Neyin satişi var acaba bilgi paylasirmisiniz
Printable View
Neyin satişi var acaba bilgi paylasirmisiniz
Almanyada çok kıymetli ticaret merkezi var oranın satılma görüşmesi yapıyor srvgy
Srvgy 10 da 1 fiyatla işlem görüyor şuan
Arkadaşlar bu ne iştir olmaz böyle birşey ama oluyor spk da buna göz yumuyor yazıklar olsun 637.500 adet hisseyi 3.595.500 euroya alıyo 26.600.000 tl veriyor bölersek hisse adetine 41.72 tl ediyor yok arkadaş olmaz böyle bunlar resmen milleti soyuyorlar hisse fiyatı 2.70 verilen paralara bakın spk yat sen cıkarınız ne görmüyormusunuz ulan gelin ben 3 liradan veriyom bu paraları nasıl bölüştünüz ayip evinde masana oturup nasıl yemek yiyorsun karının cocuklarının yüzüne nasıl bakıyorsun kocaman size bir hırsız diyom
Arkadaşlar bildiğiniz her yere şikayet edin spk bimer ben ediyom her gün sizde edin sesimiz duyulsun
Ghjhhhjikkjhhhh
Hhjkkkkkhgfrtyi
Oyun yeni başlıyor
Gghjuuggggh
He bu arada babayiğitler gelmek üzere
Ttttþtyhhhhj
Rŕfvhhjkkghj
Koduğum mal benim benim malımı alamassın
Sen milletin elindeki malı 3 5 lotlamı toplayacan koduğum koy 40 bin 50 bin bak nasıl yapıştırıyom
Cumaya kadar günlük grafiğe göre hareket yapması lazım bayağı sıkıştı cümlenin devamı nasıl gelecek bakalım
Koyun alt kademelere alışları bakalım geliyormu ben 10 bin lot alt kademelere koydum sizde koyun
23 temmuzda kapa satış haberiyolladı 2 ayı geçti bilgilendirme acıklaması lazım her an yeni haber gelebilir
Bu çapulculara burdan mal yok senin hakkında ben gelirim merak etme
BIST SERVET GYO B
Son Sinyal:AL
Son Kapanış:2,74 Değişim:+0,0400 Yüzde Değişim%+1,48 Sinyal Durumu Sistemimiz bugün bir AL sinyali verdi. formasyonunun teyidi nihayet gerçekleşti, çünkü fiyatlar 2,71 teyit seviyesinin üstüne çıktı ve geçerli ortalama alış fiyatımız 2,72 seviyesi olarak belirlendi. Önceki SAT tavsiyesi 20 gün önce 05.09.2018 tarihinde hisse senedi fiyatı 2,75 iken yapılmıştı. O zamandan beri SRVGY %-1,09 düştü.Piyasa Görünümü Beyaz atlarımıza atlayalım ve artmaya niyetli bu borsada atlarımızı yükseliş yönünde sürelim. Sistemin daha önce belirlemiş olduğu boğa formasyonu nihayet onaylandı ve bir AL sinyali verildi. Piyasa sizi yeni karlara çağırıyor. Bu alım fırsatını kaçırmayın. devamı...
Mum Çubuğu Formasyonu Grafiği
Yarın şekil yapabilir
Bu yazilara itimat etmem..prens ata binmis falan..30 40 bin lotl islem ile 2.74 degil 2.84 olsa nolcak
GM 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Günaydın arkadaşlar
Borsa 100 bine geldi bu amkdgm kagidi hala maliyete gelmedi kahpe spekk seninde kagidinda amnkyyim
Arkadaşlar ne oldu hisseye durdu
Ne cenabet hisse tam hareketleneceği zaman borsa cöktü ben ömrümde böyle cenabet hisse görmedim
bugün 2.76 üstü kapaması lazım herkez 2000 3000 alsın sonra 3 yolu acılıyor
ben 6000 lot aldım bugün
aşağı gösterip yukarı mı çıkacak son bir dökme 2.65 aşağı kırıldı mı zannettirecek şu anda kırmış zaten
Efendim biraz hareketleneceğiz galiba
2.75 GÖSTERDİ çekti
Yine hareket var
Satış görüşmeleri devam ediyormuş demek ki çok para istiyorlar:) ya da almanlar olduğundan ucuza almak istiyorlar:( o nedenle anlaşamıyorlar....
daha önce deks yatırım hisselerinin neredeyse tamamını satan kişi deks yatırımla mahkemelik olan küçük ortaktı aralarında anlaşmış olmalılar ki servet bu hisseleri satın aldı...anlaşmazlık konusu bedelli sermaye artışını kabul etmemesiydi..
2014'te EURO 3 TL bugün EURO 7 TL
O zaman bitik oswe: 60 milyon euro maliyet 180 milyon bugün 420 milyon
şimdi % 70 üzeri doluluk oranıyla
bugün atlayanlar olcaktır ama pala da atlayana atlamak için bekliyor olacaktır
Artık yemiyooo....
Artık çok belli ediyor sancı çektiğini