84 den dekrar geldim ortaklar bakalim ne olacak
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
84 den dekrar geldim ortaklar bakalim ne olacak
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Artık endeksin toparlanmasına da tepki vermiyor...
95100 endekste önemli üstüne atarsa kısa vadeli rahatlar. Asıl mesele 97-97500 oralar geçilirse biraz rahatlarız.
Desenize bilanço tarihine kadar düşerse yandık
Ek 19754:rules:
İlginç olan endeks kağıtları ve endeks yukarı debeleniyor bizimki aşağı. Endekse ve kağıtlarına saygı duyuyorum.
Karakter yoksunu bugünde 13m satış yaptı.Bütün tekniğin içine etti..İner veya çıkar diye kimse doğru dürüst yorum yapamıyor çünkü bizim karaktersizin ne halt edeceği belli değil.Dün endekse dolara bağladık ama bugün nedir olay?Tamamen karaktersizlik,,ytd..
Eğer hükümetler mutabakata varırsa bu gelişmelere rağmen doların bu fiyatına rağmen teknik olarak endekste yukarı görüntüsü var.
Dolar da sthoastic fast günlüklerde yönünü aşağı çevirmiş. En azından volalitenin durması ve fiyatın dengelenmesi açısından önemli. Umarım dalgalanma son bulur.
Endeks için 15.30 önemli bakalım ne olacak.
Bu a1 nereye girerse talan edip çıkıyor zaten
1. seans işlem hacmini geçtik.
Ölümü görüp sıtmaya razı olma sendromu yaşatıyorlar.
bugün ++ kapatır mı acaba diye sesli düşünüyorum
30 dk içinde neler olacak bakalım (ytd)
Ek 19757:rules::rules:
Pasta iç açıcı degil
Ek 19758:rules:
Ek 19759:rules:
Tepki yetersiz. Yukarı devam etmeli ,yoksa aşağı yeniden gündeme gelecek...
Aracı kurum dağılımı alıntıdır.
Zararına veya maliyetine satış... Ne amaçla ne yapmaya çalışmışlar anlamak gerçekten güç...
https://i.hizliresim.com/vParP4.jpg
Dolar 5.30 u geçip kalıcı olmamalı.
Gedik satmadıysa bişey vardır meksayı kullanmışlar güzel
Düşüşü endekse bağlayanlar! Endeks +1.90, biz -4,26. Viopçuları da dolarla avladılar...
Endeks dün verdiğini geri alıyor ama biz hâla veriyoruz.Tam bir ********lik örneği 16 m satış 16 m alış oldu neyin kafasını yaşıyor bu patron.Bugün artı kapatmasını bırakın 1-2 kademe altına da razı olacağız gibi..ytd
Dayanacak güç kalmadı ilk 1.00 ı gördüğü an satışı yapıştırırım bize ekmek yok anlaşıldı yıllarımızı yedin MAY
Sabah endeks ile alakamız olmadığını söylediğimde tenkit eden arkadaş , durum ortada...
Borsa artı 2,bizimki -5. Sebep ne YOK.Yazıklar olsun soygunculara
BIST 100 e bak birde bize
Halkbankta devre kesici devreye girdi. Biz ne haldeyiz.
Tüm kademelerdeki alışlar tüm kademedeki satışları geçti...
Bilanco oncesi silkeleme??
Olabilir mi ki acep?