Olabilir. 25.350 trendin üstüne geri dönünce fena zıplamış.
İnşallah bozmaz da bizim bankaların düşen trendi yukarı kırmasına yardımcı olur :oleyo:
Printable View
Cumadan maliyetim 127.350. Stop emrim var orda. Değdiği an stoplayacak. Habermi var ağalar niye çıkıyo endeksler
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
sp 100 puan daha koyabilir üztüne.
elmas formasyonuna benziyor ama dip- tepelerde olur deniyordu.
Bizim palada amerikan.
şortçulara rahat nefes aldırmıyor asdas.
Sana merkez bankası diyenin yuzune ...
3 5 hirsizin kopegi olmus fed duscegi anda bisey cikariyor
Tekniğin icine etti temelin icine etti bas parayi aciktan ver yahudiye hic uğraştırma borsa zevkinin içine etti
dowun daha çıkabilmesi için
25.800 direncini geçmesi lazım.
ama ne olacak dowda bilmiyorum bist yarın düşmeli.:)
Peki fed halihazırda ihraç edilmişleri mi alacak yoksa yeni ihraç edilecekleri de mi? Biz de bi şirket kurup bono çıkartıp fede çakabilecekmiymişiz?
Bizdeki bademlerin muadili abd de robinhood çu traderlar Allah yarattı demiyorlar
Sven isyan ediyor:))
I’m not selling until the Fed buys all credit card debt.
Dow jons bir balondur 🎈🎈🎈🎈🎈
23 bin yandımı da gidiyor bu velet
Fed med bahane kütleyecek adam arıyorlar Dow da
Borsa düşmüyor ....
düşmesi lazım
düşmüyor
temel borsa kuralı.....bir şeyin olması gerekiyorsa bir gün mutlaka olur ..
dow un olaylar fazladan yaptığı çıkış vs nedeniyle basılan trilyonlara rağmen düşmesi gerekiyordu
günler sonra düştü
daha da düşmesi lazım
BİST de bir borsa......Düşmeyen borsa süsü veriliyor....
Uzun yap kazan.....
uzun
uzun yap düşmüyor
kısa diye bir şey aslında yok
kısa ne
kısa ...şort......hımmmm yabancı gelmedi ama hatırlayamadım
havası yaratıldı mı?
yaratıldı
güzel.....
2. dalga gelliyorum diyor.....
ilk belirtilerde tepkimi veririrm
ikiz kulelere uçaklar çarpıp kulelerden biri yıkılırken arkadaşımla telefonda konuşuyorduk ...hisselerimiz vardı borsada.....
yabancılar deli gibi satarken.........la yıkılıyo la.......la yıkıldı çöktü la diye biz açmış ağzımı seyretmiş ve sadece konuşmuştuk
kaç taban yediğimizi sonrasında hatırlamıyorum
ağzı açıp gezmemeyi o gün öğrendim
sizde bir gün bir vesileyle öğrenirsiniz
unutmayın
bir şeyin olması gerekiyorsa....olurrrrrrrrrrrrrrrrr
yatırım matırım önerisi değildir
Bugun gida hisselerinden kazandim gram keyif almiyorum borsadan artik bu suni mudaheleler yuzunden
iyi akşamlar ... bu beklentiyle yarın dow future artı açar ...bizdede artı gap olur diyebilirmiyiz....
Powell da super bir ezikmis tarihin en ezik mb baskani
Biri cesaret edip fed bagimsiz abd de kurumlar var dese ya :kahkah:
Artık bence öncü bankalar değil
Hergün 50-60 tavan yapan adını bilmediğimiz senetlerin endeksi Zirveyi kırmış(xtumy)
https://i.imgyukle.com/2020/06/15/CyEfE6.jpg
sosyal mesafe yüzünden lambada da yapamıyoruz ...
Yani tam burada bana
BİST düşecek,dow 26-27 aralığına çıkacak görünüyor.
Ama ne olacak bakalım.
Belki dowda buradan döner kimbilir
Fed, şirket tahvili almaya başlayacak -AA
Fed, şirket tahvili almaya başlayacak
WASHIGTON (AA) - ABD Merkez Bankası (Fed), şirket tahvili almaya başlayacağını bildirdi.
Fed'den yapılan açıklamada, bankanın İkincil Piyasa Kurumsal Kredi Tesisi (SMCCF) kapsamında, piyasa likiditesi ve büyük işverenler için kredi mevcudiyetini desteklemek amacıyla şirket tahvili alacağı kaydedildi.
Söz konusu alımla şirket tahvil portföyü oluşturulacağı belirtilen açıklamada, şirket tahvili alımlarında minimum derecelendirme ve maksimum vade gibi kriterlere bakılacağı ifade edildi.
Kaynak : Anadolu Ajansı
Borsa düşmüyor diye niye kızıyorlar anlamıyorum.
ne güzel işte tepeden şort fırsatı veriyor piyasalar, bu fırsatlar kacmaz abiii :drunk:
20 mayıs da bir doktor corona olmuş, twitter da okudum. Vefat etmiş.
Astımı ve alerjik bronşiti varmış.
Eşi bulaştırmış maalesef.
Eşi dikkat ettiğini belirtiyor, gıdadan bulaşmış olabilirmiş..
Büyük acı gerçekten..
Pazar günü, dedik plaja gidelim İzmir de. Deniz havası alalım, full kalabalıktı, sosyal mesafe hak getire, özellikle gençler haldır haldır.. bir de bir kaç turist vardı, fransızca konuşuyorlar..
Haliyle plaja girmeyip, koyun kimsenin olmadığı yere serildik, uzaktan izledik..
Devletler maalesef öldürüyor mu, öldürmüyor mu testi uyguluyor.. üzüldüm açıkçası..
Ben hala söylüyorum, kış daha zorlu olacak. İlaç ve gıda firmaları sinyalini veriyor..