Gübre de hareket başladı,bu sefer gidecek gibi görünüyor,ytd.
Printable View
Gübre de hareket başladı,bu sefer gidecek gibi görünüyor,ytd.
çok doğru söylüyorsun ortak...10 kruş 20 kruş arttı veya azaldı diye birşey değişmiyor..bende hiç önemsemiyorum gerçek alıcı gelse zaten hisse senedi belli eder....şuan körler sağırlar birbirimizi ağırlar vaziyetindeyiz...uyduruk hisseler prim yapıyor ama bazı bist 50 hisseleri gitmemek için yırtınıyor...gubrf de bu dönem endeks ile alakalı değil....hisse endeks 70 bin seviyelerinde geziyor....
Bu gubredekı ortaklarsa 2 kademe cıkıyor hemen heycanlanıyolar nıde kazayla tavan olsa herkez kalpten gidecek[emoji23][emoji23][emoji23]
LG-K430 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ne bu şimdi kapanışa bak endekste meltem esme bunda fırtına kopuyor.endekste güneş açşa bunun başına güneş geçiyor.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bilmiyorum arkadaş, bu kagidin hizli bir yukari hareket olucak bekliyorum fakat bunun zamanlamasini bilmiyoruz, vatandas cok zararda bu kagit yeteri kadar toplanamiyor saniyorum, onun icin de biraz zaman verilmez...Fakat şu da var,spek in yeteri kadar toplamasi zor gorunuyor, zararda olan cok satis gelmiyor, bence biraz yukariya cekip denemeli.Ben izliuorum ama 4.68 i gecip ustlere oturmadan bulasmam.ytd.
Bilanço vs hikaye. Niyet götürmekse zarar eden birçok hisse gittikçe gidiyor.
HTC 10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://www.google.com.tr/amp/www.pa...cak-21388/amp/
Hektaş devletten destek alıyor.Bizimkiler derin uykuda.uyuyun uyuyun
bugün ibo konuştu ama hisse yine takmadı..yapacak birşey yok kumar hisseleri gibi hareket etmesini bekleyeceğiz...yatırımlık hisse olmaktan çıktı...çok çok küçük şirketler gübretaştan daha iyi kar açıklıyor...2 devasa fabrika ortada kar yok....bu kafayla bu şirketten hiçbirşey olmaz...
Ortak bugün ibrahim yumaklı konuştu matrikse haber düştü ve hemen ardından 4.44 e kadar yükselttiler yeni sazan avlamak için sonrasi malum. Kaç kere elim gitti satmak için düşeceğini bildiğim halde satmadım.
Bu adama hiç güvenim kalmadı artık.
SM-A5100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
son 3 yıl hektas 5 kat artmış gubrf ekside hala....bilmiyorum ortak çok sıktı sabrediyoruz ama kendimi zor tutuyorum....2017 yılını rekorla kapattık diyorlar.....3,48 milyar ciro 33 milyon kar ile.....hektaş 250 milyon ciro 49 milyon net kar açıkladı....acaba hangisi rekor kırmış....küfür serbest olsa diyecek çok şey var ama işte burası yeri değil....çıkmaya çıkamıyoruz satmaya satamıyoruz kalmışız sıkıntıya....tek sevindiğim tabelada eksi net kar yazmaması....işler düzeliyor ama vizyonsuz yöneticiler olması sıkıntı...yatırım teşvik şirketleri arasında gubrf niye yok bunu bir açıklasa yönetim....
bu şirketin yerinde olsam fosfat vs. geçtim boylarını aşıyor belli....hiç olmasa yatırımcıya 3,5 milyon ton kapasiteli dediğiniz raziyi bu kapasiteye yakın çalıştırmayı deneyin....1,4 milyon ton kapasite ile çalıştırmayın.....buna kafa yorun yada fabrika 3,5 milyon ton kapasiteli demeyin....alındığından beri % 50 kapasite kullanım oranı dediğini hatırlamıyorum....bunuda beceremiyorsanız iran fabrikası 1,5 milyon ton kapasiteli diyebilirsiniz...olmayan şeyi söylemenin anlamı yok....
kendi satıyor kendi topluyor sanırsam
cemas 35 milyon zarar yazdı hisse uçuyor biz 33 milyon kar yazdık sürünüyoruz....bilançoda kalem oynuyor başka izahı yok....
Kardemirin 10 da biri kadar olamadın mk
demek ki hala satan ky var...hisse aşağı geldikçe zararına satan bir kesim olmasa bu tip baskı kuramazlar...sıradan şirketlerden daha adi oldu...yönetimin zaten umurunda değiliz...
Bok mevsimi gelse hisse artacak emme
kaç mevsim geçti amme tık yokkk😣
SM-A310F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son dakika alışa 200 bin lot koymuşlar... yersen....
Geçen haftada Ziraat yatırım koymuştu ertesi günü ilk satan oldu kendisi.........
elimde bir ton hisse var. bunun kadar kötü yönetilen, perişan bir hisse yok.
sadece bu kağıttan umudu kestim. hadi piyasa ile ilgili tarımla ilgili sıkıntıları geçtik de arkadaş en azından şu kozayla ilgili mahkemeler falan ne durumda. onu bile beceremediler.
bir sürü liman alsan ne fayda? tarım bitmiş. nakliyeyi kime yapacaksın?
kağıtla inatlaşmaktan vazgeçtim. artık yeni alım yapmayacağım. önceden aldıklarımı da satmayacağım ki güzel bir ders olsun bana.
iyi akşamlar.
2018 ilk çeyrek 2017 yılı toplam karından fazla kar açıklayabilir...artık umutlar yeşile döndü her ne kadar spek kassada....gözle görülür ileriye dönük umutlar yeşerdi....bu tip şirketler hantaldır düşmeside kalkmasıda zordur....şuan kalkma evresine girdi ama hisse ölü gibi....
ortak borsada kaç tane gübretaş gibi şirket var 4 milyara yakın ciro açıklayan...bakıyorsun gider kalemlerine pazarlama ve genel yönetim gideri kalemi 450 milyon ...bu nasıl bir masrafdır şaka mıdır nedir anlamıyorum..diğer faaliyet gideri 310 milyon...toplam gider 760 milyon 3 kalem...bu 3 kalem bence ucu açık kalem oynatılacak kalemler malesef iyi niyetli düşünemiyorum...pazarlama gideri 280 milyon korkunç rakamlar...
Anlamadığınız şey şu; Bu şirket bir amme şirketi ve amme hizmeti yapıyor. İlk önceliği kar etmek değil çiftçiye şartlar her ne olursa olsun gübre temin etmek. Kar zarar ikinci planda. Siyasetin politikalarının bedellerini daima ödeyen ve ödeyecek bir şirket Gübretaş. 90 ların kitlerine söylenen arpalık tabiri vardı. Onların hepsi özelleşti lakin Gübre asla özelleşemez, çünkü mevcut iktidarın ana oy kaynağı anadolu kırsalıdır. Bu sebeple hammmadde fiyatı düşmüş çıkmış maliyetler göğü delmiş devlet buna bakmaz, köylüye ucuz gübre desteği verip subvanse etmezsen oy vermez. Bu sebeple de işiniz çok zor.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...87dfb332be.jpg
Ağzım dolusu küfürü basacam yine ceza alacağım.. pis herifler .. anlatmış anlatmış.. eee bir gelişme yok. Olursa Bilgi veririz... ytd
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bizim için süpriz yok uzun zamandır güzel haber duyamadık yatırımcıyı heyecanlandıracak....adamların tek işi var sonuçlanmayan mahkemeleri yatırımcı ile paylaşmak....yatırımcı sonuç duymak istiyor bunlar spk mevzuatını uyguluyor sadece....fiyatlanacak hikaye yok malesef....
maden işi siyasi bir olay olarak görünüyor.....bizimkilerin alması zor keşke alabilseler ama çok saçma sapan yöneticilerimiz var bu işe kafa yoran yoktur...delinin biri zamanında bir taş attı kuyuya hepimiz onun peşinden gidiyoruz....bizim şirket sanki bu sözleşmenin şartlarını gizliyor gibi yatırımcıdan....neden derseniz kozaa bir açıklama yapmıştı daha önce hiçbir kanunsuz işimiz yok diye...
Koza maden gubreye mi devroluyor, bi haber geldi de,,,,, ?????
Birisi izah etsin lutfen...
kozaya çok önceden altın madeni ruhsatı vermiş gübretaş yıllık belli bir bedel karşılığı....koza sözleşme şartlarına uymadığından gübretaş kozaayı mahkemeye verdi ruhsatı geri almak için...3 yıldır mahkeme devam ediyor...şirket 2 ayda bir mahkeme sonucunu spk mevzuatı gereği kap bilgi veriyor.....ruhsat değerli bir ruhsat 897000 ons altın rezervi var yaklaşık 20 ton....bunu bize kaptırmazlar bunu almak isteyen bir yönetim yok zaten...zamanında ortaya bir attılar yatırımcı yıllardır sonuç bekliyor ortada birşey yok...
Bu kap haberinin son paragrafı şöyle;
TMSF tarafından şirketimize gönderilen cevabi yazıda, her türlü hak ve alacak taleplerinde muhatap olarak Koza Altın İşletmeleri Anonim Şirketi'nin alınması hususunda şirketimizi bilgilendirdiği,
bu ne demek tmsf ile işiniz yok.gidin hakkınızı koza a.ş de arayın.ya anlaşın yada kozayı mahkemeye verin.peki koza kimin elinde.hükümetin.peki bizim yeni müdür neyin nesi Akp eski milletvekili ve sayın cumhurbaşkanının dostu gibi göxüküyor.istese işi çözer mi? bence çözer.bir talimata bakar.peki neden çözülmüyor? Bence kozayı satacaklar.davaların bitimini bekliyorlar.ve koza o altın madeniyle daha değerli.kısacası gübreye yedirmezler.birde şu var mahkemeye verdin tmsf yi oda dediki sorumluluk bende değil koza a.ş de.peki onu mahkemeye verdinmi? Hayır vermedin.birde yeni müdür bu altın madeninin oldugu ilden milletvekiliydi yani
Muhakkak ki kanunsuz işleri olmamıştır..! Ama, nasıl oluyorsa 2003 yılına kadar davetiye üreten basit bir matbaa şirketi, mevcut iktidar döneminde başta maden ve medya olmak üzere 8 den fazla sektörde faaliyet gösteren ülkenin sayılı holdinglerinden birine, dev bir gruba dönüşüyor... Hem de kısa bir zaman dilimi içerisinde... Neyse, davalık madenin lisansı zamanında bu grubun eline üç aşağı beş yukarı nasıl geçtiğini hepimiz biliyoruz... Ya da tahmin edebiliyoruz diyelim...
Ülkeyi yönetenlerde adalet ve vicdan olmazsa.., Basit orta halli bir şirketten, dün Koza-İpek Holding türedi... Bugün Cengiz Holding.. Yarın da artık kim çıkarlara denk düşerse...
Ben gubrf 30 senedir bilirim, nerde o eski gunlerdeki havası, fakat 3-4 sene once millete 9.10 u gosterip caktiklarindan beri ilgilenmiyordum, soyleki bu kagitin fiyati arsa degeri değil, cok ucuz kaldi nedeni de m7llet 8, 9 lardan almis aradan 4 yil gecmis, yari yariya fiyattan, bide enflasyon farki , spek ötunu yirtiyo ama toplayamiyor, su an daki fiyatini ben ucuz buluyorum, ve bu kagit bir haberle tavanla gidecek arkasindan baktiracak diye dusunuyorum, fakat ne zaman olur, orasini bilemeyiz,benim demek istedigim haberle ani gideceginiumuyorum , ama zamani bilemem...ytd
300 milyon tinetim gideri olan başka firma varmı aceba ?
İşe uçaklamı gidip geliyorlar, odalar altın mı kaplanıyor...
Burası Türkiye Allah korkusu yok,vicdan yok, utanma sıkılma yok....her yer aynı ye babam ye...
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Unuttum gitti artık bu lanet olasıca hisseyi. Allahtan bir mani olmazsa speğe kaptırırsam bu hisseyi namert olayım. Kendisi aşağı bastıkça almayan ******** olsun. Onun bunun çocukları