Her saadet zinciri, birgün kırılıp dağılmaya mahkumdur. Bu iş sadece zamanlama işi.
Printable View
Dolarda dönüş başlayabilir. Bence.
eller eller elller. :he:
endeks dışı... :shh:
https://i.hizliresim.com/07odHn.jpg
Dowda düşüş başladı, bakalım tekrar toparlayacaklar mı?
Erdoğan gönüllere girip kapıları calacakmıs bu hafta . orda sinyali alsın. Secım felan yapmaz. Tv lerde bu sefer eski sistemi dönermıyızı tartıstıracak erken secım olursa basbakanlık secımı olsun denılecek.
Akp li arkadaslarda eğer gercekten basbakanlık secımı olursa. Erdoğann devleti milleti değil kendını kurtarma derdine düştüğünü görsünler lütfen. Adam orda kalmak için sürekli birşeyler icat edecek.
Yahu ne seçimi
seçim yapsa oy yüzde 28
5 de çalsalar 33 olur anca
10 dakika izleyince dow u tamamen zoraki suni şekilde bi yerden para enjekte edildiği anlaşılıyor
Eski sistemde bu oyla yine Başbakan olur. Bizim muhalefette sistem sistem diye yırtsın kendini . Kendine ne faydası olacaksa
Partili cb olmaz bende karşıyım, üst yargıya atamayıda dengelersin olur biter. Bu millet tek padişah sever
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
CHP Sezgin Tanrıkulu ve Canan Kaftancıoğlu gibi ucubeleri uzaklaştırmadıkça seçimlerde birşey yapamaz. Benim oyum İyi Partiye.
iyi de bu bali işini ben niye düşünüyorum,
ben zaten longum asdas. :he:
bu pandemi de oynanan pandomim sanırım bugün bitti. Ayılar çalı arasından çıkabilirsiniz artık.
Aha omuz baş omuz formasyonu mu Xu100 de
merhaba bir soru soracaktım rahatsız olmayacaksanız :). thy'den spottan hisse aldığımda viop'ta shortalığım zaman thy spot düşerse viopta düşermi yoksa ikisi arasındaki bağlantı farklı mı acaba veya thy yükselirse viopta yükselirmi aynı anda mı hareket eder cevap için teşekkür ederim şimdiden. :)
oha ne alım oldu dowda.?
devamı gelmedi asdas.
Thy dayanak varlık. Thy deki fiyat hareketleri normal koşullarda doğrudan etkiler. Ama makas şu an böyle bir işlem için uygun değil.
Normal piyasa koşullarında böyle bir trade e gireceksen VİOP u hedge olarak kullanmış olursun ancak. Kısa vadeli düşüşte spotta zarar yazarsın, Viop ta kar. Spottaki zararını realize etmezsen Viopta elde ettiğin kar ile dönüp spottan tekrar alabilir, yükselmesini bekleyebilirsin. Vade özgürlüğün var.
Normal piyasa koşullarında eğer VİOP ilgili vadesinde temettü vermeyecekse dayanak varlığın üzerinde fiyatlanır. İster faiz de ister palaya makas de. Ama şu ara piyasaya güven o kadar az ve o kadar anormal işler oluyor ki makas ekside.
İşlemlerinde başarılar.
amacım zaten hedge yapmak ama anladığım kadarıyla makas yüzünden zarara gireceğim düşer amacım beklediğim düşüş yaşanırsa viopu kapatıp oradaki kar'la tekrar hisse alıp ortalamayı düşürmek ama şuan piyasa koşulları buna engel daha doğrusu makas yüzünden saçma bir hale gelmiş cevaplar için teşekkür ederim .
Ortalık karışacak gibi.. vaziyet alalım
Zaten yerel seçimle genel seçim arasındaki fark bu CHP seçmeni partiye değil sevdiği adama sahip çıkıyor bana sorsan kilictariglu ve takımı komple bırakıp gitsin
DUB-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu internet altyapısı ne kadar rezil birşey 2 gündür 4-5 saat yok .
Arızayı arıyorum mavi ışık yanıyor mu evet yanıyor o zaman modeminiz bozulmuş .
Tamam diyorum sonra komşulara soruyorum onlarda da yok .
Devlet bölgesel arıza ayağına modem parası kütleyecek demek ki
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Borsalar finito olabilir artık