Adam haklı hala %43 oy veren bir kitle var.imamoglu için hala risk büyük.....bir mahkeme kararına bakar .[emoji3]
MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Birde piyasa da ilginc tipler turemis. Mb ile hazine koyun koyuna yatsin halulu fed hululu Amb soyle boyle yapiyor. Tahvil faizini dusureceklermis. Hadi tufeyi de arkadas kontenjanindan halledersin de. Kurlar. Allah akil fikir versin.
Japonya'da G-20 Liderler Zirvesi dolayısıyla bulunan
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Mukogawa Üniversitesi'nde fahri doktora verildi.
Akıllarına, ciddiyetlerine, duruşlarına saygı duyduğum Japonlar'ı da kaybettim.
Hükümsüzdür.
Kalan Akmalların gözü önünde rte ve apo kucaklaşsa bile anlam ifade etmez.
MI MAX cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Erdoğan: S-400 meselesini stratejik ortaklık çizgisinde çözeceğimize inanıyorum
Rusya yeni tarih verdi: S-400'leri yıl sonuna kadar teslim edeceğiz
http://m.patronlardunyasi.com/defaul...haberid=222062
tümünü mü bitirdikleri süre yoksa ilk sevkiyatları mı anlayamadım.?
Umuyorum,tahmin ediyorum,bekliyorum,hissediyorum :)
Ne se400 mus arkadas. Her gun 2 ser kere Abd ve Rusyadan, en az iki kere Cumhurbaskanindan, bir kac kere de farkli farkli bakanliklardan vs aciklama geliyor. Biktim baskan. Soylentisi etkisinden beter mubarek.
Luks konut satisi ile yillik kazanci 1 milyon lira uzeri olanlara ek vergi geliyormus.
Rte, Trump ın S-400lere müdahale edebileceğinden nasıl halen ümitli anlamıyorum.
Bir önceki yükseliş İVMESİ ne güzel süzülerek çıkmış
yine çıkması olasılığı ben yorum yaparsam elime göre olacağından sizler kendi kararınızı verebilecek yetişkinliktesiniz ..... :)
üstad yüz yılın çözümü bu. f35 leride orada koğuşlandırdık mı kimsenin gönlü kalmaz. bizde gül gibi paralarını öder mal sahibi oluruz
SM-C9000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
S-400 hava savunma sistemine sahip ülkeler
🇷🇺Rusya
🇨🇳Çin
🇧🇾Belarus
S-300 savunma sistemini ise 15'ten fazla ülke kullanıyor.
Bunlar; Çin, Hindistan, İran, Yunanistan, Kazakistan, Ermenistan, Venezuela, Azerbaycan, Ukrayna, Belarus, Vietnam, Suriye, Bulgaristan, Slovakya, Cezayir, Mısır.
Cumartesi 20:30 izmir /varyant konak öğretmenevi.. Düğünüme bütün dollarcılar, gram altıncılar davetlidir.. Saygılarımla(sercan bülbül)
27 Haziran Perşembe 14:31 YABANCILAR 21 HAZİRAN HAFTASINDA 191 MN $'LIK DİBS, 65 MN $'LIK HİSSE ALDI
27 Haziran Perşembe 14:32 YURT İÇİ YERLEŞİKLERİN DÖVİZ MEVDUATLARI 21 HAZİRAN HAFTASINDA 1,4 MİLYAR DOLAR ARTTI
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "F-35 savaş uçağından Türkiye'yi mahrum bırakmaya çalışmak NATO'nun da savunmasını ve caydırıcılığını ciddi ölçüde azaltır." dedi. "F-35 uçağı ve programının güvenliği, stratejik ortağımız ABD için olduğu kadar Türkiye için de çok büyük önem taşımaktadır." diyen Akar, "Bu bir ticari anlaşmadır. Bu kapsamda her ortamda tüm haklarımızın sonuna kadar savunucusu olacağız." ifadesini kullandı.
BITCOIN % 12 ye yakın ekside bugün...Tam sanal kumar...
bİR HAFTA SÜRESİNDE BİR milyar dolar artış'ın sebebi ne olabilir ?
https://resmim.net/f/HfyM7E.png