Valla bu havada bilançolara kimse bakmıyor. Beklentilerin üzeri kâr açıklayan deva gibi şirketler aşı bulundu diye yüzde 9 artı açıldığı günü eksi kapatabiliyor
Printable View
komedi gerçekten...istifa var mı diye soruluyor...cevap takdir cumhurbaşkanınındır...kardeşim adam istifa etmiştir veya etmemiştir...kabul edilip edilmemesi ayrı mevzu ama istifa vardır veya yoktur...takdir cumhurbaşkanınındır ne demek?
Alo Mine gii eve gelem mi. Hayır. Niye ? Sen bilirsin. Valla ben bişi demedim gii. Ben onu bunu anlamam. Onun gönlünü almadan ne eve sokarım ne çorba ve çay veririm. O keyif çayıni iç ama eve gelme. Len gözlük yatacak yer ayarla. Başkanım kankan gelsin bizde boş yer var iki tavla atarız dedi. Ne yapalım gidelim bari Allah tan piknik var ordada karnımızı doyururuz.
İş kanununda şöyle diyor:
İşçinin, işverenden izin almaksızın veya haklı bir sebebe dayanmaksızın ardı ardına iki iş günü veya bir ay içinde iki defa herhangi bir tatil gününden sonraki iş günü yahut bir ayda üç iş günü işine devam etmemesi halinde işverenin haklı fesih imkanının bulunduğu kurala bağlanmıştır.
İstifayı kabul etmeyen işveren fesih hiç yapmaz heralde
Bu durumda damat maaş almaya devam eder
Vadeli pastada diğer şort 71.000 olmuş. Millet şorta yüklenmiş. Yarında yukarı sürer pala
pivot trade edenler varsa benjo haftalik s3 den döndük..
ender olan bir şey... :he: :he:
bakmiyordu zaten
boş koltukta aynı işi daha iyi görür.. görüyorda..
2-3 tabire de koysunlar 6.72
APSD 16.837 azalmis.
Total. 463.127
Herkes insan sonuçta damatta ekonominin çok kötü gittigini bilmiyor mu biliyor. Kameralara büyüme masalları anlatsada millet cebindeki küçülmeyi önemsiyor. Hadi milleti de geçtik kendi çevresindeki adamların çogu ekonomi okumuş adamlar. Onlarlada yüzyüze bakıyor hergün bir yerden sonra onlarında karşısında çok kötü duruma düşer insan içi bunalır stres sürekli hale gelir. Dolara bakmıyorum desede bizden çok baktıgına eminim. Yatıyor stres kalkıyor stres ülkede dolardan çok konuşulan bir şey mi var son zamanlarda. Sürekli de eleştirilen biri sonuçta. Para yada mevki de bir yere kadar. İyimser bir bakış açısıyla düşünürsek bu kadar baskıya ben ne yapıyorum noktasına gelmiş olabilir. Ani bir kararla istifa etmiştir. Sessizlik sürecinin çok uzaması bunu düşündürüyor.
LG-M400 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://yetkinreport.com/2020/11/09/...-perde-arkasi/
İşte Albayrak'ın istifa depremi ve perde arkası
dow aslanlar gıbı gıdıyor bence hersey yolunda ıvmeyı
kaybetmeyelım
APara isimli temaşa da bir ekonomi programı var izleyin eğlenin.
Damat hakkinda tek kelime yok :))))
Aşı haberinden sonra Hökümet gerçek corona rakamlarını açıklarlarsa hiç şaşırmam.
Cumhurbaşkanlığı sisteminde hızlı karar alınacaktı, sistem ilk aksaklığını verdi.
Normalde cumhurbaşkanı çoktan yurt dışı görevi verirdi. CNNTürk'de Faruk Acar arka planda siyasal dengeler olabilir diyor.
Baştan damat vs bunları uzak tutacak ve işine karıştırmayacaktı.
ABD endeksleri biz kapanırkenki seviyeye yakın gun ici zirve biraz altında. Yarin bize nasıl yansır bakalım YTD
İyiler çok iyi kötüler çok kötü.
150 200 tane sirket var ki batık, bitik, sopayla dokunmam. 100 150 tane var ki bedava, bedavadan ucuz.
Çöp, leş, batık hangi sirket varsa uçmuş üçe beşe katlanmış.
Iyi sirketler sürünüyor! Boyle bir dönem hatırlamıyorum uzun süredir gerçekten psikolojisi ve sosyolojisi incelenmesi gereken bir dönem.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın görevden af talebine ilişkin Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından yazılı açıklama yapılacak. / Anadolu Ajansı
1268 lonk yakin stoplu
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Herkese selamlar Redkit tarafindan verilen 10yillik cezami tamamladim ve geri dondum.Nerede kalmistik?Kimileri aidsten öldu kimileri batti bitti demis 😁Ruhumuz bedenimizde hamdolsun.Turkoglu da buradaymis haha.
İstifa kabul edilmiş:)
İletisim Baskanligi : Berat Albayrak’ın istifası kabul edildi
Kabul edilmiş