Biraz boş vakitime denk geldi.
Yarın tablo değişirse yine atarım
https://i.hizliresim.com/EmZAWZ.png
Printable View
Biraz boş vakitime denk geldi.
Yarın tablo değişirse yine atarım
https://i.hizliresim.com/EmZAWZ.png
Güzel arkadaşlar. A1 CAPİTAL az da olsa almaya devam ediyor. En azından bir toplayıcısı ol.ası güzel
Arkadaslar fazla beklentiye girmeyin A1 konusunda ,artık zor daha fazla alması 40-44 arasında bir süre kalacak gibi. Cunku alıcı Fon bulunamıyor gibi🤣
Toplam işlem hacmi sadece 89 lot :)
Poltk ahalisi olarak lotlara yapışık olduğumuz bugünde belgelendi.
Almak istiyorsa daha fazla yukarı yapmaları lazım.. Bu hareketler kesmez :)
Şimdi şunu sorunun cevabını merak ediyorum. Son durumda, Kyde yaklaşık ne kadar lot var?
Batuhan
Bakın ; 42.90 da 100 lot , 43.00 de 523. Lot datısta bekliyor. A1 ortalıkta yok, Anlayın işte
Şu an giderse spekülatif gider. Fonlar monlar boş iş. Alan gelecek beklentisi olduğu için alıyordur. Şirketin yaptığı işle ilgili olarak bir beklentisi olduğunu bildiği için alıyordur. Buradan alıp başkasına satmak için değil. Btc değil bu. Tahta zaten sığ.
Bahsi geçen kurum bir sebeple aldıysa, bir nedeni olmalı. Vardır.
Başka bir senaryo. Birileri gider, piramit'in lotlarının bir kısmını isteyebilir. Yukarı taşıyacağız, lazım, sana da bu kadar komisyon diye. Lot yine onundur ama geçici olarak verir. Tahtalara başka türlü hareket gelmez zaten. Ama tüm bunların arkasında şirketin gerçek işiyle ilgili bir dayanak, temel vardır. O nedenle kafa yormaya gerek yok.
birgün 52 yada 40 altı olacak illa ama kısa vadede ben 42 ila 48 arasında bekleyeceğini düşünüyorum 40 altını bekleme bence a1 ile ilgili ise benim zannım 42 den 43 den almıyor gibi dursada 45 de görse 20 bin lot direk çizip alacak gibi fiyatızıplatmak istemiyor ama aşağıyada bırakmayacak test etmek isteyen etsin bırak 40 altını 41 altına vermez.
Arkadaşlar merhaba, şu ortamda bile hissemiz bir tempo buldu, sanırım A1 hala ufak ufak da olsa tupluyor ben önümüzdeki dönemde yukarı bir atak bekliyorum, benim tahminim tabi bu, sayın tabu nun dediği gibi bence de fona satma işi degil bu, gelecek için pozisyon alma gibi duruyor, tabi bu bizim için daha iyi, yoksa trade edemez bu tahtada,ama son bir tahminim de şirkete sıçrama yaptıracak bir iş bağlantısi yakında olabilir, çıkar kokusu diye düşünüyorum yakında, herkese saygılar, sevgiler...
Persembe gunu surpriz bir zıplatma yapayımda A1 gorsün:)
Borsada 2 kağıdım var ,biri POLTK 2017 dir ilk girişim, o zamandan beri her fiyattan topluyorum .1-2 kağıda daha girdim sonra onlarıda satıp POLTK aldım.2. kağıdım ise 2010 girdiğim 6 adet ISBTR dir aslında ISATR VE ISKURDA VARDI SÜREÇ İÇİNDE PARA LAZIM OLDUKÇA ONLARI SATMAK ZORUNDA KALDIM .9 YIL SONRA borsa uzun vade işidir sözünü bir kere daha doğrularcasına kağıdım yürüdü, o kağıdın hikayesi biraz farklı, bu topicte o kağıdı anlatacak değilim, ama yakında süreç sonlanacak kanımca,o zaman ordakinide buraya getireceğim , esas söylemek istediğim şu, bir kağıda ve onun şirketine ,yapacaklarına ,hikayesine inanıyorsanız sonunda kazanırsınız ,süre önemli değil .eninde sonunda bu şirket layık olduğu yerlere gelecek,nasılını, nedenini, burda çok yazdık çizdik ,tekrar anlatacak değilim ama bu olacak eminim bundan..Ortaklarıma saygılarımla.i...
En az 1 ceyrek daha fazla bir sey beklememek lazim.
A1 gibi birisi de bu fiyattan gelmez artik.
30 lar iyi fiyatti ama orada da millet agliyordu.
Syg,
Sn. Dudu üstadım,1 çeyrek 2 çeyrek 1 yıl 2 yıl ,ne kadar sürerse o kadar ,eninde sonunda, bu şirket, ihracatını iç pazara verdiğinin 3 -4 katı kadar yapacak, mesele buna inanıp inanmama meselesidir .Ben buna gönülden inanıyorum , o yüzden burdayım ,bu kağıttayım yani,(sizinde inandığınızı biliyorum:ok:) olmaya da devam edeceğim IŞB de 9 yıl bekledim,Allah ömür verirse( bu kağıda gireli ne oldu şurada 2 yıl henüz, yeniyiz yani burada )burdayım sonuna kadar..Syg...
Saklama dağılımındaki bu İŞ yazan ,sanırım İŞ yatırımdan alış yapan yatırımcılarındır, çoktur azdır bilemeyiz yani tek kişininmi çok kişininmi KY mi BY mi o bilgi yok .fakat bu TİŞBANKASIAŞ DE OLAN 400000 LOT KİMİNDİR bankanın kendisine mi ait, nedir yani bunlar,ne zaman alınmış bildiğim kadarıyla sadece pramitte toplu lot vardı , bunlar onuda geçmiş ,bilgisi olan varsa, aydınlatırsa çok sevinirim.. Syg...
Aşagıya da olabilir:)))🤣İşbankadındaki mal şirketin asıl sahibinidir. Kemiktir.Ana İşyatırımdaki 184 bin lot mal benim gibi 8-18 Tl arası maliyetli yatırımcıların, yani kemik degil heran satısa gelebilir. Onceleri 42-44 üstünde satış iyi gibiydi. Usd nin yukselmiş olması bu rakamı 52-54 TL. Ye taşıdı, A1 yada başkası mal almak istiyorsa buraya alış girmesi gerekir.biz iki yatırımcıda ( kardeş) 56700 lot var. Almak istiyorsa gelsin.Şuda varki ; Piramid de kemik degil, Maliyeti 7 TL, İşte Meydan
Olan oldu.
Takmayin fazla kafaniza.
Syg,
Olacak olanlarda oldu hocam. Bize sadece zamanı gelince gösteriyorlar.
Saygılarımla.
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
A1 CAPİTAL bugün fırsatı değerlendirdi mi göreceğiz.
7000 küsür işlem oldu. Ne kadar aldılar
ya da almadılar gorecegiz.
Olan oldu..
Syg,
Bu gün ki pastayı atabilecek var mı
Merak etmeyin Pastayı falan,Geriye yaslanın bekleyin;🕺Keyif yapın , 40 nın altına gelmez. Bilancoya kadar da 44 ü gecmez. A1 alıyor devam.Pastayı falan bosverin, Hissenize guvenin satmayın:)) 54 tl ye gelecek, Merak etmeyin. Bana ne zaman demeyin! Reis Trump& Pentagon ‘ a karsı esnemeli yoksa , IMF ‘ esnemek zorunda kalır ve 2. Dönem ancak Milletvekili olur.Trump ‘ da 2. Dönem Başkanlıgı garantiye almak için Evangelist ‘ ler den vazgecemez, Dolayısıyla İsrail’in emireri olmaya devam eder.Borsa nın , USD ‘ nşn gelecegi tansmen Reis’ e baglı.Bu sefer de dayılanırsa, Dış politika da esnek ve akıllı davranmazsa; Ülkemizi derin bir krize götürür.Yerleşiklerin 17 milyar Usd leri neden TL ‘ ye dönmüyor. Anlamanız lazım. Allah korusun Usd/tl de 6.22 en son tepe. O tepe de MB. Cidfi ve akılcı hareket etmeli.
Tamamdır Doctors fınance durum anlaşıldı.
Borsa da çok saygı duyduğum bir üstadın görüşlerini sordum politeknik hakkında çok olumlu konuştu gelecek adına daha hayatta satmam :0)
Ben de öyle sanmıştım ama 24ten satıp 33ten geri almak gibi garip hamlalelrim oldu.
Evet arkadaşlar A1 Capital fırsatı tepmemiş. 5000 Adet daha alıp 63.000 adedi geçmiş.
Hisseyi uzun süredir takip edenler 3-5 bin adet işlemlerin çok önemli olduğunu bilirler.
A1 Capital neden topluyor sizce. Yükselmesini de istemiyor. İsteseydi hem toplar hem yukarı sürerdi. Demek ki yeterince toplayamamış. Sanki birisi 45 e kadar ne varsa topla demiş gibi.
Filmin sonu ne olacak bakalım.
6 Aylık bilanço da hala gelmedi.
5-10 Kalem ama bilançoyu en son gönderiyorsunuz.
Yüzlerce kalem işlem yapan firmalar bile çoktan gönderdi bilançoları, ayıp oluyor artık.
Olan oldu...
Syg,
A1 CAPİTAL 65.000 olmuş .
Nereye kadar toplayacak göreceğiz.
Ben yine alsam biraz daha .?
Dur bakayım bir hissemde bilanço bekliyorum. Beklentimi karşılamazsa onu da poltk le.takas ederim belki
6 Aylik bilaçomuz neden hala gelmedi.