Aylık grafiklere bakarak haftalık, günlük işlem mi yapıyosun sen.
Hakkatten komediymiş bu topik yav. :he:
Printable View
Tekfen çizelgesine baktim. 8.96 yaklaşık 4 yıl önce görmüş. Bu yıl en düşük 11 görmüş. 4 yıl önce 8.96 'dan alan . Şimdi 14.94 den satsa kar da mi . Yine bizi yedin . Bu sitenin en iyi takipcisisin [emoji4][emoji4][emoji4][emoji4]
SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sn celik comak yarin icin takip ettikleriniz neler
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çok evde oturma . Cik Seattle sokaklarında gez . Olay molay yoksa . Temiz hava al . Radyasyona 24 saat mazur kalma
Izmirde gez . Temiz hava al . 24 saat bilgisayar . Gozluk camlarin büyür. Bazende burda yazdigin fiyat bile 4 seneki önceki fiyat oluyor. Radyosyon zararlı. Gerçi sen bu konuyu daha iyi bilirsin. Karşıyaka sokaklarında temiz hava al
DeliKAN yarına listen varmı hisse olarak 1.2 tane yarın izliyeyim
https://www.tradingview.com/x/82V8MIBy/
Turuncu trendi hala geçemedi,haftalık kijun 15.44 te üzeri haftalık kapanışlarda mavi trend önümüzdeki hafta için 17.80 civarı
Yıllık pivot seviyesi 20.21
Şimdi soru şu.
Mart ortasında 12 liradan alınan bir hissenin maliyeti bu gün 9 lira olur mu, olmaz mı. ? ( Not : 50 kuruş temettüsü vardı, ama ben almadım. )
Şu aşağıdaki yazımı okumuş muydun sen.
Bi git oku. İki tane hisse adı bul bu yazı içinde. Sonra yazının tarihine bak. Sonra o tarihteki hisse fiyatlarına bak. Sonra da bu günkü fiyatlarına bak.
Sonra da gel ben sana anlatayım, 12 liradan alınan hissenin nasıl 9 lira maliyeti olduğunu.
Evet bende bugünkü hareketi beğenmedim. Gerçi zamanında SN. Delikan nin şifreli yazısını okusaydım. Tuh geriden geliyoruz. Gerçi martta 8.96 'dan tekfen alıyor. En düşük 11.10 ken. Biz yapamıyoruz. [emoji26][emoji26][emoji26]
ben şeffaflıktan yanayım devincinin şifreleriyle uğraşacak vaktim yok :) grafiğe bakarım cizemesemde yorumlarım .makyajlı işleri sevmiyorum NE DER PİRİMİZ MEVLANA CELALETTİNİ RUMİ ya olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol
Sallıyon bol keseden. :he:
Aşağıdaki grafiğe bak da bir şeyler söyle bari.
De ki, RSI ile fiyat arasında NU oluşmuş. MACD zaten olumsuz seyrediyor.
Dikkatli olmak lazım de.
Ne o gurup murup. :he:
https://i.hizliresim.com/MPss5L.png
Gel anlaşalım.
- 8.96 maliyetin resmini koyayım buraya.
- Miktarı da görünsün ekranda, ederi de, maliyeti de.
- Ama sen de bunun karşılığında (ekranda görünen) miktarın %10'u kadar Mehmetcik vakfına bağış yap ve ertesi gün dekontun resmini buraya yapıştır.
Var mısın. ?
Leonarda Fibonacci . Da vinci . Ohh leblebici. 11.10 'dan tekfen 8.96 alamadık. Bir inci [emoji516][emoji516][emoji517][emoji517][emoji517]
Hayal aleminde yaşıyorsun.
Olmayan sistemini var sanıyorsun.
Anlamadığın grafikleri çizdiğini sanıyorsun.
Bulmuşsun bir yükselen trend, 50 tane hisse adı söylüyorsun, üçü beşi tutunca kerameti kendinde görüyorsun.
Hani n'ooldu şu şubat ayında 13 müydü 15 miydi hedef koyduğun GYO.
Uyan uyan..
Ya kendin gibi ol, ya da hiç bir şey olmaya çalışma.
Üç beş kişiden fazlasına yutturamazsın bu hocacılık ayaklarını. :he:
https://www.tradingview.com/x/DK0vcbOV/
Kırmızı trend üzerinde haftalık kapanışlarda, 5.20 de yıllık pivot seviyesi var
cümleten iyi geceler ..hayırlı cumalar
Bir zaman bir yerde kazara "bende maliyeti 3 kuruş olan 700 k lot hisse var" demiştim.
Birisi haha hi hoo etti.
Gösterdim resmini, eyvallah abi dedi.
Aha o arkadaş bu forumda, bulun sorun ona. :he:
İyi geceler hocammm.. :he:
Tatlı rüyalar. Rüyanda da çok fazla alıp satma ha.
Gündüze de biraz rüya bırak. :he:
şaka maka, hocanızı dövecem diye arada bir iki de grafik falan verip topiğe katkı yapmışım ha.
farkında olmadan.
ben bir katkınızı görmedim itici geyiğinizden başka...