18.10 un üzerindeki her kapanış benı mutlu eder...
Printable View
18.10 un üzerindeki her kapanış benı mutlu eder...
Enerji hisselerinde haber gerçekleşti satan Fener e geliyor herhalde
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tahta yapıcı grafiği oluşturdu. Haliyle gelecek hafta çekilme olabilir ve soğumaya bırakacak. Sonra lig başlayınca takıma göre karar verilecek. Takım ilk 10-12 hafta iyi bir performans sergilerse süper olur . Takipte kalıyorum. Asla ytd
Alper potuk ta gitti bir taraftan iyi transferler yapılırken diğer taraftan ıskarta yüklerden de kurtuluyoruz
Satanlara arkadan baktıryor tahtacı.. Bu yıl beklentı buyuk anlaşılan..
Bizden tamamını alanlarda kazansın inşallah...bir süre ekran izleyemeyeceğim den vedalaştım.dilerim hep gider ama ilk düzeltmeye kadar ara ...mayıs ayı potada olur,pandemi biterse gerçekten rakamları merak ediyorum.
Alanda satanda hayrını görsun.. Ben fener hısselerımın gunluk fıyatı ile ilgilenmiyorum.. Lıgler açıldıktan bır ay sonra değerlendırmemızı yaparız.. Gunlukte düşer çıkar muhım değil... Ama bu fıyatlar şişik rakamlar değil bana göre ıkı aşağı ıkı yukarı..
Sosada geldi. Bu sene guzel transferler yaptik. Simdi kimlerin satilip yada gonderilecegine bakip son rotuslari yapmaya kaldi. Gerisi yonetimin hicbir ceza almadan limit sorununu cozmesine, ve Erol hocaya kaliyor. Taraftar zaten gerekeni fazlasiyla yapiyor. Insallah yillardir ozlenilen sampiyonluk bu sene guzel futbol ve pandemi dolayisiyla saglik sorunlari yasanmadan bu sene kazanilir
Son haftalarda guzel yukseldik. Bir duzeltme ya da soluklanma zqmqni yaklasiyor. Ustune ic ve dis piyasalarda yasanan olaylar onumuzdeki haftanin volatil olacagini gosteriyor. Spek bu havayi nasil kullanacak hepberaber gorecegiz Insallah cok negatif hareketler olmaz. Herkese iyi pazarlar
Transferler 2 Eylül de bitiyor. O güne kadar spor hisseleri hareketli olabilir
Bana göre şişik değil.Kısa vadede iner çıkar bilemem....Geçmişte gördüğü fiyatlar belli.Hatta geçen yıl gördüğü zirve 22.40 tl.....!!!
Geçen yılın aynısını yaşıyoruz....Geçen yıl da ortada birşey yok iken fenerbahçe 7.5 tllerden ağustos sonunda bir yükseliş başlatıp eylül sonunda 1 ay da 13.63 tl zirvesi yapmıştı.....Bu harekete bjk ve gsray ın katılımı yok dnecek kadar az idi....!!!
Daha sonra fener ligdeki kötü skorların da etkisiyle tspor ,bjk ve gsray ın yancılığını yaptı.
Bu yıl acaba o yıl mı? 7. yıla girdik.Fenerbahçenin önünde AVRUPA kupası maçı yok.Sadece lig maçları var.11 eylüle kadar fenerbahçe de ancak düzeltme düşüşleri yaşayabiliriz BANA GÖRE...Çok büyük düşüşler beklemiyorum.Yükselten spek zaten neden düşürsün?.....Benim gibi fanatik fenerli olup da TRENi kaçıranlara ALIM FIRSATI mı versin?:kahkah:....Kaçırdık bir kere fenerimin rallisini....Sağlık olsun ...Her ralliyi ykalamıyoruz sonuçta borsada....
Lig daha yeni başladı ve ÇOK BÜYÜK BİR HAVA var takımda....Bana göre ligde en büyük favori şu an için EROL BULUT ve transferlerle FENERBAHÇE dir.....Fener speği de ligdeki sonuçlara göre fener hissesinde istediği gibi at koşturabilecektir.
Fenerbahçe neden geçen yılki tspor un muhteşem yükselişini neden yaşamasın?Burası borsa herşey olabilir...!!!!!
https://youtu.be/An1iduJbNrw
Yahu diyorum şöyle bir forum olsa da herkes istediği beğendiği hisseyi yazsa.....A.q artık yazı yazmaktan korkar olduk....!!!
Şunu aldım bunu sattım bile diyemiyorum korkudan....Bir sürü şikayetçi kıskançlarla dolu forumlar....Twitter zaten öyle....!!!
Pazarlamacı twitter fenomenlerinin binlerce ihbarcı takipşisi var .Onları kötüleyen bir yazı yazdığında hemen küfür ,hakaret ve şikayeti basıyorlar....!!!!
Yazamıyoruz eskisi gibi.....Ama olsun para kazanıyoruz ya önemli olan bu....!!!
https://youtu.be/lf-U8leURw4
Hey gidi günler beeee.....!!!!
Bir efsaneydi son 15 ay ....Frigo,bağfaş,karel,hubvc,ardyz,deva gibi büyük VURGUNLARIM ve en son 330 bin tl ile başlayan kent önderliğinde bedelsiz maceram ....Resmen PARAYI ŞIRKTIK 15 ayda şükürler olsun....!!!
Bekliyoruz artık yeni bir furyayı....Gs da takıldık kaldık ....Yeni bir furya nerede olur bilemem ...!!!
https://youtu.be/R-5Qz2G43kw
Artan faizler ,dların yükselişi etkisi ile gayrimenkul piyasası durgunluğa girdi.Ama fiyatlar bir zaman sonra tekrar yükselecek çünkü dolar yükseldi....Bu gayrimenkul sektörü böyle .Paran varsa kriz mriz dinlemeyip yatırımını yapacaksın....!!!Ama artık gayrimenkul tarafına para aktarmayacağım.Orası kendi kendini besleyecek....!!!
Ben borsadan aldığım zevki hiçbir yerde alamıyorum anladım.Gayrimenkul tarafı çoluk çocuk içindi .
Borsa ise kendim için ve artık buraya daha fazla öenm verceğim....Hayallerim var borsada....4 yıllık bir tavukçuluk maceram oldu ve de bu zamanda hayatın ne bok birşey olduğunu anladım.....Borsadan intikamımı alıyorum ama daha bitmedi .Tabii ki herşey nasip kısmet ama çalışmadan da gayret etmeden de hiçbir şey olmuyor.Gayret bizden nasip Allah tan....Biz yapacağız ve tevekkül edip sonucunu Allah a bırakacağız....!!!
Hedeflerim artık çok daha büyük.Kendime yeni bir HEDEF belirledim.Borsada kalan paramı 5 yılda 1 MİLYON DOLAR a yükseltmek.Olur mu bilemem ama neden olmasın....!!!!
Fener de olan şu.. İyİ bır takım kuruluyor, başlarında iyi bir hoca var ve sezon açıldığında artık bu fıyatlardan mal vermek istemiyorlar.. Son olarak TS un yaptığı fıyatlama çıtayı yükseltti,... 6 yıldır takımın şampıyon olamaması ve bu süreçte de hıssenın yerlerde sürünüyor olması.. Dolar bazında zaten borsa fıyatı erimiş gıtmıs, milyar dolarları gecen bır pıyasa fıyatı varken şampıyon olsun olmasın bu pıyasa değerının pek altına düşmeyen fener hıssesı hareketleri ile yenıden eskı gunlerın gelebıleceğı sınyalını verıyorr.. İnşallah yanılmayız ve gecen yıl ts un yaptığı hareketı bu yıl fb yapar dıyelım.. Ya nasıp.. Çok değil ıkı üç aya kalmaz takım oynayacağı futbolla bunun cevabını verır.. Umarım kazanan fb yatırımcısı olur..
Arkadaşlar lıgde 21 takım olacak şampıyonluğa oynaması muhtemel olan takımlar ayrıca Avrupa maclarına çıkacaklar.. Bu süreçte fb avantajlı duruyor.. Sadece lıg maçı oynayacak olması bıle bır avantaj fener için..
Lig olsun hayat olsun bu bir maraton. Hizli yukseldik. Yakin zamanda biryerde birgun duzeltme gelecektir. Esas muhim olan takima ve hisseye guveniyormuyuz? Limit isinin ceza almadan cozulecegine, adil ve hakemlerin on plana cikmadigi bir ligde sampiyonluga oynayacagimizi, ve pandeminin futbol oynanmasina izin verecegine inaniyormuyuz?
Bunlara kisisel cevabimiz neyse, ona gore pozisyon alacagiz. Gerekirse hisseye asik olsakta gozunun yasina bakmadan satacagiz, gerekirsede inis cikislara fazla takilmadan beklentilerimize gore sabirli olmayi bilecegiz
Hissenin gecmisi, momentumu, arsa sponsurluk mahkeme vs ise diger beklentileri
Tum KYlere bol kazanclar
:halay::halay:.. Ver gazııı..Ver mehteriii.. Çaylarrrr.. Efsane geri döndü....artık yaşlandın tatarrr.. Daha yolun başındayız...
Tahta sindire sindire gidiyor..
Spekülatif bır hareketten ziyade satanın malını alıyorlar ve acele etmiyorlar..
Burası borsa dıkkat etmekte de fayda var...!!!!!
Efsanenın gazıyla diğer sportıflerde gıdıyor..
Global neredeyse butun malını sattı ama tahta tavana gıdıyor..
:halay::halay:...
900 bın lot cıvarı satışı olmuş globalın tek başına..
Acaba arsa ile alakalı bır gelişme mı olacak bakalım altından ne çıkacak!!!!..
Diğer sportifleride tavan yaptık..
Bu kadarını açıkçası beklemiyordum . Fener kalkışıyapmıştı çoktan . Tspor içinse ligler başlar öyle hareket edecek kanısı vardı. Gsray içinse kalkışın yeni başladığını düşünüyordum ki P.tesi spor şovu başladı bu günkü hareketler efsaneydi devamı gelsin lütfen iyi ki geçen hafta pozisyon arttırmışım Allah’ıma Şükürler olsun
Kağıt tipik şampiyonluğu önceden satın alıyor.22.40 ı geçen sefer geçememişti tavandan taban yapmıştı ama 2o- 25lerde durur sanırım .tek korkum carsambaya dikkat derim artı 5 yapıp eksiye dondurmesin ..ytd kendi hayalimdir
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Global bugün çok mal satmış diyorlar karşılayan kimdi acaba bu arada bir stoper indi İstanbul a takım gittikçe şekilleniyor.
Hisse şekilleniyor fiyatlıyor ama 6/7 sene önceki rakamlarına göre hala çok ucuz hele hele o rakamlardan alıp bekleyenler için dolar Euro altın bazlı fiyatlamada rezalet durumda şuan.
Ama bazı yerlerde hızlı giden atın yorumları da var ama ben ligi bekleyip bir ts fiyatlaması neden olmasın diyorum çünkü zaten oralar asıl yerleri
Birde global in elinde toplam kaç adet kalmış son haliyle pasta paylaşacak olan olursa sevinirim
Son gunku işlemlerde tahtanın ana alıcısı ky gözüküyor.. Yıne gözümüzü yumum dalmışız tahtaya inşallah yanılırız da klasık son olmaz. Orta vadede çok umutlu olsamda kısada sıkabılırler biraz.
RSİ patlayacak neredeyse. Yeni girenler çok dikkatli olsun. Sadece uyarı arkadaşlar.
Herkese bol kazançlar dostlar.
YTD.
Globalın satışları bıttı gıbı artık satış gelmıyor..
Alanda kazansın, düzeltme olursa bkrz. Hep böyle gıtmeyeceğı aşıkar.. Lıg uzun.. Kısada sert hareketler geldı dıkkat etmek lazım..
üstadım feneri komple portföyden sildim...borsada sürekli bir çıkış yok.....düşüş de olmadığı gibi.....gs ve bjk hisseleri 2,50 altından haala duruyor ve hiç prim yapmadılar.....gerekirse orta uzun vade onları beklerim.....feneri tekrar almam için çok sıkı düzeltme yapmasını beklerim....sağ olsun güzelde kazandırdı kısa orta vadede... fenerin yolu açık olsun hissede ve lig de....
YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR !
Aynen dostum, dıkkat etmek lazım bence de.. bu sene hernekadar fener yılı olacağına ınansamda kısada bu prımı yaptıktan sonra dıkkat derım, hıssenın bir düzeltmeye gırmesı şart oldu.. Daha lıg başlamadı.. Bu hızla nereye nasıl gıdeceksın lıg başlasın maçlara çık takımı görelim.. Şampiyonlukla belkı 100 tl lerı gorecek ama şuan çok erken ve fıyatlama sert.. Bol kazançlar..
önemli direnç seviyeleri olan bu seviyelerdeki tepkimesi önemli
Alışa delı gıbı mal gırıyorlar..
Sattıklarımın bır kısmını gerı aldım inşallah pişman olmayız..