Boş yapma ats !! Amacın nedir ?
Printable View
artık beklemekten başka çare yok şu an dünyayı mahfettiler Allah belalarını versin.herşey abd nin suçu adamları körükledi şimdi ülkelerinden olacaklar.
Tabanı çöz bari
Sarıların sülo ya da haber edın, gelsın ekmek yesın.
Bugün, 14:27Ordinaryus Ordinaryus şu an forumda
Üye
Duhul
Sep 2020
Gönderi
245
bana bak
Numaranı gönder lan anasını siktiğimin evladı
alın terbıyelı arkadaşlar bakın dudurp duruken kendısı hakaret etti karsılık verdık dıye ozeldne küfür etmış telefon no istiyor şimdi ne dıyeyım telefon no versem yine küfür edecek.bu küfrü sana iade edıyorum eğer delikanlıysan vereceğim adrese gelirsin şu an siirtteyim 1 ay sonra donecem istanbula tophaneye gelirsin bakalım o kufrunu yuzumede soyleyebılecen mı
Hadi millet 3-5 yükseldi de düşüyor. Bu yavru aylardır düşüyor, şimdi de millet düştü diye düşüyor. Sanırım olan tarihi bilançoya olacak. Resmen karambole gidecek...Benim tahminim seninkinden biraz fazla, 900 milyon Tl civarı bir rakam geleceğini düşünüyorum. 9 aylıkta kasada duran parayı ne yapmışlar en merak ettiğim de bu.
900 hatta 1 milyar kar gelme olasılığı da olabilir
ben garanti hesaplayabildiğim kısım için konuşuyorum genellikle
(ege seramik 256 milyon kar gelmiş vergi finansalları çok iyi)
ama şu an piyasa başka bir şeyi fiyatlıyor
yatırımcı olduk ,bari dünkü 50K'yı almayaydık iyiydi ama canımız sağolsun
herşey para değil, kazanılır kaybedilir
https://i.hizliresim.com/44kowgs.PNG
Burada dikkatimi çeken şey "Referans Başakşehir" tarafı hasılata 9 aylıklarla birlikte yansımaya başlamış. En son ki değerleme raporunda burada hâla 216 milyon Tl lik mal gözüküyordu. 6 aylık bilançoya tek kuruş yansımamış buradan. Ha keza Marmara-4 projesi. Orada da 230 milyon Tl lik mal var ve aynı şekilde ilk defa 9 aylıklarda hasılata girmeye başlamış. Bakalım bu bilançoda buradaki durum ne olacak ? Şüphesiz en hızlı etkileyecek olanı Referans Bahçeşehir olacak. Şayet sayın hkm'nin son aramasında dedikleri doğru ve buradaki dairelerin hepsi satılmış ise ilk çeyrekten itibaren acayip bilançolar gelebilir. 790 milyon Tl den bahsediyoruz, boru mu ?
1 haftadır perşembe cuma ya dikkat diye yazdık. kimse ilgilenmedi
hatta viop short açtık
herkes günlük poz. kapatırken cuma akşam kapatacağım dedim ! yapma dediler burda shortcu avlıyorlar dediler
dün gittik ucuzluk sandık 50K !!!! klgyo aldık !!!
canımız sağolsun [emoji846]
Yalan yok "Aha burdan döner" diye diye herkesi tavuk döner yaptı eşoğlusular. Benzer zararı Muratçığımın kumpasında da yaşamış ve fazlasıyla çıkarmıştım. Buradan da çıkaracağım Allahın izniyle. Yarın ek biraz daha alacağım, Putin abimiz hafta sonu "tamam, bu kadar; herkes gerekli mesajı aldı eve dönüyoruz" dediği anda döner bu piyasa.
Eski kararları derken ? Bunu biraz açsan diyorum. TCK 125'e girmeden tabiki.:)
Emek yemek diyosun.
Canın sağolsun...
*
Suya yaz, nasılsa unutulur türden şeyleri sevmem. Rakamlar 2 gün sonra elimizde olacak, ne olmuş olmamış göreceğiz. Okuma yazmamız var hamdolsun ...
yarın sabah yine turbulansa hazırlıklı olsak iyi olacak. psikolojik açıdan"yatırım tavsiyesi değildir"
Kiler de neredeyse guler yatırım kadar düştü. Allah'tandır guler geri alım açıkladı bugün. Yarın tavandan guler satar biraz buraya alış girerim
Yarın guleri biraz tavandan satıp burda tabandan alınca yaklaşık % 20 cepte oluyor.
***e bak, hala eksi yapmaya çalışıyor
Eyyy mümin Vahit Kiler !!
Bu adamın yaptığını içinde insanlık namına zerre vicdan bulunan biri yapamaz benim gözümde hayvandan beter bu adam.
Vay bee - ne guzel pazarlandı dımı hısse- rekor bılanco dendı- super projeler var dendı- ıste fırmaının gelecekte , şu an bılancolara yanısmamıs , gelırlerı var dendı.. Bunları ayazarlarken hısse fıatı neydı ? Ve bu her daka yazanlar nerde ? Sızler bu yazılanları okuyup alıs gırerken, onlarda satış giriyordu.. Işte ben bu oyunu çok ızledım..yazık
yahu sende aldın 1,10 dan bizde bıraz üstünden aldık yani hadi kandırdılar sende mi kandın nerden nereye düşen hisse dedik batakta değil karlı da kağıtta ucuz dedik aldık ama bu kadar ******** olabileceklerini tahmın edemedik suç bizde adam gibi adam olanların hisse senedine yatırmak varken o.ç ocuklarının hissesine yatırdık insan ne yaparsa kendine yapar cezasınıda çeker
Bugun vergı fınanslalları gelecek.. Aksam kapanısda atar srfsız. Bugun son gun ..beyan ıcın