http://share.matriksdata.com/share.a...12011856171995
Printable View
BU hisse çok ilginç işlere imza atabilir gibi
nisan mayıs 2022 de inanaılmaz fiyatlarda görebiliriz
derinliği olmaması nedenli hem iyi hem kötü
ama fiyat olarak bugüne göre çok ciddi primler yapabilir
son 2 senedir yatay sayılır
aradaki 2 küçük spekülatif atak harici birşey yapamamış
Sanko Enerji 'Marka Görünümü' Yenilendi - Basın Açıklaması
Kuruluştan yapılan basın açıklaması aşağıda bulunuyor:
Yüzde yüz 'yenilenebilir enerji' kaynaklarından üretim yapan ve 'yenilenebilir enerji alanının Türkiye'deki öncülerinden biri olan Sanko Enerji Grubu, kurumsallaşma çalışmaları çerçevesinde marka görünümünü günün dinamiklerine uygun olarak yeniledi. Yakın bir dönemde başta Avrupa olmak üzere yurt dışında da faaliyet göstermeyi planlayan şirket, bu çerçevede internet sitesini de revize ederek yeni haliyle erişime açtı.
Türkiye'nin en büyük yenilenebilir enerji şirketi olmayı kendine vizyon edinmiş bir Grup olarak yeşil dönüşüm, sürdürülebilirlik, dijitalleşme ve çeşitlilik başlıklarını stratejisinin temelleri olarak belirleyen Sanko Enerji Grubu CEO'su Hakan Yıldırım, "Bir yandan sosyal sorumluluklarımızı eksiksiz olarak yerine getirmeyi hedeflerken bir yandan da markamızı uluslararası standartlara uygun olacak şekilde konumlandıracak çalışmalar sürdürüyoruz. Yakın bir zamanda faaliyetlerimizi başta Avrupa olmak üzere yurt dışına da taşımayı planlıyoruz. Bu sebeple www.sankoenerji.com.tr adresinde bulunan internet sitemizi daha modern ve minimal şekilde yeniledik. Böylece gerek yurtiçi gerekse yurtdışından bize erişenleri, Sanko Enerji Grubunun çalışmalarını daha iyi ifade ettiğine inandığımız internet sitemizin yeni yüzüyle tanıştırmaya başladık. Yakın bir dönemde yurt dışı arenaya çıkacak olan bir markanın bu çalışmaları tamamlamasını günün gereği olarak değerlendirdik" şeklinde konuştu.
Yaklaşık 2 saat önce dedik değil mi
SHOW MUST GO ON:wave::whistling:
Bakalım TAVAN serilerine ne zaman başlayacak
Hisse karsilastimayi dogru bulmam pek ama..https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...2a72e0cb2e.jpg
Redmi Note 9S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şöyle akıllı akıllı ayaklarını yere basa basa tıngır mıngır yükselsen ya illa sıkıştırıp sıkıştırıp son anda uçtu kaçtı yapacaksın, meydan okumak gibi olmasın ama daha da işler çirkinleşecekse ben şahsen hazırım. Bu hisseyi uzun zamandır tanırım, hep büyük yükselişlerin arifesinde bende olmuştur. Hisse %70 link bir sıçrama yaptıysa ben en fazla % 20 mi cebime koyup çekilmişimdir. Bakalım bu sefer neler olacak
.Ek 28205
Redmi Note 9S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet
info 800 bin tl zarar ile terketti
a1 225 bin tl zarar ile 12k malı var
bank of 275 bin tl zarar ile 16 k malı var
ahlatcı ve oyak taze malcılar
Satan ayağını denk al dercesine satıyor. 9.19 a zıplayan hisseyi tek işlemle 8.9 a çekmek tam olarak bir gösteri, kimse bu tahtanın sahibi ya şov yapmak istiyor. Yada birileri ile kavgalı ayaklarının altından sürekli halıyı çekiyor. Çok satsan kızıyor çok alsan kızıyor, yarın da izleyelim bakalım.
Bu KONUKOĞLU SHOW un
ilk ve kısa sert 1 ci bölümü 15 16 17 şubat ta
ikinci bölüm orta ve hard sert 4 18 mart arasında
iyi seyirler
Süre daraldı
piyasa düşerken hacim iyice azaldı
bilanço ile zamanlama tutar ve genel bir terslik olmaz ise
üstteki şekilde devamı nerede ise kesin
Vergi dairesi kazancı 162.6xx
maşallah
Rusya Ukranya sıkıntısının bitmesi ile ciddi prim yapacağına kuşku yok
Ben bir show falan görmedim ama 9.5 leri deneyip geri gelmesiyse show, hergun 4 civarı marjı verebilen hisselerle dolu BIST, bir ayda iki gün showcuk yapacak diye katlanacak hisse değil,
Siz de ne hikmetse havadan atmayı seviyorsunuz, dediğiniz gerçekleşse de gerçekleşmezse de bol keseden atmaya devam.
Bende yaklaşık 4 yada 5 aydır hissedeyim, ilk girdiğimde şanslıydım 9 lardan 11 lere giden hareketten yararlandım, sonrası ise fiyasko 11 de defterini dürmek lazımmış, 9 larda maliyet yapıp 9.5 lere doğru azaltiyorum uzun süredir. Ama attığım taş ürküttüğüm kuşa değmiyor. Elimdeki daha cazip hisselerden alım fırsatı veren olursa daha sabırla bekleyecek bir arkadaşa Sanko hisselerimi devredecegim.
90 krs temettü. şaşırttı açıkcası.
Son 9 yıldır adamın kralisin eski yaptıklarından eser yok.
Ama zamanında çok ahlar aldın onların hakkını burada ödeyemezsin. Halka arzdan sonra olanlar ama dediğim gibi en azından son yıllarda istikrarlı oldun bunda değerli paydasim dogrukoy de çok katkısı olmuştu eskiler bilir.
Elinde olanlara bol kazançlar dilerim umarım herkes gönlünden geçen fiyata satar malını.
Borsa İstanbulun en karaktersiz hisselerinden biri ateks biri sanko..ikiside patron hissesi..cep doldurmaktan,küçük yatırımcı söğüşlemekten başka dertleri yok yıllardır.bu enflasyonda zaten para değer kaybetti,bunların sayesinde üç kuruşumuz pul oldu...mezara götürürsünüz çırptıklarınızı...Sasa bölündü tekrar nerdeyse bölündüğü yere geldi...bu kaliteli şirket ?/&%+?? üç kuruş temettü verdi verdiğinin hepsini katıyla geri aldı...Alkışlıyorum haramiler sizi...haram zehir olsun inş...
Gerçekten yatırımcısını illet eden bi hisse.Tekstil sektöründeki hisseler bossa yunsa krtek hatek hepsi prim yapmış.Döviz pozisyonu iyi.
Dolar 17,30 TL civarı haziran sonunda kaparsa takriben 10 milyon TL kurdan kar yazması gerekli 6 aylık bilançosunda.(336.529.460 TL 3 aylık bilançosunda Döviz pozisyonu artıda)Faaliyet karıyla beraber nasıl bir bilanço gelecek hep beraber göreceğiz.Herkese bu hissede önce sabır ve tabiki bol kazançlar dilerim...
Bilançoya daha var ama giriş yaptım bugün.Piyasalar dalgalı.Burada yavaş yavaş maliyet yapıp beklemek bana mantıklı geldi..
spk ne işe yarıyor bilen biri var mı arkadaşlar?...zarar eden şirket yönetim kurulu başkanı tv ye çıkıyor..şirketlerinin çok borcu olduğunu ve halka arzdan gelen parayla borç ödeyeceğini söylüyor ve borsaya giriyor.(açıkça ben yatımcıları dürtmeye geldim diyor)ama hiç kimse,''borsa borç ödeme yeri mi ulan'' demiyor..şirketler kar açıklıyor yada bu kalitesiz şirket gibi üç kuruş temettü verip ertesi gün katıyla geri alıyor hisse düşüyor ve dahi temettü vermeden satmadığına pişman ediyor...Enflasyonda paranı eritiyor.. hesap soran gene yok...şirket zarar açıklıyor batakta ama tavan serileri yapıyor ve birilerine yüksekten pazarlanıp taban serilerine başlıyor ...gene kimsede tık yok..bunları denetleyen bir kurum var mı yok mu bilmiyorum..yatırımcı haklarını şirketlerin korumadığı belli ama bu spk denilen kurumun işi ne açıklayabilecek bir arkadaşım var mı?saygılar..
10 tl iken malsuz çulsuz izliyorduk...:kahkah: 13.31 üzeri güzel
Bu sen bu sirket.ihracatta rekor kıracak.bursada tekstil fabrikalari 3 vardiya calisiyor.bursadaki enbüyük tekstil fabrikalarında bir kaci sankonun .
Özellikle Avrupa'dan tekstil ürünlerine yoğun talep bekleniyor.
2023'ün Sasa'sı olursa şaşmamak gerek!
Kişisel görüşümdür; YTD...
Atı alan Üsküdarı geçmiş işi ni bitirmiş
Zokayı yutan da işi bitmiş
Kimse kalmamış
Hadi gözümüz aydın!
Kuşlu sitedeki kuş yine ötmeye başladı!
Bir hareketlilik beklenir!
Bir ileri, iki geri!
Yeni sektörler, yeni yatırımlar, yeni hedefler...
CPH1941 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yav kardeşim tamam sanko sanko da
9 ayda
250 ml yakın kar yazan GARFA
90 ML KAR YAZAN BANTAŞ TA
BANKO YANİ
YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
Endeksin düşüşüne süper direndi, gelecek bilançoyla çok çok iyi yelere geleceği düşüncesindeyim.
40 tl hedef ile kagida 25 tl civarindan hafta basi giris yaptim bakalim hedefi bulacakmiyiz.
https://i.ibb.co/Hqh19jS/Screenshot-20241211-113737.jpg
Ağzından salyalar akan birileri var
*SANKO-Sanko Pazarlama 2025 yılı 6 aylık konsolide olmayan net dönem zararı -1.557.853 TL (Önceki -109.425.835 TL)