben de 480 lot çarpıldım...Hareketsiz beklemek en iyisi
Ilk düşüşü baz alarak işlem yapmak gerekiyor yoksa öpüyor genelde seans içi en az 3 tur atıyor ama agresif olduğu için ilk dususten sonrakilerde mucuk mucuk.