benjamin bey napıyorsunuz.
bir haftada 6,29% bir ayda 9,59% yürümüşsünüz.
biz ayda 1.41% faizle sıkı duruyorduk?
Printable View
benjamin bey napıyorsunuz.
bir haftada 6,29% bir ayda 9,59% yürümüşsünüz.
biz ayda 1.41% faizle sıkı duruyorduk?
Sevgili Ayasofya, ben bu fikre katilmiyorum, sorun degil gercekten, yandas bunu kullansa da, kendi embesillerinden baska kimse yemez bunu.
Adamin her hemlesi, her dusundugu, her aciklamasi sahte ve yalan.
Zerre kadar milletle alakasi yok, varsa yoksa algi.
Artik kimse yemedigi icin dolar buralara cikti.
Kullansınlar farketmez,asıl bugün seçimi kazandı.Hdp oylarını alan seçimi kazanır.E biz o ağacı dikti diye imamoğlu aday olsa oy vermezmiyiz,erdoğanla karşı karşıya geldiği anda o ağacı falan kimse umursamaz mührü imamoğluna basar.Bu hamle ile hdp nin oylarını da aldı.Misal siz böyle yaptı diye imamoğluna reisle karşı karşıya gelse oy vermezmisiniz.
Buı ekonomik buhranın altından akp ayakoyunları ile kalkamaz,akp ve reis gidici de kim gelir sorun şimdilik bu,benim gördüğüm imamoğlu gelir.Onun attığı her adım hesaplanmıştır,hesaplayan akıl da imamoğlunun kendisi değildir,çok ama çok başarılı sosyolojik analizler yapabilen bir ekip ve akıl o kararı vermiştir.İstanbul seçimi sadece istanbul seçimi değildi.
Gazeteci kose yazisinda,
O yüzden, o despot, o dayakçı, o adaletsiz, o ikiyüzlü, o sinsi, o hesapçı, o güvenilmez babaların evinden erkenden çıkın gidin kızlar.
diyor, bu yaziyi aldi, meydanlarda neye cevirdi bir bakin.
Reis in geldiği ilk seçimi hatırlayın,ne hoş tesadüfler reisin işine yaramıştı di mi,sanırım hoş tesadüfler bu ara imamoğlunun tarafında görülecek.Şans işte
Yugoslavya'da yasanan bosnak katliamini hic gormedi bile, cunku Sirplar da ortadoks.
Umalım da
USDTRY , bir zamanların yıldızı USDARS'ye dönmez...
Derin bir karanlığın içerisine girmek üzereyiz...
Allah yatdımcımız olsun...
Farketmez binali karşısında imamoğlu çıktığında arkasında iktidarın desteği olan binaliye karşı imamoğluna şans veren varmıydı,3 ay içinde kendini tanıttı ilk seçimi aldı,ikincide 800 bin fark attı.Reis bu seçimi alamaz da ,yavaş mı imamoğlu mu diye düşünüyordum,sanırım imamoğlu öne sürülecek,bence kesin kazanır.Miillet neye inanırsa inansın zamanında bir türk büyüğünün dediği gibi atı alan üsküdarı geçtikten sonra gerisi boş.
Arkadaşlar 25 yıldır akp de olan istanbul ve ankara belediyeleri iktidarın dehşetli gücüne rağmen adamların ellerinden gitti.Bunu eskiden düşünemezdik bile,değişen çok şey var,bu seçimlerin üstüne bir de salgın ve ekonomik buhran bindi,mümkün değil hiç bir iktidar dayanamaz,akp gidici de gelen ne yapacak onu da bilemiyorum,sorunlar o kadar büyük ki.
haftalık
https://invst.ly/u2sbq
bak işgillendim... :he: 11 filen
24 sonrası yarısını geri koyayım... +0,03 -swap.. boşuna atraksiyon.
İmamoğlu fidanları Emine Erdoğan dahil herkesin adına ekmiş sertifikasini göndermis muhtemelen burası gözükmeden sadede Pervin Buldan gözükür. Hatta o fırıldak belediye meclisinde laf atmış bu konuyla ilgili.
İş oraya geldiğinde farklı hesaplar, farklı farklı ittifaklar, koalisyonlar ortaya çıkacaktır.Olmaz dediğiniz her partinin AKP ile koalisyona girme ihtimali vardır Bunu da şöyle bir matematiğe dayandırıyorum; halk kendisine uygun yönetimi tercih edecektir. Misal Türkiye'de birçok çevreci insan var ama gidip parti kursalar, karşılarında rantıma dokunma diyen çok büyük bir güruhu matematiksel olarak geçme ihtimalleri yoktur. O güruh kendi çıkarlarına hizmet edebilecek olanları biraraya getirip seçer. Bu matematiği ancak çok büyük etkisi olacak değişimler etkileyebilir, yoksa bugünkü haliyle olacaklar yukarıda yazdığım gibi olur.
Tam olarak ne demek istediniz anlayamadım ama, tamamen bunlara göre alırım satarım. Esas projeksiyonun, alt sayımları bunlar, esas tahminim şu...YTD
Mavi kırmızının düzeltmesi olmalı, ve bu bir diyagonal 5 nci dalganın bismillah 1-2 si olmalı, her dalgası zigzag veya double zigzag..Daralan mı genişleyen mi belli değil henüz..
Dolayısıyla, olası bir zigzag 3 ncü dalganın alt kollarını oturtmaya çalışıyorum kafamda.
Dipten sert kalkış ve düzeltme için çok sarkmamasını da, bir uzatan 1 li itki gibi tahayyül etmiştim baştan. Toplam dalganın mesafesinin %61.8 ini ilk 1 nci dalga ile kat etme yani.
Ama, daha farklı bir şey olabilir burada onu da dün gece yazdım, düzeltme sonrası gelişen yapı LD 5-3-5 gibi, bu sadece başlangıç dalgasında olur, yani iç içe 1-2, 1-2 ler, bu da hayra alamet değil..
Twitter'da 3 tane EMA atıp, RSI 14 ile yapılan şurayı geçerse şuralar direnç, burdan sarkarsa şuralar destek diye yapılan analizler, binlerce beğeni alıyor, biz anlık sayım paylaşıyoruz. Kaldi ki dip yapılan gün dayı nereye diye grafik attım, dibini görmeyen bilmem nesini görsün diye de ekledim dip formunu.
İyi bir şey mi dediniz kötü bir şey mi dediniz anlayamadım vesselam. Risk yatırımcı tipine göre değişir, bu şekilde fx yapılabilir, ben daha çok orta uzun vadeli bir alım satımın günlük hikayesini takip etmek için, biraz da koronadan dolayı can sıkıntısından işgüzarlık yapıyorum.
Ana bakışım şu diyeyim, daha da uzatmıyayım.
https://www.tradingview.com/x/1YYVLnXo/
Bu da benim felaket senaryom bist için, olur olmaz bilemem...ihtimaller dünyası...dolar bazlı XU100...YTD
Hülasa, ben böyle bakıyorum, bunları yapıyorum, zevk alıyorum bir şekilde..ama gelecek ön görülemez her zaman birden fazla alternatif var..
https://i.hizliresim.com/QmERDu.png
Bana göre yada çok rahatlıkla oy verebileceğim Mansur Yavaş. HDP konusunu Kemal bey hallederse tek turda biter.
Karar gazetesinden M.Ali Vercin çok güzel bir yazı yazmış. Anladığım kadarıyla MB nin elinde 80 milyarlık menkul kıymetll ve TL kalmış. Vatandaş satsa bile bunu alacak parası yokmuş. Velevki olsun. Vatandaş dolarını sattı. MB 350*400 milyar TL nin piyasada dolaşmasını istemezmis. Yapılanlarin sadece zaman kazanmak içinmiş. TL faize yabancınin gelmesi için güven vs gerekirmiş. Bu yazıyı okuyunca MK hipneleri sürekli 6,25 olacak şu olacak ne diye işkembe den salladılar.
Neyse zor soru oldu sanırım,ben de aslında mansuru isterim de imamoğlunun şansı bence daha fazla,aday olursa elbet imamoğluna veririm.Ekmelettine bile oy vermiş adamız neticede:))))))))))))
İfade edemedim sanırım.AKP yapacacağı yeni ittifaklarla başkanı yine AKP'den seçtirir. Mesela İyi parti ganimeti muhalefetteki ortaklarıyla dörde böleceğime ikiye bölelim diyip AKP'ye yanaşıp ittifak yapabilir, Saadetin işi kolay milli görüş gömleğini çıkarır çıkarmaz küçük ortak olabilir. HDP kim çağırsa zaten oraya gidiyor, Babacan Davutoğlu zaten aynı yerden çıkma, CHP bile belediyelerin yanına birkaç bakanlığın getireceği ihaleleri görünce koalisyona heves edebilir. Seçime yakın muhalefette mızıtmalar olursa anlarız zaten. Bunların hiçbirisi olmasa dahi,farklı bir zihniyet gelmeyecektir, hamam da tas da aynı kalır. Beklentiyi yükseltmenin alemi yok :p:p
Ben hamam tas değişecek demedim,akp ve reis gidici dedim,yoksa memlekette olay hiç bir zaman değişmemiş sn cumartesi.AKP artık çok antipati topladı,bu buhran birilerine fatura edilmeliki demokrasicilik oynu devam etsin halk işleri kendi belirliyor sansın.Yoksa ne değişecek elbet sistem aynen devam eder.Ben 1938 sonrasını zaten çok şeetmiyorum al birini vur ötekine.
Şunu unutmayın. RTE nin kaybetmeye tahammülü yoktur. Kazanmak için gözü kara. Gara olayı gibi riski ( burasi kıvırma) göze alır. Şu şartlarda %5 fark olursa belli devreder. Ben yine de üç planla seçime girer. Mühürsuz u yetmezse. Planli maddi hata ile seçim iptal olur. Bir seferberlik olur zaman kazanır. Kolay kolay gideceğini hiç düşünmüyorum. Bir türkü vardı. Ham çökelek de. Kadir mevlam ikisinin acısını birden göster diye. Aynen
Olurda iktidar değişir. Ben bir çok kişinin özellikle bürokrat vs çoğunun ülkeyi terk edeceğini düşünüyorum.
Türkiye Varlım Fonu Yönetimi Anonim Şirketi Yönetim Kurulu üyesi ve Genel Müdürü Zafer Sönmez görevden alındı, yerine Salim Arda Ermut getirildi / Resmî gazete