Borsa jargonu var, sermaye kadar kar, 10tl diye... 25kusur TL yapar bu kar. Y. T. D
AGS2-W09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Benmi yanlış okudum toplamda 13,897,206 kar 9 aylık bu değilmi siz bu rakkamı 3 aylıkmı okudunuz + 10,290,749 üstüne ilavemi yaptınız
Niyetleri ne olacak şimdi merak ediyorum.23.70 üstü de kapattı yarını iple çekiyorum.
Sanki şirket büyük zarar açıklamış gibi daha aç>lışta basıyorlar
Ben bu o. p çocuklarına boşuna sallamıyorum eskiler bilir sizlerde geçmişine bakın her bilançodan sonra aşağı basıyorlar bu senelerdir böyle tek kuruş temettü yok koçlarada yazıklar olsun bu şe sizlere yol veriyorlar 5 milyon değilde 4 milyon kar açıkladı bahane hazır
önceki dönemlerde bilançodan sonra taban olurdu bugün gözü yemedi.veremiyor.kaparlar diye korkuyor.rahat ol aslanım. götür sen tahtayı. mal yok sana.elindekini kaptırmayasın bu arada. fazla takıldı buralarda
Hacimsiz şuan kağıt düşüremiyor kağıdı alacaklar eliden başta ben maliyetim 10 civarı bi on sene daha uğraşırım bunlarla
Yaklaşık 10 yıldır bekliyorum demiştim ne alırım ne satarım .. bekliycem ciğerini öğrendik artık.. sabrımıda biliyorlar.. dediğim rakama seve seve gelecekkk
Bu saatten sonra bize zarar veremez bunlar kaldıracaklar mecbur başka çareleri kalmadı bunların ytd.
Zaten dibine kadar topladılar topladıklarını
Zararına veremez bunlar yemez maçaları
Bekleyip görelim ama inşaat izni çıkmadan zor gibi inşaat izni çıktımı bu ara güneyde
Devlet o bölgelerde inşaat izni için teşvik verdi ama meclisten geçti mi takip edemedim
Boşuna uğraşma kimseyi çözemezsin bu sefer sıra bizde
Kararsız davranıyor şuan ama kaçarı kalmadı gibi bakalım görelim
Nasıl insan bunlar satacak kimse kalmadı ama hala milletin beş on lotuna göz dikiyorlar nasıl bir aç gözlülük işlem hacmi dipte
kasadaki para 30 liraya tekabül etmeye başladı artık... divan talya oteli haberi gelmeli artık.. bu düğüm çözülmeli...
Turizm kağıtları alışta hemen hepsi bu kadar baskı ne dir ya o. Çocukları yeter artık
İşlem hacmi oldukça yüksek, 24.50 ve üzeri kapanışlar olumlu olacak. Bugün tersyüz olacağını sanmıyorum ama olursa da beyefendi sattığı malı alıncaya kadar beklemeye devam.
Gönül temel analiz yapmak isterdi ama gerçekler Koç ailesi ve spekülatörün keyfine kalmış görünüyor.
Yukarıdan dağıttığı malı aşağıdan toplayacak at organı çok bekler
Haber düşmüş olumlu haberi olan varmı talya ile ilgili
20/11/2019 19:31 saat düşen haber
Kap 799863 haber
Hisse haberlerdede var Canlı borsa bakın
Açıklamalar
Antalya'da bulunan Talya Otelimizin yeniden yapım sürecine ilişkin olarak en son 24.10.2019 tarihinde açıklanan faaliyet raporumuzda; Muratpaşa Belediye Başkanlığı'na mahkeme kararı ve daha önce kesinleşen 1/5000 ölçekli İmar Planı ile uyumlu olarak sunulan 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı teklifinin onaylanarak askıya çıktığı belirtilmiştir. Henüz şirketimize tebliğ edilmemiş olmakla birlikte, Muratpaşa Belediye Başkanlığı tarafından askı süresinde yapılan itirazların reddinin, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı Meclisi tarafından da onandığı bilgisi açıklanmış ve bu çerçevede 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı kesinleşmiştir.
Meclis kararının yayınlanması ve ilgili kurumlara tebliğini takiben, Talya Otelimizin bulunduğu alan ile ilgili idari süreçlerin sonraki aşaması olan imar uygulaması çalışmalarına başlanabilecek olup; imar uygulaması, ruhsat ve izinlerin alınması gibi ilgili bütün idari işlem ve süreçlerin tamamlanmasından sonra yatırım çalışmalarına başlanabilecektir
1/5000 danıştayda bekliyor biliyorum. 1/1000 muratpaşa askıya çıkmış itirazlar reddolmuş buraya kadar tamam antalya büyükşehir bekleniyor buda olumlu tekrar dava açılırsa eski chp milletvekilinin başını çektiği grup dava açan
Yıldıray sapan muratpaşa eski chp li vekil
Coştu hadi hayırlısı olsun
Şaka gibi döndüğü yere bak adi nmuslar bugün tavan olmucanda ne zaman maalt kerhanesi
Insider var diyenler, yok diyenler, insider olduğu kabul edilmiştir.
Kira bedeli düşmeden sonra da yükselmeden ve de bu haberler öncesindeki hareketler grafik üzerinden de görülmektedir. Yorumu yatırımcılara ve değerli SPK uzmanlarına bırakıyorum.
Ben beklemeye devam edeceğim, o Divan otelleri birleşsin öyle bırakacağım :)
2011 TL zirvesi 27,70 TL miş. Bakalım geçip gidecek mi?