10 yaptığı an kızıp hepsini postaladım,şimdi 13 üstünde:ss:
Printable View
10 yaptığı an kızıp hepsini postaladım,şimdi 13 üstünde:ss:
Temel olarak sağlam olan bir firmanın bu kadar düşük fiyatlaması çok ilginç geldi... 14,00 maliyetli ilk alımlar yapıldı...
Tekrarında 14 aldık 15.20 yarısını gönderdik,babası 40 üstünde bu kadarda makas açıklığı olmaz yahu...zamanında her ikisi 1 cıvarındaydı,neydi o günler,devamlı tavsiye veriyordum,verdiklerim benden fazla kazanmıştı,3.50 olunca top yekün satmıştım,tavsiye verdiklerim 5-10 arası okutmuştu,peşi mallum 30-70,oralara vuracağı aklımın ucundan bile geçmezdi,nasıl kalınsınki,2 cıvarından 0.50 altına inen hisseydi:(
Bunun çimentolarlan bağlantısı yokmu yahu,çimentolar depremden bu yana en aşağı %100 yaptı,afyon 6 idi 12.60 hala tavanda,buda tavuk gibi dörünüyor 13-15,diğeri 30 üstünde:vk:
20 oldu bir ara,nalet hisse bendeyken bu hareketi yapmadı.bugün 19,diğeri 50 :whistling:
14 maliyetle taşmaya devam spek ceza bitene kadar yukarı sürer artık sonra poipden çıkıcaz falan der milletin eline veririr kağıdı...
buranın tahtacısı ky olmuş :kahkah:
Algı yapma la Salih
bu kadar yükselişe düşüşe rağmen bomboş sayfa. ilginç.
1.5 cıvarından 200 yap,gel peşinden 85 in anası olacak sönmezlen eşitlen,baktı böyle gel böyle yaptı 99 öğlen arası,eğerki satmasaydık 2-3 şimdi köy satın almıştık,neyse o geçti,110 yapınca traderlik aldık derken bir aşağı yukarı hareket etti,85 olunca akına mokuna yüklendik 1.5 olan maliyeti 85 yaptık,öteki 94 üstü tavanda:notr:
Bu hisse 200 yapıp buralara düşmesi ironi,yıllarca buna ve anasına takıldım bir ara fetö yüzünden 1 cıvarları görülmüştü,bursanın gözde sektörü,yumulduk ak,pak olduktan sonra 1.30 maliyeten 2 üstüne atmıştı 2 ayda %70,peşi malum katlayarak gitti her ikisi,ama 200 oluşu ironiydi,90 cıvarından takılmaya başladım iyi trade yaptırdı,ama 70 değmesi düşündürücü,diğer ana bölüm 90 üstünde,bunlar işi sıraya dökerler yani biri birleriylen yarış ederler,bu 150-200 arasındayken diğeri 30-40 arasıydı,zamanında 1-1.5 arası çoklarına tavsiye ettim yine çoğu 5 cıvarından sattı,ben 3.50 olunca çıkmıştım,,adamlar araba bile almıştı hala bana duacılar,bizde birşeyler kazandık sayılır bedava tatil vs gibi,ama hiç aklıma gelmezdi 100 olacağı,zamanına 20 olması imkansız derdik,çoğuna önerdiğim 5-6 cıvarı çıktı gitti yani %500 ile,nereden nereye,şu anki bulunduğu yer olan 70-90'lar bile bana göre çok yüksek sayılır,öyleya 20 olurmu derdik,90-200 oldu,neyse ufaktan düştükçe alıyoruz,diğerindende biraz kazandık,herkese bol kazançlar...ytd.
60 altına indiği an fişeklediler bugün tavanda 73.9...bu hisseler böyledir,devamlı indir,bindir yaparlar,1 tl olan hisse 200 olursa olacağı budur :notr:
Yarının tavanı 81.250,bakalım ne yapacak,inat ettik 60 altına kadar topladık maliyeti 72 yaptık,giderse davamlı kar yapacak,ilk hedef 90...
Tekrar 60 sınırında,sakla samanı gelir zamanı,tepe noktasına göre 3 kat düşmüş,çok eski fiatına göre şu an fiatı 50 kat :notr:
Çimentolar uçtu gitti suriye yüzünden,bunlarında çimentosu var neden gitmedi ?,yoksa çimentosu dondumu ?
Yazık,58-62 arası gelgit yapıyor,çoklarının maliyeti 100-150 arası,çok yukarıdanda alanda var,sönmez bundan iyi hiç olmazsa devamlı yağıylan kavruluyor 80-85,bu zamanında bunun 3 katıydı,bunlar hep böyledir devamlı yarışırlar,bazen bakmışsın biri önde...beklemedeyiz,mecbur hareketini yapacak ytd.
Babası,anası herneyse 90 üstünde,hiç olmazsa buda 70 yapması lazım,yetti artık 60 altı az üstü :seyt::seyt::seyt:
Aaaa %8 yapmış 65.7 :bravo:
67 tavan çekti,sırada 70 var,anası,babası 103 üstünde neyse çok bekletti :halay:...ytd.
Sattığımın birazını azteke attım,oda 170 cıvarından 50 cıvarına düştü :yes:
Rekor kar açıklamış diyorlar ben net bilgiye ulaşamadım,eğer öyleyse bu burada durmaz,zaten dipten tepki verdi yani 52 cıvarından 58.5 oldu,zamanında 200 olmuştu,çok ağır bir hisse bakalım önümüzdeki günlerde ne yapacak beklentim 100...ytd.
Net Kar(TL)87.240.169...beklesin bakalım mışıl-mışıl uyusun.
Bu nasl iş diğeri 103 bu daha 60 bile değil üstelik kar açıklamasına rağmen,bakalım sıra buna ne zaman gelecek bekle eşeğim bekle.
En sonunda ıkına,sıkına tavan çekti 68.2...zaten bendede fazla şey kalmadı 50-51 çok topladığımız için,çoğunu 58-60 üstünden postaladık 55 maliyetim olduğundan,sadece 3/1 kaldı elimde,diğeri 120 cıvarında,zamanında bu ilerdeydi şimdi diğeri,çok önceleri 1.20-1.30 arasıdaydı,o zamandan beri takılırım,1 nerede 100 nerede,demekki hiç satmadan buralara gelseydim çoktan bir köy satın alabilirdim,10 sene önce 500.000 cebe koyduğumu bilirim,2012 1.5 desek 2024 180 tl,yani neredeyse 100 kat artmış,eskinin bini şimdinin 50 trilyonu eski paraylan :whistling:
Tavana yakın kapattı 74.9-80 üstüne atarsa çokyukarılara çıkar,hepsi bir kenara 50-60 arası çok bekletti,madem bu atağı yapacaksın neden bizi savsakladın aylarca,bize sattıracaksında eline ne geçecek tahtacı iti,100 üstüne atarsa buraya yeni yorumcular damlar,zaten böyleleri bir hisse çok yükseldiğinde çokuşurlar,dipten kesin almazlar hep tepeden alırlar,zarar yazdıklarında başlarlar zırlamaya,bu zırlamaları ben kentte görüyorum en fazla,bende eleştiriyorum ama bendeki kardan zarar,kent 150-200 iken almazlar 1000 üstüne çıktığında çokuşurlar,zarar yadıklarında lanetler,küfürler havada uçuşur,ben o hissenin 3%1 cıvarını 180 maliyetlen 1500 cıvarına kadar taşıdım 1/3 cıvarını cebe attım,esasında atmadım hisse değişimine gttim şu aralar 800-850 arasında oyalanıyor...
Diğeri 143 yaptı,bu burada uyuzlanıyor,bunlar hep yükselmeyi sıraya koymuş,bir müddet biri çok yükseliyor,sonra hızlan düşüyor başlıyor diğeri çıkmaya bu döngü devamlı oluyor.
Bir ara 70 üstüne atmıştı,yarıya yakınını okuttum,birkaç gündür 60 altında gezeliyor,sattıklarmızıda düştüğü yerden ilave ediyoruz,100 olur hesabındaydık şimdilik olmadı,zaten devamlı düşüyor,bugün 58,bakalım ileride ne halt edecek...