endekste 112,000 geçilemediği sürece hiçbir çıkışın manası yok...
sineği ışığa çekmek için yapılan oyunlar.
eninde sonunda verecek.
Printable View
endekste 112,000 geçilemediği sürece hiçbir çıkışın manası yok...
sineği ışığa çekmek için yapılan oyunlar.
eninde sonunda verecek.
bu ne herkeş şortlara yüklenmiş. yazık palaya.
2 kademe şortlarımı geri çağırdım. asdas. :he:
Issız çöllerdeyim. Leyla mi arıyorum. Oda ne kutup ayusu koşarak bana doğru geliyor. Cem cem diye bağırıyor. Ben cem değilim niye beni kovalıyor. S2 de var alem
110 bin trendi ve 10-100 günlük ortalamalar üstüne attılar. Bim aselsan bilançoları yine shortçuları terso etti gibi. Yinede yurtdışı belirsizken tüm hisselerin buna ayak uydurması enteresan.
direnç tek yazıyorum olmuyor, çift yazıyorum olmuyor, olmuyor, olmuyor... neyse benim bu günkü kilit rakamım 7.33
pala emmi faiz kararı beklentisini zaten 2 3 gündür satmış olabilir.
faiz beklentisi bitmiş olabilir.
daş düşebilir.
siz yinede grafiklerden rakamlardan şaşmayın bence
1 kontrat da ne oliyi.
2 konrtatla yaptım. asdas. :he:
2. kademe diceme öle dedim sen nokta varmış gibi oku. :he:
ben perşembeyi dolarlan beklerken palayı eğlendiriyom.
Merkez ve kamular dolardan çekilince pala apıştı kaldı.
düşşe düşemiyo,
ceton atan yok ki çıkartsın. ambole olmuş durumda öle imdat bekliyor bence.
yüksek açmakla mal satabilirsen sat bakalım...yerse
düş fdow düş...
hımmm
palaya hizmette kusur yok diyorsun yani :)
Allah bereket ile yemeni nasip etsin.
altın aldın mı?
ekim vade 483 ten aldık 496 dan sattık dün 490 alış yazdım baktım 495'den aşağı düşmüyor sattığım fiyattan tekrar geri aldım. sonrada elektrikler gitti. akşama bir baktım biçmişler bizim cumhuriyet olmuş reşat :)
sabahta kaldığı yerden devam etmişler bizim tam altın yarım altın olmuş. :)
bu arada stopajda %10 nah gibi ( kol ) alıyor nımıssızlar
nerede hata yapıyoruz anlamış değilim bozkurtum ya :vk:
BIMASda belirgin bir alım yok "tahta" dengeli ama %4 yaptı. Ortada dolaşan 5 milyon lot çekilince belki işler kolaylaştı.
İŞ yatırımdan biri SISE de oynuyor, yüklü alım yapınca vatandaş momentuma katılıyor sonra akşam ortada iş yatırım olmuyor.
Ben sana destek olsun diye ak bank aldım bir hafta öncesinden 2.08 en tepesinden o günlerde şimdi trenden atlıyon sen yav dibi yaptık demişiz bankalarda birde ustune koç abey bankalarını sat demişti ki doğru yolda olduğuma tam emin olmuştum 😆😆bankalarla ben yola devam ak bank stobum 4.96 da halk stop 4.96 da tren bana kaldı kimseyi almam daha 😆😆y.t.d
yarın mb faiz artırmasa kur,ları tutamassın 175 puan artırım şart oldu
Düşük faiz yüksek kur dendi. Vatandaşı ve yabancıları deli ederek kur yükseltiliyor.
Orta sınıf çelik, orta sınıf otomobil, kamyonet, markasız giyim, markasız gıda, mermer, çimento vs ancak istihdam sağlar çok para kazandırmaz, mecburi yüksek kur gerekiyor.
Kimsenin yapamayacağı şeyler üretip satmak lazım.
Apple, Mictosoft, Google aynısını yapsan dahi satamayacağın şeylerden para kazanıyor adam fikri hak deyip üzerine çullanıyor.
Turizm'de avantajlıyız, millet soğuk suda yüzmek istemiyor, güneş istiyor, orada da bir şeyler yapılması gerekir. Kumarhane vs gerekiyor olabilir.
Habertürk'de komutan hava sahası kullanımından yılda 1 milyar dolar kazanıyoruz, Doğu Akdeniz'de hata yaparsak Avrupa Akdeniz'den uçabilir dedi ne kadar doğru bilmiyorum.
SISE de İŞ Yatırım 7 milyona çıktı sonra 2 milyona indi şimdi tekrar 10 milyona çıktı, %65 ilk alıcı.
Ortalaması 6,11
Çaktırmadan garan a 10 kademe verdi
bişey sorcam.
diyelim garan biztek yedi.
vadelileri de biztek yiyo mu?
yoksa sadece hisse tarıfı mı biztek yiyo.