Sen kafanı yorma 0.50 den de alırız akıl hocası
Printable View
Sen kafanı yorma 0.50 den de alırız akıl hocası
Bir zahmet edip, bu sayfalarda aylarca yıllarca önce yazılanları okusaydınız, bu dalgaya düşmezdiniz. Ama nafile, her zaman oltaya düşecek balık bulunur bu ülkede. Akıllanmayız, ders almayız.
Ne zaman kademelerde 800 k. 1 m lotlar kalkarsa o zaman gider
Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Siz bu hissenin uzmanisiniz galiba ve nasıl hareket edeceğini çok iyi biliyorsunuz ve yatirimciyi da balık olarak görüyorsunuz. Asıl sizin zihniyetiniz borsayi bu hale getirdi
Işine bak sen sana ne nerden alıp almayacağım ukala
Bugün kim satıyor acaba. Iscep göstermiyor namissiz günlük takası
Nickinden hakkını iyi veriyorsun
Arkadaşlar sessiz olup bos yorum yapmassak daha iyi olur sessizlik iyidir okuyorlar yazmayın daha iyi
Başka hisseler de gördüm tavan yapıyor kimse bir şeyler yazmiyor ve olumlu oluyor
Tahta yapıcı gelene gidene malı veriyor
Forumda sahte KY görünümlü çok şaklaban var
Nerde duracağı belli değil
tartışmanın ve ben demiştim demenin kimseye faydası yok beyler .herkes hür iradesi ile alım satım yapıyor.1,30 u görürkende 040 lardaykende burdaydık veren verdi vermeyen kaderine razı oldu ...şahsen uzuncuyum atıl paramı koydum sıkıntım yok ama zararda olan arkadaşlara üzülmekten başka yapacak bir şey yok şuan dalgalı bir hareketlenme var ve su bulanık su durulmadan ne olacağını kestirmek zor.diğer kağıtlarımdan çorbayı kaynatıyoruz çok şükür.lütfen kimse kimseyi kırmasın.insan zarardayken ruh hali farklı oluyor bunu hepimiz biliyoruz. bence foruma kimse yazmasın bile sessizlik iyidir....
Patron çok mal satmış.
Belkide hisseyi dizginlemek için yaptı.
Tahminimce seneye bu zamanlar çok yükseklerde olabilir.
Kendi düşüncemdir. Hissede değilim. Kaymağını yiyemeden ayrılmıştım 3-4 ay önce
kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
ulan serefsiz sat sat bitiremedin adi adam su bayramı bizlere zehir ettin ALLAH bin türlü belanı versin serefsiz adam
Spk bulteninde patrona ceza haberi cikabilir ytd
Derinlik rica etsek
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ceza cıksa ne olur 26000 ceza kessen ne olur esas cezayı bız yıyoz
YGYO
Bilançoda https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/627525 kısa vadeli banka kredilerinin artmış olması olumsuz (kısa vadeli banka kredileri 221 milyondan 313 milyona çıkmış ve 3 ay vadeli finansal borçlar 235 milyondan 331 milyona çıkmış). Bu artışın Innovia Konut Projesi 4 etapta yeterince satış yapılamamasından ileri geldiğini düşünüyorum (yapılan alan 655.573 den 770.433 m2 ye çıkmış, değerleme de KDV hariç 1.567.535.000 TL den KDV hariç 2.116.269.449 TL ye çıktığı beyan edilmiş). Burada satış yapabilirse şirket önemli bir atılım yapar, satış yapamazsa, kara günler gelir. Ben nedense bu projede işlerin bu kadar kötü olmadığını düşünüyorum (kesin hüküm için dipnotları daha iyi incelemek ve projenin gerçek durumunu araştırmak gerekir)..... Takas tek elde topluydu (resmen tek adam hissesi) ve gördüğüm/gösterildiği kadarıyla ciddi bir mal çıkışı yaşandı (ya da bilanço da kullanılarak öyle düşünülmesi sağlandı). Bu kadar satıştan sonra TE99 dün itibarıyla 0,72 den alım gösterdi ama sanırım biraz erken bir sinyal. 0,69-0,72 aralığında taban oluşturma çalışmasının tamamlanması esnasında hissenin takip edilmesi gerekir. Tabi herşeyden önce (bence) bu hisseye yatırım yapacaksanız Innovia Konut Projesi 4 etaptaki satışların araştırılması gerekir. Takibe değer, satış için geç, alım için erken olduğu kanaatindeyim...
Alıntı ve grafik
https://www.facebook.com/groups/1959...4729871212086/
Ek 7986
Kademe
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...e30eb8502a.jpg
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
taban geliyor
0,60 a indirecek ordan toplayacak
Doldurur bu şeref yoksunlari sen canını sıkma :((((
GM Discovery II+ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...b1231fbe02.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...9139aed330.jpg
Sixin dediğiniz yere doğru geliyor galiba....
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Borsadan nefret ettirdi
2 sene aradan sonra yüzde 80 civarı kârı görmüşken çıkmadık, şimdi maliyetime geri geldi iyi mi.. bu fiyatlardan satarsam da namerdim, acil ihtiyacım olmayan parayla uzun vade beklerim, ihtiyacı olmayan satmasın derim. YTD.
KY işi değil 69 da 600 bine gelince 600 daha alım koydu düşmesin diye 1200 yaptı kesinlikle alta çekecektir bence ytd
AĞBİLER BATTIMI BU NOLCAK BÖYLE
F3211 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Alım için erken'in anlamı 0,6-0,7 aralığında taban oluşturma çalışmasının tamamlanmasını beklemektir. Innovia Konut Projesi 4 etaptaki satışlar belirginleşirse, tahta sahibinin çok zalim olduğunu düşünmeme rağmen, hisseye uzun vadeli yatırım yapılabilir kanaatindeyim.
Valla hocam yüzde 45 çıkarsa zararı dogrutuyoruz. Yani satacak halimiz kalmadı . Beni korkutan patron satışı ve düşüşlere bir kademe dahi tepki vermemesi.
GM Discovery II+ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İçerden bilinen büyük bir sıkıntı olduğu aşikarrrr
hisse sahibi acımasız ama tabandan sonra çıkmasını bekliyorum yavaş ama stabilize
Kısa vadeli banka kredilerini İHTİYAÇ tan değil de bilançoyu bozmak için aldıysa, problem sayılmaz ama ihtiyaç varsa, bu durum, şirketin satışlarıyla alakalı problem olduğunu gösterir kanaatindeyim. Bundan daha büyük sıkıntı ne olabilir ki?
innovia 4 de daire satışı sıkıntısı olduğunu sanmıyorum.leventte olması zaten çok zor istanbulun göbeğinde fiyatlar aşağı yukarı bellidir.ve talep muhakkak olacaktır.zaman gösterecek bakalım sebebi neymiş bu satışların.ama şunu biliyorum ki gerek ekonomik gerekse siyasi olarak yeşil in sıkıntısı olduğunu düşünmüyorum.bu işin içinde bir bit yeniği var ama ne..ya vezir edecek yada rezil...umarım hepimiz vezir oluruz.