https://www.hisse.net/topluluk/showt...99085&posted=1
selec bizim orda kendi topiğinden fazla konuşuluyor ilginç...
Printable View
https://www.hisse.net/topluluk/showt...99085&posted=1
selec bizim orda kendi topiğinden fazla konuşuluyor ilginç...
Kendini unutturup rokete takacak sanirim....bu sessizligin sonu bu olur ancak...spek yasiyorsan ses ver artik....
Pandemi sürecinde ilac firmasi forumunda yatirimci yok cok ilginc....
Ve geldik 6 aylıklara...Şimdi Selec'in filmi başlıyor...Selec ve 5-10 hisse hariç bilançolar kötü gelecek.Bana göre hisselerin % 90-95 'i dökülecek.Selec ise bana göre 450-500 milyon arası kar açıklayacak..Söylediklerim bilgi,tecrübe ve tahminden ibarettir...Ama; beklenen gün yaklaştı.Yarın iyi bir çıkış bekliyorum...
Kasa dolu ama icraat yok...bari bedelsiz sermaye artirimi olsa...
Yetişirsem alıcam haftaya 9,44 üzerine atar diye düşünüyorum. YTD
Spek tatilde gelince kamciyi vurur...
Selec'in speki daima tatilde ! Zaten tatilde olmasa bu fiyatlarda kalır mıydı ?
Spek nefes aliyorsan ses ver nedir bu iskence..hisse resmen kipirdamiyor...kisa vade normal sartlarda 9.2 ye dogru bir atak olmali ama aganin para kazanma derdi yok...
9,14 üstüne atıp kalıcı olursa güzel hareketlerin habercisi olabilir, bence şu anda bilançoyu bekliyor, bilanço tarihine yakın hareketlenecektir diye düşünüyorum YTD.
https://www.tradingview.com/x/bIGWKMoP/
teknık fal 9,14 üstü areketlenebılır der ama 14 marttan bu yana cıty ve deutc satıp ış almış temmuzdan bu yana bu ölü acımde bıle cty ve deutc satmıştoplam yaklaşık 2, mılyoncuk lot alıcıda ış 953 vakıf 570 teb 431 en yakın 14 temmuzdan buyana 2 mılyon lot satmışlar satmaya devam ettıkçe nasıl çıkacak kocaman bır soru ışaretı
Su pandemi sureci bir atak yapamadi demek ki spek hazirliksiz yakalandi yeterince mal yok demek ki...kis uykusundaki hisselerden...
İyi günler arkadaşlar
Hastalık dönemi hastalık nedeniyle ilaç satışları istenen düzeyde değildi bilanço geçen seneyi bile ulaşamadı üç aylıktan
Ama borsa geleceği satın alır şu anda hissede hareket yokken almak mantıklı
Taki herkes hastalık yayılıyor şöyle böyle konuşulmaya başlayıncaya kadar
O zaman da elden çıkarma mantıklı
Benim Aralık vadeli hedefim 15 20 arası
Bu hedef aralığından satmak mantıklı
Ha bu aralık olmaz Şubat olur Şubat olmaz Eylül olur
Herkese bol kazançlar dilerim
Selec,geçen yılın üç aylığına göre satışlarını artırmıştı.Ancak; yönetim vb gibi nedenlerden dolayı kar biraz azalmıştı.Fakat ; satışlara geçen yılın aynı dönemine göre % 20 ile 25 arası fazlalaşmış.Yani ,korono günlerinde işler daha iyi olmuş.Yanlış ise lütfen düzeltin...
Değerli arkadaşlar,lütfen geçen yılın ve bu yılın üç aylıklarını karşılıklı olarak inceleyin.Kar ve kısa vadeli borç geçen yıla göre kötü.Ancak, diğer bütün veriler çok çok daha iyi.Örneğin,satış faliyetleri % 25 değil 35 artmış.Lütfen karşılıklı olarak inceleyin...
i%
Haftaya biraz hareket olsada gelecege umutla baksak spek....
https://www.isyatirim.com.tr/tr-tr/a...71931449_1.pdf
Selçuk Ecza’nın yılın 2. Çeyreğinde i) karantina önlemleri nedeniyle azalan doktor ve eczane ziyaretleri ve ii) yılın ilk çeyreğindeki güçlü baz etkisi nedeni ile görece zayıf satış büyümesi gerçekleştirmesini bekliyoruz. Zayıf satış büyümesinin negatif kalduraç etkisi ve azalan stok karının karlılığı yıllık bazda olumuz etkilemesini öngörüyoruz.
İş yatırım şirket karı için olumsuz rapor veriyor ama takastaki lot sayısı surekli artıyor..
Redmi S2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hersey kar ile oluyorsa bir algyo bilancosuna bakin...yada rtalb bilancosuna...bilancoda hisse fiyatlamasi sadece net kar ile degerlendirilmez bende acemi iken ilk kara bakardim fk derdim tamam...bu bakisin yanlis oldugunu anladim....kendimce bir sistemim var ona gore degerlendirme yapiyorum....kar tahminim 2.ceyrek dusuk...hissede ki potansiyelide dusunmek lazim....ornegin thyao bilancoya bakarsan hic alinmamasi lazim...ama 25 tl potansiyel herzaman vardir bu bugun al yarin olsun olmaz tabi....mali alirken kazanacaksin...bunun icin once mali taniyacaksin....selec durumuda bu...
Algyo' yu bilmiyorum ama Rtalb gibi bir şirketin fiyat performans örneğinden selec' e pay biçmeye gideceksek vay halimize. Yaşar Erdinç' in videolarından öğrendiğim hisse performansının şirketin gelecekte edeceği kar ile korele olduğu. Kar etme potansiyelinden bağımsız olarak şirketlerin roket formasyonu çizen grafiklerinin akıbetini hepimiz biliyoruz. Dalganın ortasında girip yıkımdan önce çıkabiliyorsanız alnından öpülecek adamsınız zaten.
Edeceği kardan bağımsız bir hisse değerleme yönteminiz varsa ve açıklamak istemiyorsanız, başka sorum yok.
Her zaman 25 TL potansiyeli var derken, günün birinde bu fiyata gelir diyorsanız haklısınız, dolar da günün birinde 15 TL olacak. %100 prim potansiyeli var deyip aldıktan misal 5 sene sonra bu hedefe ulaşırsa iyi bir getiri sağladığımızı söyleyemeyiz.
Malı alırken kazanacağız evet ama bunun sorumla ilgisini nedir anlayamadım.
Teşekkürler.
Hisse performansi sadece kara bagli degil ozet olarak...ornek rtalb
Borsada zamani bilen biri varsa servetimin %20 si ile calismaya varim...zamani ancak spek bilir...
Bir bilanconun guzelligi sadece net kar ile olmaz...elimde dmsas var....2 tl den aldim 6.4 gorduk satmadik....suan zarar ediyor size gore satmaliyim....bende 5 tl ye dussede daha artirayim diyorum...en guzel ornek elimdeki hisse oldu...suan satmiyorum zararda sirket....o yuzden bilanco ederi 15 tl olan selec orta vade 20 tl pahali degil...
Daha gecende en azindan 3.5 tl gorecegini dusundugum 1.9 maliyetli akguv hisselerimi canim sıkıldı sattim maliyete..hisse 1.5 ayda 5.5 tl oldu.bilancoya baksan zarar....zarar eden hisse gitmez diye birsey yok...
Bilanço' nun güzelliği kardan başka neyle olur bilmiyorum. İstikrarlı zarar edip fiyatı istikrarlı artan bir kaç firma ismi verin de ufkumuz genişlesin.
2 TL den aldınız 6.4 oldu satmadıysanız beklentiniz daha yüksektir, niye satmak zorunda olasınız ki?
3 senelik ortalama f/k' sının üzerinde işlem görüyor, bilanço ederi niye 15 TL olsun ki?
Gubrf bilanco berbat 15 kat artti....dmsas bilanco berbat 3 kat akguv bilanco berbat 3 kat doas bilanco berbat 3 kat brisa bilanco berbat 2 kat cemts bilanco berbat 2 kat edip bilanco berbat 1.5 kat..brksn bilanco berbat 3 kat.kisaca sadece bilancoda net kar ile hisse fiyati belirlenmez...bu dedigim hisselerin bazilarinda fk hesaplanamiyor....bu is fk bak al diyecek kadar basit degil....