Ben çıktım bu legal kumar fonu TTE den. Çok stress yapıyor
Printable View
Ziraat kvb 3 günlük 0.07 geldiğine göre ve kısa vade kira fonu 0.06 ise bence bugün Normal kira fonları 0.15-30 arası getirebilir
Nasdaq teknoloji +%1,78 👌👌👌
EIC kuzumuz için yeni fiyatımız: 0,020340
Ziraat portföy 2 tane değişken fon kurmuş, yeni. 🥱
ZPC maalesef zarar yazmış, yeni fiyatımız: 1,917778
altın fonları neye göre fiyatlanıyor anlamıyorum bilen yazabilirmi zahmet olmazsa
Eurobond iceren fonlar saglam - yazar haftasonu..
Zpg ne gelmiş acaba ?
Bugün hiç kar yok.altın döviz ve hisse fonlardan zarardayım
fazla güven vermeyen fonlar kira sertifikaları ..ben en son subat gibi girmistim adına zikretmeyim bi fona.. tahviller düsüsteydi .. bi baktim ertesi gün -180 mk getirdi.. sogudum bende..sonra arada bi bakıyordum ciktiktan sonra sürekli - getirmeye baslamis fon 2 ay boyunca...
Dun 10 k lik fno aldim bugun hesaba gecti
Gece 01.05 de bakicaz ne yapmis
ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Haftanın ve günün parlayan yıldızı gram gümüş oldu.
Hele birde arada al sat yapanı ihya etti
Tcd ne yapmis bilen varmi
Ustadlar yaziyorlardi onlarda yoklar
Merhaba arkadaslar. Haberlerdr vs gordugum kadariyla hazina altin/dolar/tl karsiligi kira sertifikasi aciyor arada bir. Bireysel olarak bunlardan nasil faydalanabiliriz? Yani illa bankadan 32-365 gun arasi bir sey secip vadeli islem yapmadan, direkt olarak hazinenin actigi bir sertifikayi alma sansimiz var mi?
( hazine sadece bankalara ihale aciyor biliyorum. Belki bu bankalardan da biz direk kullanabiliriz diye dusundum)
Tcd gece mkk da gozukuyormu
Umarım güzel getirileri olur. İçeriğini ve gidişini beğeniyorum. Takip ettiğim fonlardan. Sadece dövize endeksli yatırım araçları çok.
Bu süreçteki döviz konusunun netleşmesi ve stabil duruma geçmesi sonrası portföyüme alabileceğim fonlardan. Bakalım takip etmeye devam bekliyoruz sonuçlarını.
AFT Nasdaq teknoloji +%1,68 devam 👌👌��
Gece 01 de.mkk dada gozukmuyo degilmi
P.tesi ogrenicez
Teşekkürler..denemek için az bir miktar almıştım.4 gün oldu satış gireli hala geçmedi hesabıma.daha da bulaşmam
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İpv:-1.69, Tte:-1.94