Hisse %40 düşmüş bir de brüt takas mı getirmişler? çok zekisiniz ky ları acayip korudunuz.
Printable View
Hisse %40 düşmüş bir de brüt takas mı getirmişler? çok zekisiniz ky ları acayip korudunuz.
Şerefliler bir de taban yaptırdı yuuuh
Her şey aslına rücu eder.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sadece izliyorum ateksi,,böylesi daha iyi..sağlıklı günler sevgili dostlar
SM-A730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://i.hizliresim.com/sy0n9h.png
Yorumsuz. Yatırım tavsiyesi değildir.
Zarar açıklamış. Bu dönemde nasıl başardılar acaba yine?
2016-2017 ye bir deli vardı 60 hedef demişti hatırlayan varmı :)
https://i.hizliresim.com/fqx8a5.png
bir yıllık takas...
https://i.hizliresim.com/hc3l35.png
1 lotum bile yok...
eski dost...
Böyle rezil bi kağıt herhalde azdır içler acısı bi tahta yazıklar olsun
10 yıl çilesini çektik bu tahtanın. Eskiler hep çıktı. Şimdi yeniler devraldı. Kuşlu sitesinde yenilere iyi pazarlandı. Alanların canına okurlar. Sadece kağıdı unutup hareket çektiğinde siz de hareketinizi çekeceksiniz. Sağda solda atıp tutanlara kanmayın. Şirket ile ilgili kolay kolay bilgi alamayacaksınız. Her zaman alım imkanı verir yükseldiğinde sat aşağıdan al. Söylenen efsanelere kulağını tıka. O kadar dalavere döndürüyorlar ki... 3 aylıkta herkes karını ikiye üçe katlarken bunlar zarar açıklıyor. Hem de ürettiklerinin çok büyük bölümünü ihraç etmelerine rağmen tabi yersen. Şirket 10 sene önce neyse şimdi de aynı.
Güzel özetlemişsiniz,,foruma bir bakıp eski arkadaşlara selam verip kaçayım dedim,,ateksin eskiler anlar,,kalın sağlıcakla, Anahtar kelimeler SnSuzumar ın cümlelerinde..
Ateksin değeri 110 milyon dolar arazi-fabrika iştiraki bu değerin üstünde bilançoda araziye 300 milyon değer biçmişler takdir yatırımcıların
Ateksde ufak yatırımcı kalmadı galiba patron malları topladı herhalde
Sevgili eski patronlarım operasyon gücünüz azalmış ,yıllardır biz sizi bekledik şimdi sen bizi bekle veya elindekilerle idare ediver
Bomboş....bir zamanlar ne fırtınalı sohbetlere şahit oldu forum..bakıyorum da kimseler yok..bomboş..
Tahtatada ya ufak yatırımcı fazla kalmadı yada 60 lo rakamlardan alan yatırımcılar kağıtı unuttu beklemedeler ama kağıt kıymetli iyi rakamları görmesini bekliyoruz herkese bol kazançlar
Merhaba Sn Palamut,,şahsen ben yoruldum dinleniyorum,, ama takipteyim..daha iyi yerlere gelme ihtimali hala baki,,defter değeri 1.71,, benim için tek sıkıntı artık hareketlerini keatirememek ,,bu yüzden kili kırk yaran bir yaklaşım içindeyim,,patronlarımızdan çok şey öğrendim,sağolsunlar
Bıraklaan bu ayakları ateks. hani 10 sene önce İBB el koymuştu arsana. Sönra sen demedin mi şerh koydum deye. Demedin mi görüşüyoruz deye. Demedin mi sonra kamulaştırma kararı kalktı deye. Hani o arsada projen vardı ne oldu 15 sene önce. Arsa elinde eee noldu? Şimdi sen ne yapacan orda? Bırakınlaaan bu ayakları. Hiç bir bilgi dahi vermiyorsunuz hala. Çıkınlaaan artık şu borsadan.
alışta kademeler bomboş, şaka gibi..
kovboy filmlerindeki terkedilmiş kasaba ..
fırtına öncesi sessizlik hali gibi..
Yine bir çok kişinin canını kötü yaktı. 62'den 30'a. %50 düşüş yuh
https://i.hizliresim.com/fl46j68.png
destekte gitti...
Defter değerine gelecek diyenler var.
Ateksde beklentisi olmayan kağıda güvenmeyinin yolu açık olsun defter değerini bekleyenler beklemeye devam etsin
Ben ufaktan flörte başladım..
İnşallah afiyettesinizdir sayın abim,katkılarınız çok oldu sağolun,,ama benim de karşı tezim yani uzun vade beklentim meyvesini verdi diyebiliriz,,
Ateksin dikeni acıtmaz eskileri ,doğal bağışığız o dikene,,yine de tedbirli olmakta fayda var,haklısınız
O eski az hacimli zamanlar..ne gelen var ne giden ,,ufaktan yükseltip birileri gelsin diye bekliyor galiba tahtacı.. pazar yerinin en az alışveriş yapılan tezgahı işte..görünmeyen kısmı dolu ama vitrini boş..hiç değişmezsin sen)
Bu sene yemek daveti yok mu?? Gider teşekkür ederdim..çok beklettiniz ama değdi derdim,,yenileri bizimki kadar bekletmeyin yazıktır günahtır diye de ilave ederdim ..
Değişmemiş bu,,kendi yolunda devam ediyor..oyuna oyun
Seni tanıyorum patroncuğum,,tahtacına selam yola devam..
Ya kimse yazmıyor yine,, hadi içiniz ferahlasın ikili dip yapmış görünüyor,tekniğini hüplettiğimin hissesi hareketlenir belki,,ekürisini de unutmamak gerek,,kafayı aldı yüzde 100 yaptı,, şimdi bu yüzde 300 yapıp ızak ara fark atar mi?? Benimki hayal tabi,,ama güzel hayal..
70 milyon tl lik g.menkul satışında 7 gün üst üste tavan yapan Edip in yanında bizim Akın Tekstil in arsası en az 370 milyon tl ye satılır..O zaman göreceğiz bakalım nasıl tepki verecek.. Akın Grubu , atıl g.menkullerini elden çıkartmaya başladı ise eninde sonunda sıra elbet zeytinburnundaki arsaya da gelecek ...ytd
Çırpıcıyı da ne yapacaklar o da ayrı bir soru,,uzun zamandır ses seda da yok,,
Edip 70 Mio g menkul satışından satış karı da yok
Borç ödeyecek diye prim yaptı
1/10 parite çalışabilir