Printable View
31 Mart yerel seçimlerinde usulsüzlük yapıldığı iddiasına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında 3 ayrı iddianame ile 41 kişi hakkında, "Görevi ihmal" suçundan 1 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.
Polis ekiplerinin trafikte sigara yasağına ilişkin yaptığı "dumansız araçlar" uygulamasında, Aksaray, Bursa ve Manisa'da yapılan denetimlerde, araç içerisinde sigara kullandığı tespit edilen sürücü ve yolculara 153'er lira para cezası kesildi.
Marmara Denizi'nde saat 16.07'de 3.4 büyüklüğünde sarsıntı meydana geldi.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca 31 Mart seçimlerinde usulsüzlük iddiasıyla hakkında soruşturma başlatılan 37 kişi hakkında FETÖ'den dava açıldı.
GEÇENlerde bir haber vardı
BANKALARIN batık kredileri üstlenmelerini istiyormuş saray...böylece yandaşlar kurtulacak tabii.yabancı basın ise ŞİMDİYE KADARKİ EN AGRESİF TEKLİF diye yorumlamıştı.
en sonundada ANKARA NIN SABRI TAŞIYOR gibide eklenmişti..
o iş sana bana bizlere gelmez meteposta..şimdiden yapılmıştır plan.bu nedenle bankalardan uzak durmak gerekir.
Hafta sonu oynanacak Galatasaray - Fenerbahçe macını Cüneyt Çakır yönetecek .
AKP Hükümeti tarafından Avrupa Birliği uğruna domuz etini Türk Gıda Kodeksi'ne göre kasaplık et statüsüne sokması ve domuz çiftliklerine banka kredisi vermesinden sonra korkulan oldu... Domuz ve ürünleri artık herkesin uğrak yeri olan marketlerin kasap reyonlarında yerini aldı. Bazı süpermarketlerin et reyonlarında domuz eti hiç çekinilmeden satılmaya başlandı. "Ben zomuz eti yemedim diyen bir büyük domuz götürmüştür"
2006 Senesinde, domuz etini yasal yapanlar bunlar yahu!
hangi UPLOAD sitesini kullanıyorsunuz
tarihten bihaber olmak...
neymiş mısır halkının hakkıymış...
neymiş filistin halkının hakkıymış...
neymiş suriye halkının hakkıymış...
600 yıl osmanlı bayrağının altında yaşadıktan sonra hem de halifelik sancağı osmanlıdayken ingilizlerle bir olup bizi sırtımızdan hançerlemedi bu ş...ler???????? hep derim tarihini bilmeyene siyasi ehliyet vermeyeceksin:kmk:
Güvenlik güçlerimiz Kıran operasyonunda 43 PKK/hdp'linin leşini almış..
Bin selam..
https://www.sondakika.com/haber/habe...a-43-12460561/
Dünyada bunlar hiç olmasa ne değişir?
İmamın karşılığı diğer dinlerdekiler.
Bir ülkede eğitimde eksik varsa,cahil halkta çoktur,cahilin çok olduğu yerde seçicilikte sorun oluşur,işte ülkemiz onların doğrultusında yöneltiyor çoğunluk onların elinde olduğu için...ota moka oy verenlerin ülkesinde yaşıyoruz ne yazıkkki,bizlerde bunu düzeltmek için çaba sarf ediyoruz,ne diyelim,inşallah bu zahmetlerimizin karşılığını birgün alırız:(
Milli judocu Merve Azak Dünya Şampiyonu oldu.
Anlıyamadım,ama bu faydalı bir site.
https://tr.uptodown.com/windows
Bir hayır sahibi RTE'yi ingilizce konuşmaya çabalamaması için ikna ederse biz fukara cemaat-i müslimine büyük iyilik etmiş olur..Alıntı:
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler İklim Zirvesi'ndeki konuşmasından önce moderatörden "kürsü" istedi.Kürsü kelimesini Türkçe söyleyen Erdoğan'ı moderatör anlamakta güçlük çekti.Bu anlar sosyal medyanın en çok konuşulan görüntüleri arasına girdi.
İşte o anlar:
Erdoğan: Excuse me, kürsü?
Moderatör: What you needed?
Erdoğan: I speech kürsü.
Erdoğan: Afedersiniz, kürsü?
Moderatör: Neye ihtiyacınız var?
Erdoğan: Ben konuşmak kürsü.
Ya kardeşlerim arkadaşlarım
ÜLKEM ne hale geldi bir bakın hele şu ilana bakın lütfen.
Şık 3
3.En az ilkokul mezunu olması,
Adalet Komisyonu Başkanlığı tercüman alımına ilişkin duyuru
https://ilan.gov.tr/detay-personel-a...gn=Ek-Gosterge
18 yaşında ilkokul mezunu göçmen yani oradan gelen birini alacaklar.
"Türkiye sokak aralarında Suriyeli çetelerle tanışıyor"
https://www.yenicaggazetesi.com.tr/t...or-250208h.htm
Ziraat bankası, halkbank ve vakıfbank, otomotivde yerli üretime özel taşıt kredisi paketleri hazırladı
ziraat bankası, halkbank ve vakıfbank, binek ve ticari araçlar için 18-60 ay arasında %0,49-0,69 faiz uygulayacak
Günaydın TÜRK MİLLETİ:byr::byr::byr:
Kafam şu mektuba takıldı !..acaba bilen varmı:notr:
Kamplardaki Çin zulmünü anlattı: "Söyle Allah'ına..."
Çin'in Uygur Türklerine soykırım uyguladığı toplama kamplarından birinde 2 yıl tutuklu kalan Zumret Davut, BM'de düzenlenen özel oturumda yaşadıklarını gözyaşlarıyla anlattı.
https://www.yenicaggazetesi.com.tr/k...na-250206h.htm
Bu itnelerin hepsi aynı çin,abd,rusya namınıza koyayım.abd küçük bebesi israile'de
Niye aynılar örnek israil nazileri görmüş ve yaşamışlar kendileride filistinlilere aynını yapıyor.
abd guantanamo,ırak,yada başka bir yerde sivilleri katlediyor.
rusyada aynını yeri geldiğinde yapıyor.
çinde yapıyor.
İnancım bu yönde.Araplarıda sevmem hani.
Başımızda süriye belası olacak.Bunları sürmek zorunda kalacağız ilerde.
????
Zülm etmeden göndermeliyiz.
VİOP yatay açıldı.
Günaydınlar
Bizans ve çin neyse
Araplarda odur.
Birde Süriye de araplar tarafından ecdadımın gözlerinin oyulması,parmak vurma yani ateş eden parmaklarını,yahudilere topraklarını satmaları ve hala birlik olamamaları.Cahil ve aptal kişilerin peşlerinden koşmaları.
Her türlü yabancı güçlerin bunları kullanmaları.
Neyse ben uyandımda öz dinime döndüm.