bizim spek 3 günde anca 10bin lot toplayabilmiş , bilemedin 10bin daha koyduk diyelim 20bin lot anca
adam tam mezarcı
Printable View
bizim spek 3 günde anca 10bin lot toplayabilmiş , bilemedin 10bin daha koyduk diyelim 20bin lot anca
adam tam mezarcı
sıkılan veriyor belli . Satıcı tek aşağıdaki bekleyenlere dağıtıyor malı.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...92c68c4dbb.jpg
Mezarcı pusuda
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
çakal 2.55 deki alışları sildi 2.59 a 9bin lot satışında koydu
Adam bildğin mezarcı
2.55 ile bugünüde ekside kapattık
Eğer alışlar ky ise zaten gün icinde düşürmek için kendini yırttı
LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
spk cezasının 37.gününüde tamamladık
Borsada oynadığım paranın 3/1 ile aldığım için artık takip bile etmiyorum.kalanı ile diğer hisselerde oynadığım için stres yapmıyorum ve canimida sıkmıyor.parasini tumuyle bu hissede bekleyen varmi sadece merak ettihim icin soruyorum.iyi aksamlar tum ortaklara.
GT-I9060I cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugünde bülten çıkmayacak galiba
LG-H860 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yaz ayı izin ayı olduğundan dolayı bülten ve onaylar uzayabiliyor ben oyüzden ağustosdan önce onay beklemeyin dedim ağustos sonunu bulabilir birde erciyas boru spk dakilere yedirmediyse olayı uzatabilirler genelde spk dakiler yemeden iş yapmıyorlar ipe un serebilirler bu konuda bakalım görecez inş kazanırız ama bunlar bezdirmeden para kazandırmazlar asla ytd
Sn. drc78 Şahsen ben farklı düşünüyorum birleşmeye ilişkin geçmiş başvuru süreclerine baktığımda şirket 6 Nisan 2017 tarihinde SPK ya başvuru yapıyor sonrasında şirkettekiler onay sonucunu hemen beklyorlarki 8 Mayıs 2017 tarihinde borsaya ERCİYAS için kotasyon başvurusunda bulunuyorlar fakat onlarda bilemezdi tabi sonrasında SPK revize belgeler istedi akabinde her iki şirket yönetim kurulları toplanıp gereken neyse yaptı şimdi Spk kararı bekleniyor bence daha kısa sürede onay gelecektir.
YTD
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...d3e8b77969.jpg
Kademeler yıkılıyo :)
Arkadaşlar sakın olalım biz burda sabrımızın tükendiğini belli ettikçe o dahada zorluyor bence bütün düşünceler aynı yola çıkıyor birleşme amma bugün amma yarın farketmez beklenti mevcut birde şu işlem yasağı birleşme ne kadar uzar bilmem ama yasak kalkmasına 10 15 gün kala tekrar sert hareketler olacağı kesin artık bugün artı kapatma umuduyla dün spek artık buraların dönüş noktası olduğunu kendide anlamış olmalı bu 2,50 altı durumda satışlarının karşılanacağı net bence denemeye cesareti varsa oda sermayeden yer gibi bu seviyelerin altında satıcı bulamaz sanırım ama hala bir iki lotun peşinde ise orasını bilemem dün ak yatırımdan çıkıp iş yatırımdan kapatmış yani kendi çalmış kendi oynamış bakalım bugün neler olacak
zeytin kardeşim derinlik atarsan sevinirim bu arada
Biri hayrina 3 e kadar çizse😀
LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1000 lot la çok rahat taban yaptırılabielir. Ayrıca tahtada spek yok bence. Yüklü satım olduğunda devreye giriyor sadece. Buralarda olmasi onunda işine geliyor ve sadece izliyor
GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Her geçen gün kademeler aşırı derecede sığlaşıyor
Kağıtta aktif alıcı yok herkes pasiften alım için bekliyor , doğal olarak işlemler kitleniyor.spekde kağıdı istediği gibi baskılıyor.
Spekin arayıpta bulamayacagı ortam [emoji16]
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...993d361bc6.jpg
Spek sadece korku için üst kademelere takoz koyup korku yaratarak dahada düşecek düşüncesi ile pisikolojik olarak satışa zorluyor dün kendisi dışında konan lotları tek kalemde topladı dediğin gibi fazla müdahale etmek istemiyor yasaktan dolayı şu aşamada ceza yemek istemiyor yoksa haberle beraber kontrolü elinden kaçıracağını biliyor işi şansa bırakmıyor yani sabreden kazanır hatta buralardan alan olacaksa en fazla iki üç aya iyi kazanacak gibi karar yatırımcının ama nedense bir korku var aşılamayan ERCİYES hala istenen güveni aşılayamadı hissede bakalım birleşme haberi ile gelecek yükselişte SPK nasıl davranacak bakalım ÖZBAL gibi onada bir yasak uygular mı haydi bakalım sabreden derviş misali sabır sabır
Spknın işlem yasağından sonra spk tahtada işlem yapıyormu karar veremiyorum.Hacim çok düştü ve günlük olarak eksi kapanışlara devam ediyor.hacim düştüğü için sıkılıp satanlardan speğin mal topladığını söylemek mantıklı gelmiyor.Muhtemelen elini eteğini çekti.3,00-2,90 arasında iş bankasının sattığı mal toplanmaya çalışılıyor olabilir tabi ama bu kadar hacim düşükken bunun olması mantıklı değil.Tek gerçek var tahtada sabırla bekleyen yatırımcılar ortaya çıkacak yeni şirketin beklentileri ile tahtada alıcı durumdalar hala.
Dün bir arkadaş sormuş elindeki tüm para ile alan varmı diye Evet ben almıştım.Hatta % olarak sermaye kaça geliyor onu da yazmıştım.Ama 2,70 altına kayınca ben stop yaptım ve takibe başladım.2,70-2,65 arası ve dün de 2,55 2,53 arası verdim .Dün verdiklerim kagıt değiştirmek ve tahtadaki adamın tepkisini görmek içindi.Hiç bir tepki vermedi 2,4 altına sarkarsa eğer aşağıda nerede duracağını kestirmek zor.Spk yasağı geldiği gün 72 bin lot ile taban yapmış ve anında kaıtları almışlardı.Benim gibi kaç kişi sıkılıp sattı bilemem ama uzuncu arkadaşların sabırla beklediğini umarım spk takaslardan görüyordur.
Şuan için hareketli bir hisse de ozbalın zararını çıkarttım ama sattıklarımı yerine kesinlikle koyucam.Bu üçkagıtcının ne kadar aşağı basacağını görmek istiyorum.Sonuç olarak belki spk bülteninde haber geldiği gibi elimdeki hisse miktarını % 25 e kadar düşürdüğüm için güzel bir kazanç elde edemeyeceğim.Ama bu onay gelse Aynı anda yükselmeye bilir.En kötü spk yasağının bitiminden önceki hafta geri alamaya çalışacağım.Tabi o zaman ne olur bilmem hali hazırda 40-50 bin lot almak için tetikteyim.
inş bekleyen arkadaşlar sabırlarının karşılığını alacaklardır.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...50625c9473.jpg
Şeker şey 2.50 altını göstermem diyor
2.51 süpürüldü
2,51'de5000 alıcılı,2000 satıcılı dedi aracı kurum 100 lot aldım kademe 2,55 oldu
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...1f06143fa0.jpg
Mezarcı 2.18 e 20bin lot girdi
Durum 2.20 yi gösteriyor zaten
pasta görebilsek güzel olurdu
1 sandalye 1 masadan oluşan şirketlerin % 100 prim yaptığı halde, 1 tl den avturu 8.5tl ye kadar götürüp milleti dolandiran bir adama sessiz kalan ey spk haber olduğu halde şu hisseyi getirdigin hale bak ve utan tabi şerefiniz varsa
Yokmu borsada delikanlı adam evladı hisseyi sürünmekten kurtaracak!
SPK nın incelenmesi lazım içerden haber sızdıranlar varmı varsa kimler borsayı manipüle edenlerin daha fazla üzerine gisilmesi gerekiyor kurum güven kaybediyor...
Bu ceza bize spekin züğürt olduğunu gösterdi
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Cezada adaletli olunmalı senede 1 liradan 10 liraya giden kağıtlara göz yuman spk herkese adil davranmalı
Bazen Kılıçdaroğlu'na kızıyorum ama bu ülkede gerçektende adalet yokmus
Maalesef biz ne kadar çevremizdeki insanlar daki olumsuz borsa algısını değiştirmeye çalışsak da bir yerde onlar haklıymış diyorum.
spk cezası gelmeseydi şu anda 4-5 tl arasında idi kağıt , elden bişiy gelmiyor bekleyecez