Sen araya girme,çık çarpılırsın mı dediler,haftaya bakalım kim girecek oyuna
Printable View
Sen araya girme,çık çarpılırsın mı dediler,haftaya bakalım kim girecek oyuna
Tornacı arkadaşım araya girme diye birşey yok bence 800 bin lot alan bir aracı kurumu neden aşşağı versin...onlar kendi adamları olabilir sadece tahtadaki çakalların başka aracı kurumlarından tahtayı çalıştırıp kafa karıştırmaktır....paslaşmaya tera menkulde katıldı anlayacağınız.....
Asla yatırım tavsiyesi değildir...!!!!
Haftayı iyi ve kötü tahminlerimizin sınırında kapattık. Özellikle 1,65 üzerinde kalması bence olumlu olarak değerlendirilmelidir. Artık daha güçlü ve iştahlı şekilde kıyısından köşesinden 1,89 TL denemesi başlar...
Bu hafta olur mu? Kısmet...Neden olmasın...
...Yatırım Tavsiyesi Değildir...
Ben sayın Entrika ya guveniyorym,bu tirenin hakkından O gelecek,iyi teknikçi belli
Gider,Gitmez!! Bu bilinmez ama entrika kardeşimiz veya abimiz atmasyon yapmıyor.!! Ayrıca Teksasradikal var o da çok iyi.. Her ikiside çok isabetli olmakla beraber.. Bu kağıdın sağı solu belli olmadığı için gidiyo gibi yapıp tekrar aşağı yaparsa, . ya da biraz daha yukarı giderse , gitsede geri gelirse demeyin ki bu arkadaşlar bilemedi.. Bencede onlar da bizim gibi mağdur olmakla beraber ,, bizlere tiyo veriyorlar.. O halde al-sat yapıp kazanmak bizim elimizde.. Ben mecbur Tepeden aldığım için şimdilik beklemedeyim,. uydun bir yerlerden küt diye düşmezse al-sat yaparak zararıımı kurtarabilirim diye düşünüyorum..!!
Ama cesaret edemiyorum, beklemedeyim,, biraz hareketlense iyi olabilir.. Çünkü ne almaya ,, ne satmaya fırsat vermiyor..
Spek bu teknikçi kardeşlerimizi utandırsa bari.. bari.. Yinede yol gösteren kardeşlerimize teşekkür ederiz. sağolsunlar..
Bizim göremediğimizi görebiliyorlar.. Ama bu spek milli felaket .. Fırsat yok kitabında..
Şarkı gibi feleket felaket..
Kimse bu yazdığımı gayleye almasın, herkes .. kendi doğrusunu kendi bilir. Ben YTD. değilim..!!!
Sayın Entrika nin öngörüsü iyi, herşey guzel olacak dedi oldu,falcao dedi,oldu, bir onceki hafta,gecen hafta icin 1.8 bekliyorum dedi,1,79 dan döndü oldu,insallah,daha da öngörülü olsun,bize de yol göstersin, herşeyin hayırlısı
Sevgili tornacı,
Öncelikle teşekkür ederim. Bir noktaya dikkat çekmek gerekirse tahmin bu hissede yatırım yapan veya yapacak kişileri yanıltabilir...Sadece kendi öngörülerimi ''eğlence'' amacı ile paylaştım.
''Bu konuda Yatırım uzmanı kişi ve kuruluşların öngörüleri daha isabetli olabilir...
''HerŞeyGüzelOlacak ve Falcao zaten banko idi'' :):):)
Gene başladın babacığım o sözlere illah biryerinden pıttırıyorsun....😉
Sen büyük borsacısın sana göre hiç sorun yok her halukarda kazanırsın babacığım...
Senin dediğin fiyata gelir yakında şom ağzını açtınya 1.61 olur 1.65 sonrası hazır ol alacaksın ya 😉 seveerrrrsiiiiinnnn ☺
Asla ytd....!!!!
Sürünmeye devam mı sürünelim nede olsa ipin ucu ***in elinde.
1.71 üstü kapanışlarda ilk hedef 1.80 geçmek olacaktır...sonrası kolaylaşıyor 1.93 rahat olacaktır....
Kimseye al sat tut tafsiyesi asla değildir...!!!
İlk desteğimiz ise 1.65 ve 1.61 önemli noktalar olacaktır...sadece şahsi fikrim olup ytd....!!!
Ey SPEK : Bak yukarıda ne yazmışlar,,.. 2 Tek at başla kıyıma. Ha, ha, ha,.
Babacığım hazır ol birinci desteğe geldik 1.65 tutamasa sonrası 1.61 seversiiiiiinnnn 😉
Sancılar sıklaştı muhtemelin ikiz doğuracak. 1.65 otra vadem için ve altı çok iyi kar getiribilir. (1 Yıl) , 4-5 TL. olabilir.
Alıp beklemekten zarar olmaz.!!!
YTD. amaçlı için söylemedim, sadecem çok sıkıştı, neredeysen altına kaçıraçak.
sabah açılışta tahtayı çizen garant yat. aldıklarını 1.65 e bastı.Yeni tera muamelesi yapıldı...
Teralar bitmez..
Kapanışta 100 bin lot aldı bu bir şeye delâlet olur
Valla hocam bu teralar bitmez, son 4-5 aylık takaslara baktım ilk 5 te değişen bir durum da yok yüzdeler üç aşağı beş yukarı aynı kalmış gibi, bunlar bu hisseyi nereye kadar basacaklar, bu yıldırma nereye kadar sürecek merakla izliyorum...
Teknik çırpınıyor artık, 1.93 e her şartta varmam lazım diye, zaten en başta 2tl altını görmesi bile aşırı zorlama ve saçmaydı ama gerçekten çok basıyorlar hisseyi, şu haliyle yönetim giderleri, ilişkili taraf anlaşmaları vs ile hala Spk nın ilgisini cezbetmemiş olmasına çok şaşıyorum...
Arkasında derin spk olmasın. 🤣👍
Nedir bu şans kardeşim berada 20 kademe bastı garan bunda da ula beni mi takip ediyor adammi seçiyor. Yada garanti zor durumda malum bir sürü batık var bedelli sermaye artırımı için para lazım bunu bir iki gun daha yaparsa bu sebepledir.
Bazen işler istenildiği gibi gitmez...Bu borsa yatırımının doğasındadır...Özellikle KY hemen kazanmak ister...Doğada herşeyin bir kuralı var...Borsada da öyle...Bazen kar satışları olabilir...Bazen zarar kes (Stop Loss)...Bazen de kar yeter derler...Bize göre hissemiz her zamanki ağır baskı altında endeksin kar satışları ile yaptığı düzeltmesine uyuyor. Bu geri gelme ile ilk çıkışta 120 bin endeks bence hedeflenebilir.
Tire için olumlu düşünce ve hedeflerim şahsen devam ediyor. Umarım ki kısa sürede 1,89 seviyesi görülür ve 2.xx üzerine gider. Kısmet belki de olmaz...ama neden olmasın?
3. Çeyrek bilanço kara dönerse beklentilerimiz illa ki karşılığını bulacaktır. Sürdürülebilir kar oldukça önemli...
Şirket her zamanki gibi maliyeti şişirip örtülü kar transferine devam edecektir. Maliye bir gün nasılsa bu şikayetleri değerlendirir.
Adalete her zaman güveneceğiz.
Hep dediğim gibi doğru hisse ve sabır borsada kazancın anahtarıdır.
Bu tahta yapıcı sanırım daha evvel "Alka" tahta yapıcısı...Hislerim beni yaniltmaz...İnşallah...
Geçmişe doğru izleyin hak vereceksiniz..."Demek ki iki kişinin bildiği sır olmazmış"
Bu bir uyarı olsun...Anlayana...
Yatırım Tavsiyesi Değildir
SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün tahminime göre dün 1.65 üstü kapanış olduğu için bugün yada yarın 1.71 üstü kapanışlar yapacaktır diye düşünmekteyim...
Asla ytd değildir...!!!!
Bants ile arasındaki makas her geçen gün açılıyor. Daha 1 hafta öncesine kadar tire den 10 kademe düşük olan bants görüyorum ki neredeyse 40 kademe tireye boru yapmış. Biz ler halen 1.71 geçmesini umuyoruz
Ne olsun amk umut fakirin ekmegiymis
Şeffaf olmayan şeref yoksunu bir hisse aldım diye kendime hergun küfür ediyorum 5 fabrikası varmış 1 yıl oldu piyasaya bir ihale iş anlaşması yapmamış adamların bu borsada ne işi olur anlamış değilim. Nalet OLSUN ne diyeyim.
Neye üzülüyorum bilirmisiniz daha 15 gün önce arkadaşım beni aradı 15 bin tl bakıyım var bir hisse önerirmişim dedi bende Uşak seramiği önerdim oda 1.06 'dan aldı onun adına seviniyorum benim şu bahtsizligimada kahrediyorum.Herseyin hayırlısı ne diyeyim.
Ula ne bahtsız bedeviyiz be, AMK. Çölde bile rahat yok ki, kutup ayıları halam peşimizde ula 2.70 maliyetim var kime neden buradan satayım ki . git kutup ayısı git , burda mama yok sana. Bence bekleyiverin bari biraz şu kutup ayısı bi gidiversin ..
Bunu geçenler listesine, bir ay önce 90 kuruş olan batık Dardaneli eklemeyi de unutmayın...
Hayâldi gerçek oldu diyeceğimiz günler olabilecekmi sayın Entrika .
her zaman kedi pilav yemez bakın hafta bitti , demek doğrumuş..
Tire hissemizde dün 248.905 lot açığa satış yapılmıştır..
Meraklı arkadaşlar açığa satışları gün sonu aşağıdaki linkten takip edebilirler...
https://www.yatirimkredi.com/aciga-s...pilan-hisseler
Kağıt sanayii şirketlerinin tahtasını aynı kişimi yapıyor nedir. Alka,karton,Tire bayağı bir benzerlik var.
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu arada sayın Entrika siz yazmışsınız Alka nın eski speği diye sanırım hala birkaç koldan bu sektörde.
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alka'da uzun yıllar baskılandı ve sonunda oldukça güzel prim yaptı. Benim gözdelerim arasında hep yer alırdı. Nitekim ekmeğini yemek nasip oldu....İncelerseniz ne demek istediğimi anlarsınız? 1 koy 5 al :):):)
Bu arada FED'in faiz indirimi beklentiye paralel sonuçlandı. Bu belki endeks kağıtlarında fiyatlandı ama kredi ile finansman sağlayan ve ithal kalemi yüksek olan kağıtlarda (2. seğgment) henüz fiyatlanmadı.
Bence kemerleri bağlayın yarın ilk işaret fişeğini görebiliriz. Dolarda düşüş ve kademeli faiz indirimi ile devam edileceği bence kaçınılmaz....
Ben güzel bir hayal bir kuruyorum. Umarım mutlu bir şekilde sonuçlanacak...Belki biraz zaman alacak ama bu hikayenin sonu mutlu şekilde bitecek...
Yarın da günlerden Tire olsun be,ne hisseler primleniyor her gün,bizim ki de kasıyor da kasıyor ☹️
Bugün Sn. Bakan kamunun bazı şirketlere ortak olabileceğini açıkladı. Tirenin yıllık 1 milyardan fazla cirosu olan 5 fabrikaya sahip bir şirket olduğunu, ama buna karşın 300 küsür milyon piyasa değerinin bu ortaklık için cazip olduğunu,ayrıca yapılmak istenen ihracatta ambalajlamada kullanılabileceğini ve kağıt fabrikası sayesinde geçen yıl yaşanan kağıt krizi gibi durumlarda işlevsel olacağını..Ayrıca e-ticaretin her sene büyüdüğünü ve internet üzerinden yapılan alış verişlerde kutu kullanıldığını buna bağlı olarak satışların dahada artabileceğini..Yani bunun kamu yararına olabileceğini düşündüğümüzü yetkililere aktarabilirsek hayırlı bir iş yapmış olacağımıza inanıyorum..
Katılıyorum arkadaşım, ben yazdım, siz de yazın, hepimiz yazalım, bu bir tavsiyedir, hazine bakanlığının ilgisini çekse yeter, ülkemiz için bir faydadır en önemlisi bu. Umarım sonuç alırız ve bu da Avusturyalılara bir ders olur.
Daha önce yaptığım paylaşımım da yazı yazmak isteyen arkadaşlara yardımcı olmak amacıyla şurada dursun;
Teknik yakın zamanda 1.93 olmalıyım ben diye bağırıyor, olmazsa bunca yıllık borsa deneyimim, teknik bilgim çöpmüş diyeceğim. Bakalım neler olacak.