bu gavat yukarı yapacak yapmasına da ,ürkütüp dökebildiğini dökmek istiyor
tipik silkeleme hareketleri..
Printable View
bu gavat yukarı yapacak yapmasına da ,ürkütüp dökebildiğini dökmek istiyor
tipik silkeleme hareketleri..
anlaşıldı...
DURun gari daaaaaaa demetttüüüü daaaatttttttcaaakkkkk
malıyetin ne ki arkadaş 14 e veriyorsun bedava ya mı aldın
Hayır borsa düşünce sen niye düşüyosun amina kodumun hissesi....
Versinler ben alıyorum ellerinden %10 iskontolu , tahta yapıcının fazla hareket alanı yok ,
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
https://i.hizliresim.com/dOB28Z.png
LG-D682TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu nasıl bır lıman boyle gelen gemılerın hepsını denıze doktu 19 ortalama malıyet var 1 2 seneye anca cıkar herhal elımızde patladı gecmıs olsun
Kardeşim inşallah şu temettü işi ile senin maliyetine gelir. Moralini bozma.
Venus_V3_5580 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yavas yavas alistiriyorlar yarin 13 lere alismaya baslicaz sonra 12 11 en son ben artik 5 liralar bekliyorum. Ciddiyim. Gecen paylastim bist 2. Bmeks vakaasi yasiyor. Hepimize gecmis olsun.
Adamin 20 yilligina 20 m dolara kiraladigi limani biz 10 yilligini 80 m dolara kiraladık konu gayet net daha bide bilanco gelsin o kar da hava olacak gorursunuz ben artik umidimi yitirdim cok fena dolandirildik
alıcı kurumlar - - - - - - - - - - - - satıcı kurumlar - - - - - - - - -
http://imageturko.com/?di=L5L9http://imageturko.com/?di=IT04
ilk 5 kurum genel
http://imageturko.com/?di=EXPA
grup icin bu gece son
Ben olumlu yorumlari artik kasitli goruyorum bende gemideyim ama dedim umudum bitti sirket bos gorursun bilanco gelsin o kar rakami nasil erimis kral ciplak DOLANDİRİLDİK
Allah bellalarini versin yiyemisinler insallah haram olsun
Halka arz raporun da %20 iskontolu fiyat diolardi adam olsalar art niyet olmasa cikar simdi suan geri alim aciklar tam tuzak tam katakulli yok 10 gun boyunca geri alim yapacakmis gel de simdi yapsana elinden tutan mi var
Burayi ve sosyal medyayi cok dikatli takip ettiginizi de adim gibi biliyorum. Sunu iyi bilin bu hisse size kara leke olarak yapisacak. alti ustu 100m tl icin itibarinizdan vazgecip ismnizi karaladiniz. Hic bir zaman saygin asil bir marka olamayacaksiniz. Bu arz da yabanci yatirimci tarafindan dikkatle takip ediliyordur. Bu kadarmis degeriniz. Sasa ya bakin nere de acikladi geri alimi sirket diye yaziliyor ADAM diye okunuyor.
senin BMEKS dediğin firma :
485 mil.net borç (SERMAYESİNİN 4 KATINDAN FAZLA NET BORÇ)
2017 / 9 bilanço 262 mil . zarar (SERMAYESİNİN 2 KATINDAN FAZLA 3. ÇEYREK ZARAR )
şubeleri tek tek kapanan ,akibeti meçhul belkide borsa kotundan çıkacak zor durumda bir firma
sen tutup bunu düzenli olarak 20-25-30 mil.kar yazan üstelik bunu 21.milyon gibi mütevazi sermayeyle yapan , TLMAN ile mukayese edersen ben bunda art niyet ararım
üstelik 5 tl ye düşecek falan gibi maniplasyon kokan yorumlarda bulunursan art niyet ararım
elbette eleştiri olacak ,ben de zaman zaman de kızıyorum ,eleştiriyorum eleştirmek bilgi paylaşmak başka
maniplotik yorumlar başka birşey ,daha 1 ay olmadı halka açılalı firmayı batık ilan ettin
en azından hissede olanlara saygısızlık yapma ,ben kendi adıma incir çekirdeğini doldurmayacak kadar şu an zarardayım ,amma velakin daha çok zararda olanlara var
eğer çok eminsen 3-5 lere düşeceğinden şu an 14 lerde sat kurtul kardeşim ,zarardan kar etmiş olursun
Trader 07 denilen biri vardı ,ben onu diğer forumlardanda tanıyorum ,anasına avradına ,kızına kızanına küfredilmesinden
keyif alan ,meshebi geniş kendine saygısı olmayan gavat ,o kayboldu ortadan türevleri çıktı ortaya ..
günaydın sayın forum üyeleri hayırlı işler.bir halka ırz ırz edildikten sonra sürekli düşüyor ve şirket 15,50 altında 10 gün alırım diyorsa ve 10 gün 15,50 altına gelmiyorsa(getirilmiyorsa)süre bitiminin akabinde düşmeye devam ediyorsa şirket 15,50(gerçi 10 gün süreli bir taahüt idi)altında alırım garantisi veriyorsa o 10 günle bu günlerin ne farkı var ?o günlerde(zaten ırz edileli 1 ay oldu mazisini seveyim mazisi de bu şereflinin)15,50 eder peçete bu günlerde 14-15 den neden alınmaz?he demek ki etmiyor değeri değil...peki o vakit sen bizi aldattın tliman,yöneticileri,reklamını yapanlar cümbür cemaat yani.peki kavgada yumruk sayılmaz derim böyle öğrendim.şimdi bu face,twıtter,whatsahap v.b yerdeki gruplar ne iş yapıyorlar ?bunların liderleri kim ?içlerinde tlimandan kimse var mı?fetönün borsa ayağı varmıdır ?varsa tlimanda işlem yapıyorlar mı ?
şimdi bu yeni 1 aylık arz kağıdını bu süreçte ırz peçetesine çeviren/ler iyi okuyun,nasıl arzu edersiniz mako tekerinize mi soksun,tekerinizden çıkardıklarını gözzzünüze mi soksun ?ha ?nasıl istiyorsunuz tahta orda siz nasıl isterseniz ben öyle yapıcam emin olun.madem burası borsa tahta orda de haydi.
şimdi gidin düşünün taşının kurdeşen dökün
forum üyelerinden özür diliyorum bu yazım için.
Yeni trader in farklı versiyonu belki de aynı şahıs. Tahtası ha kapandı ha kapanacak batık iflas etmiş şirketler le kıyaslama yapanlar ancak art niyetli olan kişilerdir
Venus_V4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Fırsat verirse 14 lerden biraz daha alayım bugün , Mart da temettü var sanırım ( emin değilim) nasılsa bir sıçrama yapar , kağıt değişimi yapanlar bu hisseyi satıyor olabilir
Yaptığı kıyas mantıklı olsa kabul edelim. Bi Meks firması belki borsadan çıkarılacak. Tamamen insanların algılarıyla oynayan zihniyetin ürünü maşalar heryerde malum.
Venus_V4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
7689 lotla 28 kademe ne bu ?çayır mı ?hep aynı hikaye yersek...
o 9808 kendilerinin muhtemelen.
13,7 i gösteriyor şerefli bence bunlar bir ekip
hacim 81.186
satışta 10 kademede 4,500 lot ve muhtemeldir ki onlarda kendinin...
şunu da yazayım dün sayın bahriyeliye yazdıydım "var bir çapanoğluama ne?anlıcaz"diye çok sürmediydi anlamıştık.şimdi de diyorum ki bunların bir yerlerine yılan kaçmış olabilir ?anlıcaz.neden böyle yazdım ekip di grup du kıl dı tüy dü de nere kadar bilader? bunların patladığı yer bizim kurtuluşumuz olabilir
Sağolsunlar ne istedim ise verdiler , haklarını yiyemem şimdi