Bugün 48 direncini geçebilirse iyi olur, valla bu sektörde 4 f/k olmaz, olamaz, olmamalı.
Printable View
Bugün 48 direncini geçebilirse iyi olur, valla bu sektörde 4 f/k olmaz, olamaz, olmamalı.
Sabırla beklemedeyiz... Hacim güzel bu aralar
Haydi çemto ya,amma nazlandın,,%60 iskontolu kağıt mı kaldı?
Ücbeş çakal hissende cirit atıyo tarman,uyanık ol,,yerin buralar değil.
F/K 4'lerle gurur duy değerli tahtacı.
Gelenler arasında en çok Aksa ve Cemts bilançolarını çok beğendim, bakalım ne zaman fiyatlanacak.
Valla bu konjonktürde bu hisse bu fiyatları hak etmiyor, şu 48-50 geçilirse ivmelenir.
Keresteci burdan mal kaptıracak haberi yok,,istediği kadar debelensin,su akar yolunu bulur. 100 sermayeye 765 milyon 9 aylık karı gören saldırır kardeşim İki kere iki dörtdür.
Bugün için 48 geçebilirse iyi olur, geçen bir ortak paylaşmıştı direnç orası sanırım.
Teknikçiler hisseye dadanmasın diye kanal üst direncinin geçilmesini engelliyor tahtacı, kapanışa doğru tenhada sıkıştırıp yapıverse kimsenin ruhu duymaz.:)
TL günlük ve USD günlük....
USD günlük tarihsel zirveyi aşmaya çalışıyor. Çanak katlarsa hedef 3.83 USD oda 18,61 USD kuruyla 71,28 TL olur.
https://www.resimupload.org/images/2...n-Alintisi.png
https://www.resimupload.org/images/2...-Alintisi2.png
YTD.
Eregli maden bulmuş, sektör için çok iyi haber, yarına demir-çeliklerde bir ralli başlarsa bizimki de nasiplenmeli, tabiki tahtacı takozu koymazsa.
Bu da haber.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1076686
Eregl %7.5, hadi sen de en azından 48'i geç artık Cemts.
Ereğli tavan olunca bundan da artı 5 beklerdim.
CEMTS TOMBUL PARMAK hareketi olmuş olabilir.
birden hisse 46.70 den 46 indi sonra saniyesinde 46.66 çıktı.
Biri alım yazacağına satım yazmış olmalı.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Eregl hacimli bir tahta ikinci tavanı yaptı bizim uyuz 48 bile geçemedi.
İyi haftalar.
Sektör tavanken hisse nerdeyse eksi, ne yapmaya çalışıyorsun tahtacı.
Boş boş takılıyor...
YTD.
Eregli 2 tavan çekerken görme, az bir gazını alınca onun kadar düş, yazıklar olsun, neyinize güveneceğiz, %2 eksi neyin nesi arkadaş.
Kızmayın abisi yavaş yavaş ederini bulacak trendini devam ettiriyo bozmadığı sürece sıkıntı yok bilançolar gayet güzel gelecekteki bilançoyu fiyatlamaya ancak bi dahaki ay başlar herhalde
Kendimize güveneceğiz ortak
Ben burdayım.İ.T patrona güveniyorum.2010 yılından bu yana resmen şirketlere level üstü level atlattı.Kolay değil bu iş.Hem bucim ve cemtaş ele geçirdi hemde yatırımlar yaparak elini taşın altına koyarak şirketleri parlattı.
Dünkü negatif hareketin bir sebebi bence var.Sende tahmin edebilirsin;)Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
Bucim le şuan ilgilenmiyorum.Bucim i parlatan Çemtaş.
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
Bucim karı da çok iyi gelmiş ama ekside, delirtecek bunlar bizi.
Cemtaş da kolay lokma hiç goremedim iki senedir :) piyasa da kolay lokma çok tabiki,insan ister istemez etkileniyor.
Buyat 210 milyon dolar sn.bawer.
Patron olsak ne yapalım.Cemtası satıp bir yat mi alalım.yoksa yatı satıp Çemtaşı mi alalım?Ek 29101
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
Otomobil yan sanayi firmaları 4. çeyrekte tam kapasite çalışıyor.
2023 ilk çeyrekte yüksek kapasite çalışması bekleniyor.
CEMTS 3 çeyrekte bazı bölümler bakımda olduğundan
3. çeyrek karında kısmen azalma bu sebepten olabilir.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Asuzu dan ne eksiğimiz var diye düşünüyorum:)
Eksik olan sağlam bir tahtacı, yoksa buralarda kalır mıydı.
Veee Parsn tavan oldu, aynı sektör, Cemts kar %50 daha fazla ondan.
Parsn da var bende ama bundan beklediğim hareketi o yaptı.
Bundaki tahtacıda tavan yapacak o yürek yok ki.
Bu tahtacının elinden malını alacak bir babayiğit çıkar bir gün elbette, baskı baskı nereye kadar.
Karın yarısı bucime gidiyor diye mi yükselmiyo acaba, gerçekten sadece bilanço dönemleri prim yapıp 3 ay yatıyor
Alka'nın da %80' Alkimin ama kaça katladı bilmiyorum sonra bölündü, yani anlayacağınız burada durması için hiç bir sebep yok.