Sayın Başkan.!!
TÜBİTAK ın başındaKi..!!!
hayvanat bahçesi müdüründen
NE
farkı var .!!???
Printable View
Başkanım,salı günü yaklaşık 8 saatlik yolculuktan sonra,toplamda 1,5 saat süren daha önce sana bahsettiğim işimi(ilk bir saati ilk kurumun işini zamanında bitirmemesi yüzünden)bitirip,jet gibi geldiğim Ankara dan aynı hızla ayrıldım:bravo:toplam;1500 km yol,bir sürü zaman kaybı,yüze yakın EDS tuzağı(otobanı ayrı,Eskişehir-Bandırma istikametini ayrı mayınlamışlar:oleyo:bunlar yetmezmiş gibi polis radar noktaları,her iki istikamettende yılardır gider gelirim böyle boğucu yolculuk yapmadım,ama en azından işimi hallettim,birde umarım korona falan kapmamışımdır...
Bende aynı haberi izledim. Gördüğüm biz katma değer katmıyoruz. Farklı alternatifler aramıyoruz. Zam geliyor zam yapıyoruz. Bu kadar.
Gıdada zam geliyor gramaj küçültüyoruz. Zam geliyor üründen çalıyoruz.
Yine nutelladan örnek vereceğim
“NUTELLA[emoji2400], İkinci Dünya Savaşı'nın ardından kakao tedariğinde yaşanan sıkıntılara akıllı bir çözüm sağlamak amacıyla geliştirilmişti. İtalya'nın Piedmont şehrinde yaşayan bir pasta şefi olan Pietro Ferrero, ustalıkla fındık, şeker ve bir miktar da, o zamanlar nadir bulunan, kakaodan oluşan tatlı bir ezme yarattı.”
Bizde etsiz çiğ köfteyi bulduk.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sağlık Bakanı Koca, Asgari Ücret ve Altında Gelir Sahibi Olanların da Vefat İstatistiklerine Dahil Edilmediğini Açıkladı: ''Onlarınki de yaşamak mı be...''
http://www.zaytung.com/haberdetay.asp?newsid=381274
Uzaktan Eğitimde Yaşanan Sıkıntılar, Cengiz-Kolin-Limak-Kalyon Dörtlüsünü Endişelendiriyor: ''Bu çocuklardan 150 milyar doları nasıl tahsil edicez?'''
Kamu-Özel İşbirliği projelerinden aldıkları ihalelerle Türkiye'den önümüzdeki 25 yılda 150 milyar dolardan fazla alacaklı konuma gelen Cengiz-Kolin-Limak-Kalyon dörtlüsü, çocukların bu borcu ödeyebileceğinden kuşkulu.*
Pandemi nedeniyle 2 dönemdir okullarından ayrı kalan ilköğretim, lise ve üniversite öğrencilerinin uzaktan eğitimde yaşadıkları*sıkıntıları yakından takip ettiklerini belirten başarılı dörtlü, "Umuyoruz ki genç kardeşlerimiz okullarını bir an önce başarıyla bitirip ayda 300 dolara haftada 50 saat çalışacakları birer iş bulup bize olan borçlarını ödemeyi*başarırlar. Ama böyle uzaktan ekrana baka baka nasıl olacak o iş bilemiyoruz" sözleriyle endişelerini dile getirdiler.*
"Herkes aklını başına toplasın"
EBA sisteminde yaşanan arızalar, bir çok öğrencinin bilgisayar ve yeterli internet bağlantısı gibi imkanlardan yoksun olması gibi sorunların bir an önce çözülmesi gerektiğini belirten AK Parti'nin sevilen müteahhitleri, ortak açıklamalarında şu ifadeler yer verdiler:
"Hadi*bunlar aşılsa bile çocukların eğitimden ne kadar verim alabildiği de kuşkulu. Maalesef bir çoğunun aklı beş karış havada. Orada öğretmeni bir şey anlatıyor, bu dinler gibi yapıp diğer pencerede oyun oynuyor. Bağlantı kesildi bahanesiyle dersten kaytaranlar, ekrana sabit resmini koyup öğretmenini kandıranlar,*bunlar hep bizim kulağımıza geliyor. Böyle gitmez. Ya bir an önce herkes*aklını başına toplasın ya da artık yüz yüze eğitime geçilsin. O kadar inşaatı maliyetinin 10 katına yaparken bu ülkenin geleceği olan ucuz iş gücü gençlerimize*güvendik. Yüzümüzü kara çıkarmayın..."
Ailelere ve öğretmenlere önemli görev düşüyor
Çocukların bilinçlendirilmesi konusunda özellikle ailelere ve öğretmenlere önemli görevler düştüğüne dikkat çeken Cengiz-Kolin-Limak-Kalyon konsorsiyumu, son olarak şu ifadeler yer verdi:
"Bu çocuklara bize olan borçlarını akıllarına iyice oturacak şekilde anlatmanız*gerekiyor. Gerekiyorsa her gece uyumadan önce masal okur gibi ihale şartnamelerini okuyun.*Hocalarımız da mesela minik yavrularımıza her gün 150 milyar doları o günkü kurla çarparak TL'ye çevirme*ödevi verebilir.*Alacaklarımızın dolar cinsinden olduğunu, uluslararası mahkemeler tarafından güvence altında olduğunu da düzenli olarak hatırlatın lütfen. O parayı biz bir şekilde alıcaz, kimse ileride ben işsizim falan diye kaytaracağını*düşünmesin..."*
İran'da serbest piyasada dolar ve euro tarihi bir rekor kırdı. Dolar ilk kez 30 bin tümeni aşarken, euro da 35 bin 200 tümenin üstünde işlem gördü.
İran'da 1 ABD doları, ocak ayının başında 13 bin 350 tümen civarında işlem görüyordu. Buna göre, İran'ın para birimi yıl başından bu yana dolar karşısında yüzde 124 değer kaybetti. ABD'nin nükleer anlaşmadan çekilmesinden sonraki 2,5 yıllık süreçte ise tümenin dolar karşısındaki değer kaybı yüzde 360'a yaklaştı.
Trump ve eşinin koronavirus testinin pozitif çıktığı açıklandı
Bizim bakana göre semptom yoksa hasta sayılmaz
Hastalık trump nezdinde yok hükmündedir biz bu hastalığı tanımıyoruz.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tv deki canlı düolladan korktu bu yola gitti sanırım
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hasta ayağı çekecek sonra aşı bulduk diyerek yalandan aşı vurdurup iyileşecek.
Aşı işe yaradı aşıyı iyileştirme çalışmaları devam ediyor falan derken seçim günü gelecek.
Johnson mektubu ile Trump'ın Erdoğan'a mektubunu da karşılaştıran Davutoğlu, Jonhson'un mektubu Trump'ın mektubuna göre çok daha nazikti diplomatik bir dildi.
Trump'ın mektubu hakarettir.
On yıllar boyu Trump'ın bu mektubu hatırlanacak. Şimdi basın ambargosuyla hatırlanmıyor. O mektup o gece geldiğinde benim uykum kaçtı. Görevde değildim. Kahrımdan uyuyamadım dedi.
https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem...madim-6063633/
Mustecip Onbasi..
https://www.sozcu.com.tr/2020/yazarl...curet-6063400/
Saadece sekiz şehir hastanesinin kira bedelleri bütçe verilerine göre 2018 yılında 1,3 milyar TL idi. İstanbul milletvekili Oya Ersoy’un verdiği araştırma önergesine göre bu kira bedeli bir sonraki yıl beş milyar TL’ye yükseldi. 2020 yılının ilk yedi ayında ise 16 milyar TL’yi aşan miktarda ödeme yapıldı. Şehir hastanelerinin yarattığı devasa kara delik nedeniyle 2019’da Sağlık Bakanlığı yeni hastanelerin devlet eliyle inşa edileceğini açıklamak zorunda kalmıştı. Buna karşın mevcut hastaneler kaynaklı ödemeler devam ediyor.
Zor iş valla..
Trump ölmeden kimseyi inandıramıyacak anlaşılan..
:party:
Şu an ülke de herkeste vaka sayısı mantığı şu, 30.000 testte 1500 vaka vardı, şimdi 100 küsür bin yine 1500. Yani hastalık azaldı. Bu yüzden gittiğim tüm işletmeler, fabrikalar maske vb önlemini bıraktı. Daha 3 gün önce gittiğim lux berber salonu bile aynısını dedi. Abi vaka oranı çok azaldı bakanın tablosuna göre.bu yüzden herkes önlemi bıraktı.
Hergün 1500 yerine 30.000 yazsa o tabloda bak bu millet nasıl önlem alıyor. Benim işim gıda. Sadece o fırınlar pastaneler tezgah etrafında maske takar. Ne hijyen ne maske.. eski tas eski hamam.
İstanbulda sadece benim 1.derece muhatap olduğum çevremde son 1 haftada en az 50 kişi pozitif. Adamı arıyorum abi mallar hazır mı, abi şirkette 50 kişiden 30 u pozitif ürün teslimatı yapamıycaz diyor. 10 eylül de 29.000 demişlerdi. Şu an en az 50.000 dir
Sanki?...YTD
https://www.tradingview.com/x/6PIuSMXi/
Cumhuriyet yeni kurulmuş,bizim milli eğitim bakanı almanyaya gidiyor,trenden inecek bir bakıyor kendisini karşılamaya belediye başkanı gelmiş,trenden inmiyor,neden milli eğitim bakanı gelmedi diye diplomatik skandal çıkarıyor.Olay Atatürke intikal ediyor,o da inme trenden diyor,sonunda alman milli eğitim bakanı geliyor bizimki de trenden iniyor.O zamanlar para yokmuş ama devletmişiz.
Hayırlı cumalar panpalar . . .
Ek 25975
Türkiye'nin bin 500 ton peynir ithal edeceği Venezuela'da, peynir fiyatları asgari ücreti geçti. Asgari ücretin 800 bin bolivar olduğu Güney Amerika ülkesinde peynirin fiyatı 1 milyon bolivara (Yaklaşık olarak 18 lira) çıktı.
Hayırdır? başlıkta teknik bir arıza mı var?:notr:kaç saattir yazan olmamış..... dolares yükseliş eğilimini koruyor görünmekte;7,77 tl
Patron için pastirma siparişi verdim. Kg 160 tl üstüne basa basa şirkete fatura al diyor neden acaba. Kendi evinde yiyor şirkete fatura alıyor.
SM-J410F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ressam abi nasıl acaba, en son hastaneye gidiyorum dedi. Haberi olan var mı?
SM-J410F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ressam kardeşten de bir haber yok. İnşallah iyilerdir.
Yav haberleri dinliyorum bugün kaç kadın öldürülmüş böyle 5 civarı aklımda kalan. Yazık. Birde Banka taklit senet operasyonu var 256 milyon dedi. Ne iş yapmışlar böyle tam organize. Banka avukat imza taklitçisi emekli polis. Tam organize işler
şey ve abisi yatay takılınca ahali tatile çıkmış.. ressam isimli arkadaştan haberi olan var mı bu arada? durumu nasılmış?
edit: browser takılınca mesajların yarısını görmemişim anlaşılan
CDS Value
528.96
2 Oct 2020
17:45 GMT+0
CDS Duration
5 Years
kendi kendime soruyorum, acaba bu dolar 7.30 kadar bir geri çekilme yaşarmı https://i.hizliresim.com/xfak0C.png