Baba, el mahkum beklemeye devam edeceğiz...
BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Memlekette herşeyin fiyatı misli ile artarken bizimkisi başka bir alem de kalmış, elbet bu saçmalık bir yerde bitecek o güne kadar sabır.
bence halka acilis fiyati vs. tartismalari anlamsiz. onemli olan bugun itibari ile tarlanin bulundugu bolgede arsa rayicleri ne? arsa oldugunda o rayicten satilacak tarlamiz. bu rakam hisse basina 50 ise 50, 100 ise 100, 200 ise 200 olacak. Bizim kactan aldigimizin onemi yok, kactan satabilecegimizin onemli. bu sebeple gelecege bakalim derim ben, kafamiz karismasin.
Elbette satış fiyatı belirleyici. Nedir bu marj 60-70 tl ile 200 tl arasında bir fiyat. Hayal kırıklığı da olabilir, memnuniyet de yaratabilir. Memnuniyet yaratması neyle ilgili? Alış fiyatı ile Örneğin 25 liradan alanlar için bugünkü fiyat bile tatmin edici. Bugün 47 den alanlar sonbaharda 70 ten satarsa çok iyi. Burada bulunanların ve ortalama 20 bin lot mal taşıyanların çoğunun maliyeti dolar bazında 80 tl ve üstü. Bunca yıl sonra 100 tl fiyat bile hayal kırıklığı olur. Burada eskiden beri mal taşıyanların derdi alış maliyetleridir. Çerçevemiz budur. Yoksa şu andaki fiyat ucuz. Şu anda alan mutlaka kazanır.
İlk açılış fiyatını o gün İçin düşünecekti hisseyi alanlar şirketin varlığı (2 tarla) ne kadar eder bu hisseye istenen ne kadardır diye... şu an mevcut durumda hisseyi kaçtan veriyorlar tarlanın fiyatı nedir? Bizim bunu düşünmemiz gerekiyor?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sanirim hepimiz ayni seyi soyluyoruz. Bu saatten sonra memnuniyet pesinde olan kalmadi bu kagitta malesef. Doviz ve enflasyon bazinda ilk girdigimiz paranin degerini korumus olursak opup basimiza koyacagiz. Aci olan yillardir burda bir umitle bekleyip devamli hayal kirikliklari yasadik, bosu bosuna kendi paramizla rezil olduk. Buna sebep olanlari da Allah islah etsin deyip onumuze bakacagiz artik.
Bu baskilama.hic.normal.değil . Tum gyo. lar hareketli bugun. Cuma.gunu borsa.cosdu en cok.dusendeydi bu. Mal.toplamak.demeyin baska hisseler de mal.toplayan yok mu.. ins bunlar ortalama.fiyattan cikmak.istemezler ytd
İyimser ol.
İyi olcak.
Subliminal mesaja gerek yok.
Çamuru gören görüyor zaten
50 çarpi 12
Turgg
15 Haziran 2020
46,94
kartalın göbeginde 4 yıldır ne tarlaymış çakal herifler bu kadar mı iş beceriksizsiniz belediyeden iş bitiremiyonuz
İmar gelsinde ebesine cicisine mi ayırıyor önemli değil....
Bu aralar patronun ölümüne de şahit oluruz gibime geliyor. O zaman da bol bol taban yapar mıyız? ki...
ALLAH tan sasa dan para kazandım bugün yoksa bu turgg yuzunden günüm zehir olacaktı
4 yıldır 50 yi hiç geçmemişsin hadi inşaAllah bugün gecersin
kalıcı olmamış ertesi gün aşagı gelmiş inşaALLAH bi daha geri gelmez
Dostum sen yenisin galiba.. dur daha çok bıktıracak Spek baskı ile.. sonunda çoğu yatırımcı sıkılıp zararına satacak... ilk ters rüzgarda baskıyı göreceğiz.. bizim kurtuluşumuz imarın çıkması.. imar çıkıncaya kadar daha çok hevesli istekli KY’yı tokatlar bu muradı bozuk A131cici spekler çok....
18.04.2016 yılında da 49.40 görmüştü. Sonrası hep hüsran...
Bu kadar oyun oynadı ama artık oyun için fazla vakti kalmadı.
5 yıl önce de bunları yazıyordun üstadım. Unuttuğunuz bir şey var, buradaki temel sorun imarın çıkıp çıkmaması değil; patronun bundan sonra ne yapacağını kendisinin dahi bilmemesi. Umarım tefeci bülonun eline düşüpte herkesi hüsrana uğratmaz. Adama soruyorlar ne olacak diye gidiyor piyasa işlem yapan çakala havale ediyor bu soruyu. Allah size kolaylık versin.
2020 ve 2021 yılları gyo ların yılı olacak ve bu süreçte nezih ve elit projeler yok satacak. Umarım bir an önce şu imar çıkar da herkes kazanır. Aldık bugün biraz hadi hayırlısı. Ben olmasam tahtaya hareket gelmeyecek. :)
Acaba ne durumda bizi. Bolge meclise.gelebilcek.mi .. onder bey var meclis.uyesi ona sordum bakalim.ne.diyecek .. ne zaman sorsak.son durumunu soyluyordu
Takasa bakıp teyit edebilecek varmi acaba bu yatfin meri credit çiti yabancı takasına mi mal geçiyor. Geçen sefer gelen ekipse 80 bin lota kadar çıkmışlardı.
İstikrarlı bir alım başlayınca satıştaki büyük lotları anında silmeye başlıyor. Emir silmeyi yasaklayacaksın bakalım o zaman baskı kurabilecek mi?
Mızrak çuvala sığmıyor artık ...dikkat ler turgg ye çevriliyor alımlar başladı rast gele ytd...
Kim aldi yine bunların oyuncaklarını [emoji16] verin bakım .
6 yıldır tekkeyi bekliyoruz.. bu arada kimler geldi geçti bu tekkeden dolandırıcısı, üç kâğıtçısı vurdukaçtısı... bir imar gelmedi bir imar...İstanbul’da arsa sorunu var diyorlar denize marinaya nazır dönümlerce arazi var yollardır imar vermediler şehirin ortasında dağ başına ev yapmaya çalışıyorlar.. paylaşılamayan ne raant varsa bi halledemediker gitttiii...
Eskilere serbestmis almak zaten istesekte satamıyoruz maliyet gelmiş 100 tl daha ne yapacaklar.
Yok olmuyor. Çevirip çevirip sayıyorlar ellerindeki mal eksiliyor bir türlü artmıyor. Satıyor gibi yapıyorlar olmuyor, alıyor gibi yapıyorlar olmuyor. Bu tahtada işler istedikleri gibi gitmiyor...
Arkadaş bütün kagıtlar gitti bu gitmiyor adam inamıyor belediyeden işin olacagına 50 ,250, lotlarla geçiriyoruz gunu
Sabah gunlukten ecil ilaçtan bi 3000 lira yapıp 50 lota çevirdim
Kapanışta daha aşağı bile başarsa şaşırma huyudur.
Tek güzel yani zengin tahtası paran varsa alırsın malın varsa satarsın.