https://eksiup.com/p/ps233619ayzq
kumarcı tayfası alım yapmış...ytd
Printable View
https://eksiup.com/p/ps233619ayzq
kumarcı tayfası alım yapmış...ytd
Son dört halka arz
Smart arz 2.42 son 2.69 değişim% 10
Ceoem arz 4.80 son 7.57 değişim %60
Naten arz 5.80 son 6.73 değişim % 15
Gömmeli teras arz 2.66 son 2.15 değişim% -18
Terasın smart seviyesine gelebilmesi için % 40 artması lazım. Na ten seviyesi için % 50 ceoem için % 100 artması lazım.
Bu tablo herşeyi anlatmaya yetiyor.
Roket yakıtı dolumu tamamlandı , rampada şu an , ateşleyecek pala aranıyor...
Paylaşımlarım sohbet amaçlıdır...
Hadi ben omuz verdim ,yüklenelim gençler [emoji6][emoji6]
Şaka bir yana hissedeki 3 aylık baskı ortadan kalkmış gibi görünüyor inşallah öyledir...
Yazılımla yönetiliyor tahta , planladıkları malı alır almaz kaldırırlar , yüksek montanlı alım satım gelirse tahtaya şaşırıyor yazılım ne yapacağını...
27 lotlar benimdi yazılı mazılım hikaye hlk arz fiyatı psikolojik onu geçerse film başlar!
Borsada aşağı yukarı tüm tahtalar algoritmik işlemlerle yürütülüyor. DERAS a özel birşey değil..
Ne kadar ky ye mal satışı olursa tahta da ilerleyen günlerde o kadar düşer. Tam tersi durumda tahta yükselir.. İsterseniz burda 10 ky 100er bin lot alın farketmez. Borsada hep kasa kazanır kumarhanede olduğu gibi.
219 220
21b 120b
2,18-2,22 arasındayız. hayırlı olsun. sonraki durak herhalde 2,28
Bu hissenin alım fırsatı vermeden uçması gerekirdi. Bekleyeceğiz mal paylašımı bitsin bir bakalım.
meksa aldığı malı kusar demedi demeyin ..amacı kötü daha halka arzdan beri tahtanın içine ediyor...ytd
3.5 milyon lot işlem var, kuru gürültüden ibaret. Sahipsiz *** hisse.
Kusura bakmayan arkadaşlar bunlara sadece küfür etmek istiyorum.
Aynı yerine geri geliyor.
VIA_A1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bence sorun yok istediklerini yapsınlar...global hala satıyor.meksa ve ünlü alımda.adamların niyeti belli buranın ağası biziz diyorlar.başka ağa istemiyorlar...ama speklerede oynayacak kağıt kalmadı birçoğu gitti...ytd
alış yamayınız sadece izleyin bakalım ne halt yapacaklar.tahtada ufakçılar var...büyük düşünen yok..alanın elinde kalıyor.globalın satışı 200 bini geçti..bedava almıştır herhalde....ytd
globaldeki pitoreks bırak da gitsin kağıt
http://share.matriksdata.com/share.a...10071432179744
Alış yapmayın demek de yasak maruf hocam... Satış yapmayın demek de.. Ama halk arz ederken vatandaşa yağlı kazık sokmak serbest.. Türkiye bu sebeple insan hakları gibi konularda 3. Sınıf...
Yatırımcı hakları nerde.? Ne oldu da hisse 2.66dan halka servis edilip 184e kadar düştü hala cevap yok..
alan satan kim tahta varmı acaba
deras ile işfin atbaşı gidiyor o 2.20 o da o 2.17 o da dikkatinizi celbetmiştir!
TOBO(ters omuz baş omuz) oluşumu bacak omzaya dönmez inşllah 2.20 kapat da anlayalım meramını!
canım sıkıldıkça okuyorum
http://www.spk.gov.tr/Bulten/Goster?year=2019&no=30
Derlüks Deri Sanayi veTicaret A.Ş. Satış Fiyatı 2,66 TL
2.14 kapanış pek hoş olmadı
Yarın hareketli bir gün olabilir. Dikkatli olmakta fayda var. Niyetleri aşağı çekmek ise bundan daha iyi fırsat bulamazlar idi. Yok toplamak ise onuda becerebilirler yarın. Zaten çok kısa bir bantta hisse dalgalanıyor, dalga frekansı değişecektir diye umuyorum.
Hacimsiz geri çekiliyor. Bakalım nerede durucak. Çökermi acaba bugün.
3 aydır cehennemi yaşatan bu hissenin arzında emeği geçenler, köprü altına düşün, arka bölgenize 5 kat talep gelsin, aylarca o talebi karşılayın.
aslında şu havada bi hareketle çok kyyi vurabilir, ben dahil tüm ky de hazır satışa..
değişik bir zihniyetleri var..
mallarım gelmiş :)
geçen hafta stopumu patlatan speğe de hürmetler..
hsse geri alımı yapamıyorsun anladık da hiç mi eşin dostun ya da parası olan biri de mi yok?Mesela ben bir hisse gidecekse ve bunda eminsem ben alamasam da parası olan eşe dosta yatırım tavsiyesi değildir incele istersen deyip salık veriyorum:)
Bu ***ler büyük vurgun vurmaya geldiler, deri, gazoz hikaye. Ben bir *** olsaydım bu hisseyi 1e düşürür ordan 5 e çıkarır 3 lira ortalamayla malı boşaltır en az yüzde yüz kazanırdım. Hamd olsun *** değilim tüm param gitsin ama kimsenin bir kuruşu üstüme geçmesin. 3-4 milyon tl ile bu hisseyi adam edebilecekken bunu yapmayanlar *** olduklarını ıspatladılar.
inanın burdaki zararımı yeşillerden fazlasıyla çıkardım ama onlar inat ettikçe bende inat ediyorum..bunların parasını almadan gitmek yok bakalım kim pes edecek 32 tan bugün 48 krs.... ygyo...15 günde....ytd
Günlük takaslarda durum ne acaba?