Var sitede boğa formasyonu diyor. 11.28 sinyal verdiğini. 11.37 üzerinde AL boğa formasyonuna girdiğini yazıyor. Turkıshbulls da
Printable View
Var sitede boğa formasyonu diyor. 11.28 sinyal verdiğini. 11.37 üzerinde AL boğa formasyonuna girdiğini yazıyor. Turkıshbulls da
egpro turkıshbulls. yaz google çıkar
Evet doğru
Tamam gordum simdi, iyi zaten var elimizde iste, yukari kirmis, yarin kapanis onemli
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hafta sonu taktiniz SATILIK ilanina... Yakişiyormu böyle firmaya derseniz... onlarda dedi ; alin size yakişan bilançoyu... oyun bitti... valizleri toplama vakti geliyo gibi...
Sıkmayin caninizi, saglik herseyden önemli...
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
My nette 79 kar yazmış birisi
Konsolide'yi görmek lazım. Biz 1 hafta daha bekleyeceğiz. Sabah muhtemelen panik satışları gelir :ok:
bana göre satan hata eder. ben satmıyorum. tek hikaye bilanço değil.
Ki zaten 200 milyon TL lik en büyük kapalı üretim alanına sahip yeni fabrika yatırımını henüz bitirip buna rağmen bu kadar kâr yazabilmesi büyük başarı.
Elinizdekileri almaya çalışabilirler. Nakit ihtiyacım yok, gittiği yere kadar buradayım. :halay:
Broker hoş geldin...şurda kal artik yerinde özletme kendini. Herşeye kafayi takarsan bitirirsin kendini. Burada borsayla ugraşan kişilerin . Bende dahil hangimizin ruhsal durumu normal ki.
Hele şu acemi şahın peşini birak artik... adam işini biliyor. Pazarliyor ve çikiyor... olan sana oluyor.
Neyse valiz olayina gelince, benim toparlanmam bayagi zaman alir. Buralardayiz hala.
eyvallah arkadaşım. bol kazançlarımız olacak inşallah.
sağolasın abim.
teknik grafik görüntüsü atmadan kısaca değinmek isterim; RSI değerimiz şuan için 50 lerde. her 50 seviyesinden 70 üstüne hatta 80 lere kadar volume atmış. bollinger ise üst band kanalına giriyor. yükseliş trendindeyiz. kârlı bilançodan da sebeplenirsek sabah ola hayrola diyelim.
bol kazançlar
Bu zihniyetle o çok zor. Bu gibi düşüşlere en az tepki veren hisselerden biri olmalı diye düşünüyorum. Yabancı ve kurumsal yatırımcısı yok, işlem hacmi ve derinliğinin az olması nedeniyle kredili oynayan ve açığa satış yapan kişi sayısı çok az. Neden o zaman bu gibi düşüşlerden bu kadar etkileniyor. Bunu anlamış değilim. Zihniyet kötü. Normalin üzerinde hisse satmaya yeltensek çok az zararla çıkabilmek için uzun süre uğraşmamız gerekiyor. Bu çekilmez bir durum arz ediyor.
B tipi hisselerin açığa satışa veya kredili işleme konu olamayacağını hisseyi alırken bilmeniz lazım.. açığa satış hissenin değer kaybetmesinden nemalanacağına göre açığa satışa konu olmamak ky nin avantajınadır, hepimizin avantajınadır. bu yüzden büyük gevşemeler yaşamıyoruz. yazdıkların kısmen doğru fakat yarın bu hisse A tipi olursa? veya yıldız pazara alınırsa? o zaman ne düşüneceksin.. beklenti ve hikaye yaratmak istemiyor mu borsamız. alın size beklenti..
CEMAS örneğini vereyim;
düne kadar 1 milyon işlem hacimi görmüyordu CEMAS. bilen bilir, çok öncelerden beri mimli bir hissedir, defalarca brüt takasa alınmıştır. patronuna hergün küfür edilirdi. düne kadar 2,72 den 1,40 lara çaktılar. sonra bir yıldız pazar haberi geldi hisse 4 lere dayandı. ve bugünlerde zarar açıklamasına rağmen hala artılarda, yukarı hareket çekiyor.
neyse, sen zaten sıkıldın EGPRO dan. elinde hala EGPRO var mı bilmiyorum ama eğer varsa satsana. sen de kurtul biz de kurtulalım..
mesajı düzenlemişsin ama okudum mesajını.
sen beni anlamadın. anlatmak istediğim; bugün B tipi hisse alıp da yarın neden açığa satamıyoruz, neden kredili işlem yapamıyoruz demek oluyor. yeni gelen, birşeyler öğrenmek yada yatırım yapmak isteyen farklı algılıyor. herşey olumlu iken olumsuz hava yaratmak için çaba sarfediyorsunuz.
dün %3 artı kapamış kimse ses çıkarmıyor bugün %2.5 düşmüş herkes bela okuyor.
biraz sabır. elbette zaman zaman işlem hacmi düşer, fiyat düşer. önemli olan şirketin yapısı. biz doğru şirkete yatırım yapalım da. üçkağıta gelirsek vebalini onlar düşünsün.
Ben kendi paramın dışında kişilerden borç alıp, kredi çekip, kredili hisse alma ve açığa satış yapma işlemlerini hayatta yapmadım. Bu şirkete de kendi çapımda yatırım yaptım. Çok ekstrem durumlarında hisseyi satabilmek mesele benim için. Bu nedenle bu hissede yatırım yapmak çok zor. Dünyada her türlü problemlerin çok yoğun olduğu bu dönemde bu hisseye yatırım yapmak akıllıca değil diye düşünüyorum.
Sn. Yak
Bu şirkete kendi çapimda yatirim yaptim diyorsun.
Ve bu hisseye yatirim yapmak akillica degil diye düşünuyorsun
Yani ne yapmak gerekiyor şimdi çözemedim bu durumu... perhiz lahana turşusu misali olmuş gibi...
bugünkü ani %10 çıkış kimsenin dikkatini çekti mi, güzel bir 5 saniye oldu benim için. sığ tahtanın medceziri de fena oluyor hani.
pasta paylaşabilen olursa çok makbule geçer, teşekkür ederim.
Ulan şu piyasada eksi kapamazsan taa ***** avradını s....
18 00 ile 18 10 arasindaki 11.17 de neler oldu öyle gören oldu mu... kim aldi kim satti . Ben cepten baktigim icin göremiyorum. Birşeyler dönuyor bakalim hayirlisi. İyi bir haber gelir mi acaba birazdan...saygilar
Bilanço geldi
Sanırım 60 milyon kar... geçen seneyle aynı herşeye rağmen, Aferin dikonik 😬
Geçen sene 58 miş, biraz artmış, ama seneye daha iyi olacaktır... uzun vadede çok daha iyi olacak, bir de araziyi satarlarsa bomba...
67 mi 60 mı anlayamadım cepten 😂
Ne oldu simdi bizim 15 tl yalan mi oldu ?
Son kararım 67.143.208
Eski fabrika satisi kurtarir anca bizi 25.000.000 dolar yoksa cikmasi icin sevep var mi baska ?
Yaşarsak görürüz, bu kağıt da zamanı gelecek 100 ler kulübüne girecek...
salt 4. çeyrek f/k 9,82.
f/k 14,10.
net karı %7 artmış. esas faaliyet karı %48 artmış. hasılatı %26 artmış.
özsermayesi %1 azalmış.
pd/dd 2,56.
Benim kişisel fikrim,yatırım tavsiyesi değildir özellikle berlirtmek isterim
Kar beklentilerin içersindeydi,65-70 aralığındaydı 67 geldi.
3 aylığı ben iyi bekliyorum 20-30 arası,varsın 25 gelsin
Bu gün kapanış olan 11.17 %50-60 yukarısını görebiliriz yıl içerisinde vade 10 ay,beklentim bu yönde.Ben şirketin büyümesini izliyorum.
Tabii bunlar olağan seyirde,kriz savaş finansal karışılık allah muhafaza herşey çöp olur.
borsacı broker ve minefeye ben itibar etmiyorum,sağdan soldan duyumlarla konuşuyorlar gibi,yada başka bir çıkarları olabilir.
tavan tavan çizeceklerdi,burlardan çizmeyenler üst taraflardan mı çizecekler,ucuz kahramanlık bu düşünceler..
arsaya gelince yine uçmasınlar 23-24 mil.dolra okuturlar benim şahsi düşüncem
şşimdilik bukadar yeter başka gelişmeler sonraya kalsın.
Ah şu tahtada bir derinlik olsa ne yatırımcılar gelir o zaman... Toplam hasılat beklentilerime yakın geldi 918 mlyn... ki yeni fabrikaya geçelide çok olmadı hani... Dursun bakalım akarı kokarı yok kendi halinde gidip gelsin...
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Toplam hasılat ile toplam satışlar arasında ne fark var anlamadım
Kar rakamı değişebilir anlayabilirim
Fakat vergi dairesine bildirilen satışlar 1.200 milyondu, şimdi hasılat 918 milyon nasıl oldu
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ne güzel yorumlamışsın.. kısa ve net. :ok: "Dursun bakalım akarı kokarı yok kendi halinde gidip gelsin..." :ok:
unutulmamalı ki geçen yıl EGPRO 200 milyon TL lik yeni fabrika yatırımı yaptı. kasadan çıkan ciddi rakamlar var. ben bu yıl ki kârı 150 milyon üzerinde görüyorum. rakamlar güzel. yeni fabrika faaliyette, üretimini 3 kat arttırmış durumda. ihracaatı sağlam. hikaye, serüven yeni başlıyor.
efenim öte yandan sevgili hamsi arkadaşım; kriz, savaş, finansal karışılık her hisseyi vurur. EGPRO ya özgü birşey değil.. itibar etmeyen etmez.
minefe, ben ve diğer arkadaşımız portföy rakamlarımızı burada yayınlarsak söylediklerinden utanırsın..
herkes hisseye istediği gibi itibar etmekte özgür. isteyen alır, isteyen satar. ben satmam !