Helal be 5.20 seviyelerinide gösterdi:oleyo:...Perşembeye daha çok var bakalım nerelere kadar indirecekler ?,esasında müşteri çekmek için yukarılara çekmeleri lazımdı neden devamlı bize mal kaptırıyorsunuz:whistling:...ytd.
Printable View
Helal be 5.20 seviyelerinide gösterdi:oleyo:...Perşembeye daha çok var bakalım nerelere kadar indirecekler ?,esasında müşteri çekmek için yukarılara çekmeleri lazımdı neden devamlı bize mal kaptırıyorsunuz:whistling:...ytd.
5.10 stoplossumdu %50 çektim gittim,o karıya ve kocasına para yedirecek göz yok bende,%50 geri kalan giderse gider,tersi olursa 4'lerde ilave ederiz,tabiki oda duruma bağlı,mesela bugün 5.20'ye demir attı belki gider diye ilave yaptık ve gitmedi tersi oldu 5.10 altına indi,5.60 ilk etap satış koydum 5.10 stoplossumdu,stoploss çalıştı 5.60 olanıda iptal ettim...:wave:...ytd.
Ulen oyalanma düşür 5 altına,yada tavanla,her ikisinede varım:oleyo:
5.02-5.10 arasına demir attı,acep hökömetin bayanı ve eşi ne dümen peşinde,zaten ky'ların cebinden çıkardı paracıklarını şimdi gülücük dağıtarak tüketirdir yatırım yapacağız adı altından,bunların sadece kazanç kapısı borsadır böyle yatırımcıların zihniyetini ezberledik 28 senedir.
İşte paraları böyle adamlarlan eziyorlar.
https://www.borsamanset.com/hasan-me...di-haber-27948
Patroniçenin çeşitli şaibelerden kurtulması için tek çaresi hisseyi yukarıya sürmesi lazım !!!
Hisse 5 kat yukarı çıksa sonra da %5 düşse yine birileri çıkıp patron hakkında çeşitli şaibeler uydurur merak etmeyin. Borsada patron hakkında olumsuz söylemlerin çıkmaması için yatırımcının her gün kazanması gerekiyor herhalde :)
Hah şimdi oldu 4.89 göstererek.
Ömer denen zat yatırımcının telefonlarınada çıkmaz olmuş,hakkında suç duyurusu yapılacak deniliyor fısıltılarda,tabiki eda ve eşide bunun içindeymiş,ortak bağlantılarıda araştırılıyormuş,önceden zaten maniplasyon ilişkileri yüzünden bazıları ceza yemişti,madem ceza yediklerini görüyor patroniçe ekibi yangına neden körükle gidiyor ???...ytd.
Ta 2019'da başlamış olaylar:one:
https://www.borsagundem.com/haber/sp...yasagi/1444306
2.5 k lotu attım bir kenarda bekliyorum,esasında o lotta ona fazla,olurya belki sürpriz yapar.Ömer patroniçe,patroniçenin eşi tahtacısı vs,SPK atmaca gibi şu sıralar izliyor,zaten borsadan ekmekleri kesilirse kimi avlayacaklar.
Aşağıya çektikçe alıcı bulup satış yapamıyorlar mecbur 5 üstüne attılar,.inandırıcı olmak için tavan yaptırmaları lazım,zaten tavan 5.39 oda yetmez...ytd.
5.19 yapıp 20 yapamayan hisse,acep tahtayı oynatanlar buradan ufak bir vurgun yaptılarmı ?,neye ben ufak zararlan 5.15 %25 biraz daha verdim güvenmediğim için,şu aralar zaten 4.97-4.70 yaparsa sattıklarımı ilave ederim !!!...ytd.
şunu paylaşayım da ky kardeşim kimseye yem olmasın;
https://ibb.co/mq7hBkT
Zaten biz onu biliyouz,orası geldiği nokta,biz tradeci olduğumuz için işi biliriz,ama uzuncuların işi zor,onlar ömer,patroniçeden alıyorlar havadisleri,zaten tahtacı ortakları av peşinde,öyle güzel oyun tezgahladılarki avını parçalamak için,yemde KAPA devamlı iyilik pompalamak,ama kimin parasıylan,tabiki ky parasıylan,zaten patroniçenin kocası borsa simsarı,ama bu seviyelerde çok oyalandılar,şöyle 7 falan yapmaları lazımki yemlik bulsunlar,tabiki endexte sakat,şu sıralar çok daha aşağılara sarkması lazım,bilanço ayı olduğu için biraz duraksıyor,borsa endexsinin 999 olması normalde kaçınılmaz,yabancısız bir borsadayız,sadece tek tük dönüyorlar,neyse bulandırmayalım denizi kerizleri uyandırmayalım...ytd.
piyasa öngörülemezdir, sana bu dünyada kimse kesinlik veremez
ky olarak bize düşen en yüksek olasılığa sahip yerden işlem açmak; hem zaman hem de fiyat olarak stop belirlemek, kimsenin gazıyla, tüyosuyla değil kendi analizimizle karar vermektir.
unutma ki yatırım bir olasılık oyunudur, kazanmak da vardır kaybetmek de; sen piyasayı kontrol edemezsin sadece kendi kararlarını kontrol edebilirsin (stop koyma, hedef koyma, işlem yönetmek gibi)
Malesef zor yoldan her bir hatayı tecrübe ederek öğrendim.
Forumlarda tahtaci yancilarini rahatlıkla tanıyorum, hisse 8 kusurlerdeyken bakın patron satıyor ama hisse taş gibi sağlam duruyor diyenler vardı aha dedim cakacaklar. Ben bu ahlaksızlıktan çok rahatsız oluyorum. Bizi kandıran bizden olamaz. Hile ile spekülasyon arasında ince bir sınır var. Ben kanmiyorum ama kanan çok ky var onlar için üzülüyorum.
Bugün biraz yerinden oynadı,niyeti önümüzdeki günlerde belli olur.
Niyeti tekrar satmakmış,yine indirdiler 4.80'e,gözü doymamış patroniçenin hala.
İnandırıcı olması için ikinci tavanı çekip 6 üstüne atması lazım,yoksa trade sistemine göre çalışır...ytd.
Dün 5.43 tavan çekmişti,bugün 5.70 üstüne attı,patroniçe ve eşi,tahtacısı yine gel,gel yaptığı hisseyi ky üstüne yıkarak 5.29 seviyesine indirdi,zaten tavan çekmesi inandırıcı değildi,inandırıcı olması için 6 üstünde kalması lazım...ytd.
Tabanı 4.89,oraya indirirmi ?,hiç belli olmaz bunlarda ar namus kalmamış,onurlu insan hissesine sahip çıkar yatırımcısını yolunacak kaz gibi görmez,sermayesini,şirket büyümesini 3-5 krş kazanalım diyen ky üstünden olmasın,olursa yok olur giderler kendi çalıp kendi oynar...ytd.
5.03 çekip oradan 5.38 yaptı,yine ayni oyunmu bakacağız,6 üstüne atmadıkça gerçekçi olmaz,sadece trade yapanların işine gelir yaptığı bu hareket...ytd.
turuncu çizgiyi kalıcı (bir kaç gün günlük kapanış) aşmadan trene bineni öperler bu piyasada
https://www.hizliresim.com/nf9wvo1
Geçendede 5.03 yapıp 5.38 yapmıştıi ,bu seferde 5.04 yaptı ona yakın inekliyor hala,çünkü geçenki hareketini gören bu sefer hisseye dalış yapmadı,patroniçe bu sefer işin zor,her zaman kedi mamak yemez işte böyle kalırsın kendi başına,ya bu seviyelerde kalıp köslersin,yada cebine el atıp hisseyi kaldırırsın...ytd.
Patroniçe paraya sıkışmış pamuk eller cebe...ytd
Patroniçe galiba geh,geh bili,bili yapıyor,ciddi olsaydı 6 üstüne atardı...Endex Aya uçmuş olmuş 1774,bu hala geriden nal topluyor,aylarca bir hisse sürünürmü yahu:seyt:
Tahsisli sermaye artırımı onaylanmış. Hayırlı olsun...
3. Mega Polietilen Köpük Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin (Şirket), 99.000.000 TL tutarındaki kayıtlı sermaye tavanı içinde
38.000.000 TL olan çıkarılmış sermayesinin, mevcut ortakların yeni pay alma hakları tamamen kısıtlanarak, Şirket ortağı Eda
ÖZHAN tarafından Şirket’e sermaye avansı olarak verilen 100.911.542,12 TL fondan karşılanarak artırılması nedeniyle ihraç
edilecek ve Eda ÖZHAN’a tahsisli olarak satılacak paylara ilişkin ihraç belgesinin Kurulumuzca onaylanması talebinin, pay satış
fiyatının nominal değerden az olmamak üzere Borsa İstanbul A.Ş.’nin Toptan Alış Satış İşlemlerine İlişkin Prosedürü kapsamında
belirlenecek baz fiyat, 14.09.2021 tarih ve 2021/17 sayılı yönetim kurulu kararı çerçevesinde tahsisli satışın Borsada yapılacağı
tarihten önceki 5 iş günü içinde Borsada oluşan günlük ağırlıklı ortalama fiyatların ortalaması ile Kurulumuz tarafından 04.02.2021
ve 01.07.2021 tarihlerinde onaylanan Pay Satış Bilgi Formları kapsamında Eda ÖZHAN’ın Borsa’da gerçekleştirdiği Şirket
paylarının satışı işlemlerinde, sattığı paylardan elde ettiği net fon tutarına göre hesaplanan 1 TL nominal değerli payın düzeltilmiş
ağırlıklı ortalama satış fiyatı olan 8,82 TL’den yüksek olanı olacak şekilde belirlenmesi suretiyle olumlu karşılanmasına karar
verilmiştir.
SM-M515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu son gelen bildirimden ne anlamalıyız ,acaba 8,82 nin altında satış yapamaz mı diyor bir bilen açıklarsa iyi olur ,
Evet aynen öyle. Eğer borsada ki ağırlıklı ortalaması 8.82 den yuksek olsaydi o fiyat olacakti.
Tahsisli sermaye artırımları, belli bir ortağa belli bir fiyat üzerinden yapılan sermaye artırımları olup; sermayenin tahsis edildiği ortak haricinde diğer hiçbir ortağı etkilememektedir.
Benim bundan anladıgım filler tepinecek çimler ezilecek.
Sermaye Piyasası Kurulu'nun (Kurul) 02.12.2021 tarih ve 2021/61 sayılı Bülteni'nde; Şirketimizin, 99.000.000 TL tutarındaki kayıtlı sermaye tavanı içinde 38.000.000 TL olan çıkarılmış sermayesinin, mevcut ortakların yeni pay alma hakları tamamen kısıtlanarak, Şirketimiz ortağı Sn. Eda ÖZHAN tarafından Şirketimize sermaye avansı olarak verilen 100.911.542,12 TL fondan karşılanarak artırılması nedeniyle ihraç edilecek ve Sn. Eda ÖZHAN'a tahsisli olarak satılacak paylara ilişkin ihraç belgesinin Kurulca onaylanması talebimizin, pay satış fiyatının nominal değerden az olmamak üzere Borsa İstanbul A.Ş.'nin Toptan Alış Satış İşlemlerine İlişkin Prosedürü kapsamında belirlenecek baz fiyat, 14.09.2021 tarih ve 2021/17 sayılı Şirketimiz yönetim kurulu kararı çerçevesinde tahsisli satışın Borsada yapılacağı tarihten önceki 5 iş günü içinde Borsada oluşan günlük ağırlıklı ortalama fiyatların ortalaması ile Kurul tarafından 04.02.2021 ve 01.07.2021 tarihlerinde onaylanan Pay Satış Bilgi Formları kapsamında Sn. Eda ÖZHAN'ın Borsa'da gerçekleştirdiği Şirketimiz paylarının satışı işlemlerinde, sattığı paylardan elde ettiği net fon tutarına göre hesaplanan 1 TL nominal değerli payın düzeltilmiş ağırlıklı ortalama satış fiyatı olan 8,82 TL'den yüksek olanı olacak şekilde belirlenmesi suretiyle olumlu karşılanmasına karar verildiği ifade edilmiştir.
Söz konusu Kurul Kararı çerçevesinde, 03.12.2021 tarihlinde (bugün) gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantımızda; 14.09.2021 tarih ve 2021/17 sayılı Şirketimiz yönetim kurulu kararımızın düzeltilerek, Sn. Eda ÖZHAN'ın tarafından satışı gerçekleştirilen paylardan elde edilen net fon tutarına göre hesaplanan 1 TL nominal değerli payın düzeltilmiş ağırlıklı ortalama satış fiyatı olan 8,82 TL ve tahsisli sermaye artırımına konu 100.911.542,12 TL tutarındaki net fon dikkate alınarak artırılacak nominal tutarın 11.441.218 TL olmasına ve bu tutara göre Şirketimiz sermayesinin 38.000.000 TL'den 49.441.218 TL'ye artırılmasına karar verilmiştir.
Benim anladığım,
Kayıtlı sermaye tavanı şuan 99 000 000 tl +100 911 542,12 TL eklendiğinde =
199 911 542,12 TL olacak
Ödenmiş sermayesi 38.000.000 tl +11 441 218 tl =49.441.218 TL olacak, yukarda belirtilmiş
Şirketin halka açklık oran şuan %79
Tahsisli sermaye artırımı gerekleştğinde % 24 küsür mü olacak.
Yanlış mı hesaplıyorum
İçimizde mahasebeci, ekonomist, uzman vs. varsa yeni durumu açıklayabilir mi?
Eğer halka açıklık oranı % 24 e düşerse mükemmel olur.
Hesap basit. Eda Özhan nin 39 milyon sermayede ki payi şuanda 7.94 milyon ile %20.9.
11.4 milyonluk sermaye artirimi sonucunda yeni sermaye 49.4 mln olacak. Eda Özhan ın payı 7.94+11.4= 19.88
49.4 mln luk sermayede Eda Özhan ın payi 19.88 mln ile %40.24.
Geri %59.76 kalan paylar ise halka açik olacak.
Çok teşekkürler Sayın balıkadam