gecen yilladaki temettu verimleri nedir nerden bulabilirim son 5 seneyi
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
gecen yilladaki temettu verimleri nedir nerden bulabilirim son 5 seneyi
2015 0,62
2016 0,72
2017 0,765
2018 0,765
2019 0,595
Lira net temettü ödemeleri, kaynak;
http://uzmanpara.milliyet.com.tr/his...berleri/NUHCM/
Sayın uzakokyanus.. 7 tlden aldığını düşünelim. 5 yıl kalsan minimum. Ortalama 65 kuruş temettü den hesaplasak bile maliyetin olur 3.75..hisse beş yıl sonra bile 8-10 TL olsa. Faiz farkı, dolar/euro hesaplasak bile yine karda olursun.. Daha 1 yıl önce 10 TL üstünden alan arkadaşlar var.. Bu sene temettü ile maliyetleri 9 a bile inmiyecek. Tabi karar senin. Hisse alıp unutulacak bir kağıt. Yoksa benim gibi sövp durursun. Öyle lanet bir kağıt:)
5 yıl önce tüpraş.......... 40 TL
5 yıl önce thyao............ 8 TL
5 yıl önce tekfen........... 4 TL
5 yıl önce sasa............. 1 TL
5 yıl önce bimaş........... 40 TL
5 yıl önce krdmd............ 1.20 TL
5 yıl önce soda.............. 3 TL
5 yıl önce nuhcm........... 10/11 TL
Bu açıdan da bak öyle yatırımını yap sayın uzakokyanus.. Bu hisselerin de çoğu temettü verdiği gibi bedelsiz de verdiler.. Nuhcm ne verdi bi bk vermedi.. Benim cebimden bana temettü verdi aklısıra.. Aq yh.dler i.. Gazzeye kadar gitmeye gerek yok!
yanitiniz icin cok tesekkur ederim
yorumlariniz benim icin degerli cok tesekkur ederim
Bu hisseye ne zaman bahar gelecek:) seçim de geldi geçti. Biz ekmek partisi üyeleri olarak hissenin değerini bulduğu vakit baharı yaşayacağız..
İstanbul’u İmamoğlu alırsa Kanal İstanbul iptal olurmu, gerçi kentsel dönüşüm mecbur yapılacak, bu döviz kuruyla iyi ihracat bağlantıları yapılırsa beklenti devam eder. Ha birde Trump Meksika sınırına duvar örecekti dimi, Nuh olarak çimentoda en büyük ihracat pazarımız ABD değilmiydi, bekleriz, her sene az-çok temettümüzü alır yatarız.
Hocam ist belediye seçimiyle KANALİSTANBUL alakalı olmaz. Yapcaz dediler mi yaparlar. Hatta daha da hızlandırabilirler süreci:)
Ha bir de şu var tabi.. Şu ana kadar bir cacık olmadı. Belki işler hepten kötüye giderse hisse yukarı hareketlenir. Ahmet gelmiş Mehmet gitmiş çok da şymde.. Daha beter olsun aq..ben ekmek yemiyorsa m başkaları! patronlar kuzu çevirme yiyemesin inş..ekonmi batsa umrumda olmaz. Vatandaşı, ky yi düşünmeyeni vatandaş da düşünmez..
yahu bir ay hiç satış yapmasak
çalışanlara süpürge ve su verip şu limanı ve fabrikayı temizletsek
işler iyi olan yerler dağınık olur gerçi ama olsun biz tertipli düzenli olalım.
Sayın kentuf limanın pisliğine takıldınız. Epey kirli herhalde :) bence yönetimi temizlemeliyiz!
Yahu bunlar adam olsa bi santral, yatırımcı ilişkileri VS. Çok basit kurumsal hamleler yapardı..
pehh.
yahu adamlar birbirlerinden mallara göz dikmekten 800 milyon usd den 180 milyon usd ye kadar düşürdüler servetlerini.
2005 senedinden bugüne emirganda bir daire 100.000 tl den 2 milyon usd ye dayanmış.
en kötü daire 10 kat primli şuan Türkiye de.
bunlar temettü verdik diyorlar.
daireden sanki arpa suyu alıyor vatandaş.:party:
reis bu fabrikayı yıkatalım deniz suyunu basan büyük devasa pompalar var denizde dibimizde ne dersin.:p
masrafa gerek yok
yağmur yağar temizler beaa! [emoji12]
Pompayı patronlara, aile bireylerine... Neyse.. Fabrikanın temizliği, kirliliği çok da önemli birşey değil. Çimento fabrikası sonuçta.. Hisseyi yukarı götürmek için fabrikanın temizliğine kimse bakmıycak..
Temettü veriyormuş. Bunlar harbi harbi yahdi bence. İncelesinler dnalarını VS. %90 ı ordan geliyordur. Doğan görünümlü şahinler.. Hamdolsun.. Benim cebimden bana temettü veriyor.. Geçen sene 11 den alan adam 60 kuruş temettü alsa ne.. Hisseyi çektiler 7 ye. Sonra bizim hisse fiyatıyla alakamız yok. *****zın..... Alakanız var.. Varsa hak hukuk incelesinler bakalım hissenin hareketlerini. Hamdolsun!!
Spek (varsa) ky nin düşündüğünün tersini yapar derler ama sanki usul usul götürecekler.. Götürecekler dediysem bi temettülük..
Nihayet an itibariyle maliyetimin üstüne çıktı, sermayedeki payım 0,000066 ya ulaştıktan sonra, 10 binde bir paya kadar yolu var bakalım. Benim mikimde değil, 100 de bir, 1000 de bir payı olanlar düşünsün fiyat niye bu kadar ucuz diye, azdan az çoktan çok gider demişler 😀
Sevincimiz çok kısa sürdü 😀
Neyse maliyet düşürmeye devam.
İlk seans 2000 lot işlem var koskoca Nuhun Gemisinde 😀
3-5 lotla kademe kaldırdım bugün, hadi arkadaşlar pamuk eller cebe, herkes 3-5 lot alsa devre kestiririz 😀
yağmurda yağmadı ki fabrikada temizlik olsun.:cool:
:party::halay::plc:
Bu kağıdı YSK ya mı şikayet etsek napsak :)
Toplayayım derken elindekilerdende oluyor sözüm ona tahta yapıcı 😀
Bugün 7-7.01 den 5-10-50 lot şeklinde sürekli aktiften alış yaptım, her alışıma alt kademeye vererek karşılık verdi, aklınca kendi alışına vererek mal gelmesini bekledi, piyasa toparlayıncada planı alt üst oldu, benim gözlemim bu, yanlış düşünüyorda olabilirim.
Pilan da yok pilav da
Ne işi var burada birilerinin?
Ancak benim gibi çokuzuncu pintiler kelepir diye alır.
Sonra turşusunu kurar. Beaaa![emoji3166][emoji848]
" Gecenin en karanlık anı şafak sökmeden az önceki andır. " diyip avutalım kendimizi..
Temettüyle 7,05-0,595= 6,45..
Bizde fiyattan çok elimizdeki lota odaklandık, fırsat bu fırsat toplayabildiğimiz kadar topluyoruz, ekonomiler düzeldiğinde, FED faiz indirmeye başladığında, kentsel dönüşümler, kanal İstanbul lar başladığında bu fiyatlar mazide güzel bir anı olarak kalacak, ileriki yıllarda ne kadar çok lot o kadar çok kar payı 😀
Halka arz tarihi : 24.02.2000
Arz fiyatı. : 15. 000, 00 tl
Endeks : 13 447
Halka kitleme tarihi: 2019
Fiyat : 7 tl
Endeks : 100 000..