Ben de almak istiyorum da hele 150 lere bir gelse diyorum,,,devamlı gardı yukarı taşıyoruz bakalım ne olacak.
Printable View
Ben de almak istiyorum da hele 150 lere bir gelse diyorum,,,devamlı gardı yukarı taşıyoruz bakalım ne olacak.
Tipitip kardeş bilançoya baktın mı ne kadar finansal borç var biliyormusun.Ben şahsen naçizane zarar gelir düşüncesindeyim banka borcu çok , satış geçen seneden az gelir düşüncesindeyim.ondan dolayı zarar geldikten sonra bi vururlarsa oradan almayı düşünüyorum.bilanço iyi gelecek olsa sansarlar, yancılar kokuyu alır yukarı yavaş yavaş çeker bilanço gelince de giydirirlerdi.bilançoyu iyi incele kardeş farklı bişey bulursan ya da olumlu bişey bulursan burada yaz biz de bilelim
Arkadasim.ben holdingin hersene ortalama %25 buyumesine satislarinin artmasina sermayesinin daire fiati olmasina yuksek bedelsiz potansiyeline. Hindistandaki %50 ortak olduğu yeni fabrikaya yeni is ve ortaklik arayisina odaklandim.
Zaten uzun vadeciyim.borc lar var tabi.ama holding de buyuyor.buyume oldugu surece borc nasil olsa odenir
Zaten borçlarda biterse hisse burlarda olmazki 700 tl altinda bulamazzsin
Onemli olan burlardan toplamak
Zaten hisse giderken toplamanin imkani yok bu tarz hisselerde
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Icimden bir ses bu hafta 225 leri gorup burlarda yilsonu bilancosunu bekleyecek diyor.
Sadece icimden bir ses diyor :)
ASLA YATIRIM TAVSIYESI DEGILDIR.
Hemen alış girdim bakin vermeyip hisseyi yukseltecek ula spek sen dua et Galatasaray yada hatek yukselmedi yukselseydi sana huzur yoktu ver hadi bakalım alış yazdim 😀
Gerçekten
almayi kafaya koydunsa yaz 172-175 arasi benim gibi. :) yoksa almak zor oluyo bunda. Senin yasadiklarini bende yasadim. :) ondan biliyom
Bende bu hissenin hareketine başlayacağını düşünüyorum 2012 den beri primsiz bir şekilde bekliyor almaya devam hareketine başlarsa zaten yetişemeyiz ytd
Bu hisseye bu fiyatlar çok komik kalıyor şuanda olması gereken fiyat 600 -700 aralığı ytd.
Bilanço ne zaman açıklanacak
Mart 1 sanirim
Teşekkür ederim Sayın tipitip
Bu seneki genel kurula katılarak gerekenleri tek tek söyleyeceğim 600000 TL sermayeli bir holding hissesi olurmu iştiraklerinin sermayesi daha fazla 2012 yılından beri bekliyor ama yönetim hisseye sahip çıkmıyor gerekli yerlere yazarak bu hisseyle ilgili calisma yapilmasını talep edeceğim özellikle yönetime mail atalım arkadaşlar lütfen hisselerini görsünler.
Şayet ek süre istemez iseler son tarih: 11.03.2019
http://www.kap.org.tr/tr/sirket-bilg...ir-holding-a-s
Bu link'ten şirketten beklenen ilk beş periyodik bildirim'in üzerini tıklayarak öğrenebilir siniz.
Bunlar önemli bunları bilmeniz lazım:ok:
Alış yazdim arkadaşla heyecan başlasın artık 😀
Yine vermedi alışı pazartesi üste çekeceğim bakalim totem tutacak mi
Sende bu bedelsiz potansiyeli olduğu sürece beklemeye devam 2012 yılındaki bistte işlem görmeye başladığın fiyata geleceksin.ytd
Bilanço için ek süre istemedi ilk defa hayret
Kar tahmini alalım ortaklar
Ben bu hisseden sermaye artırımı bekliyorum iyice sıkıştı bezdirme hareketleri dayanabilen kazanır. ytd
Her ne kadar yönetim sermaye arttırımı yapmasada er geç sermaye arttırımına gidecekler koskoca ISBIR HOLDİNG sermayesi 600000 TL de olurmu?ayrıca takasına baktığımızda isbankası çoğunluğunu toplamış iş bankası boşunamı toplamış bu hisseyi merak ediyorum zaten hissenin çoğunluğu toplu gitmeside çok çabuk olacaktır. Ytd
Iyi bir bilanço açıklayacağını düşünüyorum.
Sayın olimpik forum şuanda düşünmüyoruz diyebilir yarın birgünde piyasa sartlarina bakarak şu lüzumdan dolayı diyerek sermaye arttırımı yapabilirler kim ne diyebilirki ytd
Örneklerini çok gördük Afyon çimento brisa aslan çimento burcelik bunlar örnekleri
İŞBİR CEO'SU GÜLTEPE: ŞU ANDAKİ PROJEKSİYONLARIMIZDA SERMAYE ARTIŞ İHTİYACI YOK - BLOOMBERG HT
7 kasımda bunu demiş,,aradan 4 ay geçti,,,kendisini bağlayan sözden 4 ay uzun bir süre mi,bunu bilmiyorum.
Ceo neden böyle bir cümle sarfetti,,,kendisini rahatsız eden birileri mi oldu da böyle dedi,,bilinmez.
İştiraklerinin sermayesi,holdingden fazla iken,kendisini bağlayan bu cümleyi söylememeli idi diye düşünüyorum.
https://i.hizliresim.com/DYm00z.png
Matrikteki bu verilerin de yanlış olması lazım,,,A.Ş lerin en düşük sermayesi 50.000 iken burada elli binden düşük sermayeli şirketler görünüyor.
Zaten genel kurula katılarak tüm bunları söylememiz lazım diye düşünüyorum.Dediğinize katılıyorum sermaye arttırımı yapmalarının bunlara bir zararı olmaz aksine firmanın faydasınadır.600000 sermaye ne zamana kadar duracak merak ediyorum.Firmaya mail atarak lütfen bu konuları iletelim arkadaşlar.
Herkes mail atarsa yönetimin dikkatini çeker diye düşünüyorum ytd
Maillere devam da okuyan var mı acaba adamlar görmezden geliyor gibi onca mail attık cevap alan oldu mu
Şahsen bana geldi.Hatta spk yada yolladık ama ordanda birşey çıkmadı.İşin özü herşey kanunlara uygun.Herşeyden geçtim sermaye tamam buda kabulüm bari bu piyasayı kaldırında buradaki şirketler adam gibi işlem görsün sağlıklı bir yapıya kavuşsun.
Pardonya GELDİ DEMİŞİM 😁😁 GELMEDİ OLACAK😳😳
Unutkanlıkta başladı.Spk ya birileri bişey yollayacağız dediler buldum o metni.Hstta cevapta gelmiş.Dünyada uygulaması olan bşr piyasa diye.Sanki aydan bi piyasa uydurun dedik.
Biri 20-30 lot almaya kalkınca direkt %4-5 artan bir hisse
Arkadaşlar ben şunu biliyorumki bistte bir hisse en yüksek nerelerden geldiyse er geç o fiyatları tekrar görecektir.2012 yılında ISBİR hissesi 1.500 tl lerden bistte işleme başlamış normal şartlarda zaten bu hisse bu verilerle en kötü 700-800 lerde işlem görmeli olması gereken bu ama şuanda uykuda uyandığında çok kişi arkasından bakacaktır.ytd
Ben duserken topluyorum
Gecen ay bile 100 tane toplayana dek gobegim catladi
Ben de toplicamda düşmüyor kerata,,belki de altlara kuvvetli destek atışımdan korkup düşürmüyorlar.:)
Bu hisse için düşüş bitmiştir artık hisse için hareket yakındır.ytd
Bilanço geldi mi