vakıfbank ,diger kamularda o sekildedir sanırım
Gecelik faiz en yüksek hangi bankada şu an, bilgisi olan var mı?
Mi A3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burgan dijital 730 günlük vade oranını %13,25'e çıkarmış.
Haber den önce dolar 7,21 di haberden sonra 7,30 u geçti yani piyasa yemedi
Türkiye'nin yıllk doğalgaz ihtiyacı 50 milyar m3. Elde edilen gazın yarısı petrol firmasına gittiği doğru. Yani elde var 3 yıllık doğalgaz. 3 yıllığına doğalgaz biraz ucuzllayacak. Önemli mi bu? Müjde bu mu?
Bu ay ki faiz artışını kurtardı Eylüldeki karar 24 ünde daha bir ay var Allah kerim ona da bir şey bulurlar
teb marifetli hoş geldin %11 olmuş (yüzde 10 idi)
En son Kasım 2019'da 5 yıl yetecek doğalgaz rezervi müjdesi aldıktan sonra 9 ay içerisinde %25 fakirleşen Türkiye'de gergin bekleyiş sürüyor...
http://www.zaytung.com/fotohaberdetay.asp?newsid=379752
bence birde böyle bişey deneseler.alev topu falan :)
https://youtu.be/VaH554I36gY
Fiba kiraz
Alt.bank
Teb marifetli hepsi %11
ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İyiymis
odeabanka geçtim ben ingden hesap işlemleri pazartesi hallolacak,oksijen plus hesap 500 bine kadar %12 günlük nemalanıyor,(hoşgeldin süresi 120 gün) devam faizi de kötü değil aslında,havale-eft ücretsiz,farklı atmlerden ayda 3 defa para çekme ücretsiz,daha da tecrübe edince yazarım.
günlükte daha üzeri yok gibi.gelecek ppk'ye kadar 14 leri görsek keşke,o bile enflasyon ile kafa kafaya allahtan ful tl'de değilim yoksa daha üzücü olurdu.
Sabit degil asagi yukari guncelleniyor
İnceledim.
Eft limiti nekadar acabaASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ziraatte binde 3 yani 30 dolar alırkenki yüzde 1 vergide 100 dolar yüzde yarımda makasdan dolar al sat 10.000 dolarda 180 doları direk devlete ve bankaya veriyorsun yani eksi faizle başlıyırsun ama 1 ayda %6-7 kar edeceğini düşünürsen aylık yüzde 1 alacağın TL faizine düşünmüyorsun ha her zaman o kadar kazanabilirmisin tabiki hayır.faizin kazandıracağı zamanda var tabi
Bunlar iyi gunler...10 bin dolar degil bin dolar bile cekemeyecegimiz gunler yakin....
"Paran bankada duruyor ama nah alirsin !!!" diyecekler
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Halkı yanlış yönlendirme speküle etmekten bazı kişiler hakkında dava acılmalı burda yazılanları içişleri bakanlıgı suç olarak görülebilir
Bankalardan döviz alışta %1 kambiyo vergisi, elden nakit çekerken yine vergi olunca halk çareyi serbest piyasada bulmuş. Bugün Ankara da döviz bürolarında dolar alış 7,39 satış 7,46 idi. Önce bir anlam verememiştim. Düşününce parmak hesabıyla maliyet , bankadan 7,33 le alınan dolara %1 vergi 7,33 + 0,0733 vergi =7,4033 oluyor . Birde nakit çekim komisyonu %1 koyarsak 7,47 olur. İnsanlar alırken bankadan satarken bürodan işlem yapmaya başlamışlar.
Russia and Turkey likely to sign S-400 missile deal next year: Ifax
https://www.reuters.com/article/us-r...-idUSKBN25J09S
Odeabank , oksijen hesap ilk başladığı 2 yıl en güzel uygulamaydı. Diğer bankalar da benzerlerini başlatmıştı. Her yükselişin bir inişi olduğundan yeterli müşteri portföyü oluşunca '' artık gelmeyin '' der gibi çeşitli engeller koydular.
İnternet sitesinden kişisel ayarlar menüsünden limitlerinizi - banka limitlerini geçemeyecek şekilde- ayarlayabiliyorsunuz. Güncel bedava eft sınırı 200 bin tl. Ama müşteri temsilcinizle görüşerek ıslak imzalı talimatla tüm parayı tek seferde ücretsiz eft yapabilirsiniz.
Faizlerin düşme eğilimi olduğu dönemlerde Burgan ve oksijen de sabit oran olmaması bizler için devavantaj ama şimdi faizler yükseliş eğiliminde olduğundan '' eğer şimdi bağlarsam, 3 gün sonra oranlar artarsa '' diye düşünmeye gerek yok. Çünkü , artışı yansıtıyorlar.
Oksijende boşta para kalıyor mu
ASUS_X008D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bankalardan TL mevduat oranları alan var mı
Dolar dönüşüm var bugün kaç oran normal sizce? En son 0.70 ti
N kolayda günlük eft 500 K olmuş bu iyi
Ayrıca devlet bankaları özel bankalardan gelen mevduatlara yüksek faiz veriyormuş dediler doğrumu acaba ben sordum 32-60 gün arası 500k için 12 nin üstünü veren çıkmadı.
Benim için yüksek mevduat faizinin tanımı 32-60 gün için şu günlerde 250k için 12,50 zaten diğer bankalar 11,75-12 veriyor.
Garanti Bankası 20 bin doların üstünde döviz çekimlerine uyguladığı komisyonu bugün itibarıyla durdurdu.
alıntı