Beğenmediğin topsakal büyük ralli yaptı hala yapıyor.
Kafeinin bir yudumluk canı varmış, içildi bitti.:yes:
Printable View
Bekleyene yeni logo budur.
Bütün zaten döndü döndü dönmedi başladığımız yere kadar geliriz.
Keşke gelse de biraz daha alsak.Bazı arkadaşlar ya şirketin beklentilerinden haberleri olmadığı için ya da zamansız sattıkları için olumsuz yorumlar yapmakta.Zaman içinde endekste ekstrem bir durumdan dolayı önemli bir düşüş yaşanmazsa hissenin gideceği yerleri hep beraber göreceğiz.Bunlar kişisel düşüncelerim olup yatırım tavsiyesi değildir.
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hadi bakalım çıktı yine yola.
El freni kim bilmiyorum ama fena fren yapıyor :(
Hubvc ye kalkınmaya olmayan freni buluyoruz
Freni yapan meriy teyze dünde freni yapan oydu hisseye baskı kuruyor
DUB-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Merill robotları bıraktığı zaman kağıt rahatlar o robotlar ile huzurlu olan bir kağıt görmedim
Pazartesi önemli olacak. Ya ikili tepe yapıp geri gelecek yada vurup gidecek.
Merill 190 bin tane satmasa ne olurdu
Meri ye fazla takılmıyorum dün aliciydi hisse düştü bugün saticiydi hisse yükseldi haftaya çok önemli olacak
Arkadaşlar derinlik görmeden farazi yorum yapmayalım. Merlly paravan şirkettir, o mal taşımaz citi, yatırım finans, deutche, bgc varsa tamam. Merlly bugün 190 satmasaydı. Başkası satardı. Ytd
Güvenme insanların samimiyetine menfaatleri uğruna gelirler vecd'e, cenneti vaad etmeseydi şayet, rabbine bile etmezlerdi secde.
Dostum kafein de de varmısımFIG-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kfein e bakayım dedim, karelde zannettim kendimi. Oradaki arkadaşlar buradada yazıyorlar [emoji3][emoji2957]
Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ÖGLEN OLDU KİMSELER YOK...:cool:
Cali arkasi acayip dolu Merak etme
Çalının içide dolu.🤪
Tıp tıp.. yeni bebek link olabilirmi a dostlar? Urettigi urunu turkiyedeki tum firmalara satan.. ipucu buydu. Link sonucta muhasebe ,erp, yonetim vs vs herturlu yazilimi var, piyasa degeri olarak ta tam olarak bebek seviyede , sermayesi de düşük, kar marji yüksek sermayesine gore. 2.ipucunda da uyuşursa bilgiler , kesin alim yapmali diye dusunuyrm
İkili tepe yapmış olabilir tuzak da olabilir şayet ikili tepe yapmış olsaydı benim deneyimlerime göre hızlıca ve hacimli geri çekilme olur Du böyle bir şey söz konusu olmadı tabi bunda endeksin yükselişi de engellemiş olabilir endeksin durumuna göre gücünü tespit etmek lazım şuan ki ilgi endeksten mi kaynaklanıyor yoksa hissenin temel durumundan mi anlamak lazım
Bana göre sıkıntı yok ralli devam ediyor ve edecek gibide görünüyor
10 sene önceki 22000 lerden 60000 lere giden endeksi hatırladım sabah sabak nedense.
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Diğer ortak sattı sattı kaldı az bir mal onu da vermeye kıyamıyorum galiba 3_5 veriyor
Kaç bin lot ile 890 kırılacak acaba gerçekten merak içerisindeyim 2,50 TL den 10 TL ye giden hubvc bile bu kadar direnç ile karşılaşmıyor ben bu borsanın tekniği direnci ...
Maşallah nazar değmesin. 🧿
Bunun adı rallidir ralliii.🕺
Para kokusu alıyorum.
Bi kahve içelim en iyisi öyle böyle kfein logo ya bakınca baya iskontolu daha yolu çok
her kademede merill olmak zorunda mı bu hissede her kademede çıkıyor ya
Merhabalar anlık pasta paylaşabilecek var mı şimdiden teşekkürler..
WAS-LX1A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.