iyi geceler cümleten
Printable View
iyi geceler cümleten
Iyi aksamlar ..
İyi geceler hocam. Önümüzdeki günlerde stratejimiz ne olmalı? ABD ile sıkıntılı bir süreç basliyabilir mi?
İyi geceler... Hoş geldiniz..
Celik hocam, listemizde gıda şirketi yok . 2021 hatta daha uzun taşınabilecek hisse hangileri olabilir . Bunlardan penguen ve tukaş olabilirmi veya başkası...
Hayalleri olan uyumaz bizim topik uyuyor hayallerini gömmüşler :):):):)
Gıdalar baya pirimlendi son dönemlerde market fiyatları gündemde ve marketlerde işler düştü dikkatli olun
Hocam benim de AVGYO ve KOZAL ilgili düşüncelerinizi öğrenebilme imkanım var mı??
Yıllık liste herkesi rehavete itmiş olabilir mi?
Geride kalan pengd ve kervt gıdalarda ucuz gördüklerim birde tukas var daha potaya girmedi ama emekliyor
Sn hocam parkme ve metro için goruslerınız nedır.tesekkurler
Cok soru var arkadaşlar sıraya soksam sabaha kadar bitmez yarın işe gidecem haftalık liste yarın paylaşmayı düşünüyorum ilk 5 hazır gerisi yarın
Bende CEMTS ve POLHO nun güncel teknik görünümlerini sorayım.
cemts ağır tahta ama hızlandığında herkes diyecek wayyy bee ne gitti sessiz ve derinden hedefleri büyük sabır lazım tabiki
polho cok yorum yaptık artık sahnede ederini arayıp bulacak eğer günlük haftalık bakıyorsan esra fibo işiyle cözüyorsun zaten olması gerekenleri
Sn Celik hocam , son olarak bak ambalah hk yorumunuz nedir.
iyi geceler hocam araştirmaya devam ediyoruz bir yandan kripto paralar bir yandan hisslerimizi takipteyiz insallah
SM-M315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çelik hocam listemizden olan menderes tekstil de kendisini bir turlu gösteremedi.Ama bekliyoruz ısrarla..
SM-J330F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teşekkür ediyorum hocam. CEMTS benim amiral gemim. Bunda uzuncuyum Allah ömür verirse. POLHO yabancı alişlarda ilk sıralarda.Bide iki hisse daha var sermayeleri ve piyasada ki lotları az. Sermaye artırımı olasılığı ile biriktiriyorum. Temelleri de sağlam şirketler. ALGYO ve KLMSN nedersiniz hocam?
farkındayım esma bizim bilgilerimiz değersiz görülebilir lakin ben burada yazmaya devam edicem piyasa cöksede burdayım yükselsede bir kişinin duası bazen paradan ve servetten daha değerli benim için he zenginmiyim hayır herkes gibi sigortalı bir çalışanım işciyim yanii
Tamam hocam tşk.ler SM-J330F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hocam paylasimlariniz her zaman burda bizimle olmaniz cok degerli Allah sizden razi olsun