en sonunda 12.55 te aldı...bakalım şimdi ne olacak....
Printable View
Sabredin gençler ...2 ay kaldı bilançoya...
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
güzel bir kapanış oldu.adam 78 e 100 lot alış koymuştu. 100 lotu son anda verdi birisi.alıcı bu sefer 100 lot 79 a koydu.adam onuda verdi...sonuçta 407 lot işlemle kapattı.bakalım yarın devamı gelecek mi....
Info sabah almış akşam satmış. Ne ayaksın...
Günlük 4 bin lot üzeri alış olmadan hikaye...ytd
geçenlerde gördüğü 95 i aşabilirse güzel şeyler olabilir ama katılıyorum 400-500 lotla olacak şey değil bu ytd..
adam sabah sabah 80 e 240 lot koymuş...nedir bu baskı yahu....gece rüyanda mı gördün...
İnci gibi dokuyorlar tam beklediğim hareketler...hacimi iyi takip edin...ytd
Yine 79 üstü kapanış olmayacak...😭😭
Dokumasını s.. tiğm bitiremedi dokuya dokuya 8 yıldır buna svünce hareketleniyo
230 lotu dayadı ******** 78.50 ye.alın size mal diyor.....
11 mln zarar eden şirketin hedefi neresi olabilir ki?
Para olsa da alsak ...
Sanki danışıklı dövüşlu gibi. Son saniye satışa konuyor. Son saniye alıyor.
ama alan hep son saniyede alıyor...
Hacim uçmak için az ama zıplamak için yeterli gibi..ufak bi zıplama yapar mı hafataya acaba ? Bi cacık olacak mı göreceğiz ...
şu ateşe biraz odun atalım.canlandıralım.kendi göbeğimizi kendimiz keselim.hadi beyler 3-5 demiyelim.herkes birkaç odun atsın...
Ufak zıplama yaptı ama 90 lotla kalıcı olması zor ...hacim lazım... ytd
aynen.aslında cuma 18.05 te yapacaktım aynı hareketi.ama ne kadar satıcı olduğunu göremediğim için vazgeçtim. sonra kapanışta sn.Goriotbabanın paylaştığı pastayı gürünce sabah tavana 99 lot yazdım.madem bizim salak spek yapmıyor.kendimiz bari bişeyler yapalım.bundan sonra ara ara bu hareketi yapacam.ağanın keyfini beklemeyecem.....
hiç önemli değil.ağanın keyfini beklersek daha çok bekleriz.geri gelsede önemli değil.hiç olmazsa kağıda bir hareket getirmiş oluruz.zaman zaman bu şekilde hareketleri yapacağım.kimbilir belki kendi çabamızla 100 ü geçiririz.elimden gelen bu maalesef.keşke daha fazla imkan olsa....
arkadan destek gelmeyince maalesef bu kadar oluyor.ayrıca bizim millet sattığı 10 lotu kar sayıyor....
Kap taki düşen haberle ilgili bir bilgisi olan varmı anlayamadım
O nasıl bir haber öyleMi A1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Haberini si.... tiğimin hissesi
Bugün de 100 yapacak bir babatiğit yok mu ? Konaky sen de para çok galiba yaz 100 e 200 alış kitle tavana ...