31 agustos Çarşamba SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
31 agustos Çarşamba SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Temettu hesabina yatinca noluyo sanki?
Fiyat 4.61 (daha duşmezse tabi)
Temettuye katilmadan direk bugun 4.61den alsan daha karliydin.
Dun GSD ile uyuyanlar ziyanda.
Bu saatten sonra +5 kapasa bile bugun alan temettu icin alandan daha avantajli.
Temettu diye tarihi hacimle 5-5.10 arasinda satti mali
Temettu ekmegini temettu almadan kaymagiyla spek yedi.
Baya yazdim bununla ilgili onceki yazilarimda.
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hemsehrim (Sen ikizdere Ben Kalkandere)
Sabah bir arkadasim yaziyor bana sattim 68den GSDyi diyor dun kredili yuklenmis mala. Nasilsa temettu aldim diyor. Cildirtti beni sorsan 10 senedir borsada. Temettu yanina kar kaldi saniyor.
Bayram tatillerinde de degisik oyunlar yapar tatile malsiz girmek isteyenleri krediledi satacaklari T gununden cok once sikistirmaya baslar T gunu satanida pisman eder.
Bu varya bu.
Bunu tanimadan aylarca izlemeden ucuz diye alirsan hep terste birakir (guzel yerden maliyetlenen hic bakmadan bekleyen kazanir ama onada baska kagitta olsam x2 kazanmistim dedirtir)
Bu seytan kagitta al sat yapmadan yasamak zor.
Al sat yapmak kolay mi ?
O da zor.
Manyak gibi izleyil tanimak gerek.
Rasgele...SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
0.56 dd
2.18 fk
yil sonuna sermayesinin ×2 iki kati kâr getirmesi kubvetle muhtemel
Bu donemde kasasinda ciddi miktarda $ olan
Bu şirkette yazdığınız ali cengiz durumlari özellikle kapanis kademelerinde benim de dikkatimi cekti
Ama 25 yillik borsa tecrubemde de boyle bir hisseyi abuk subuk hisselerin en az ikiye katladigi yerde cok tutamazsin
İyi pazarlar bütün forumdaşlar bilmek istediğim bir mevzu Silopinin bilançosunun bize kar anlamında nedrn katkısı olmaz
2023 de 2 yeni gemi filoya katılacak,Silopi halka arzı gerçekleşebilir,yanı sıra GSD Shipping halka arzı da gündeme gelebilir,defter değerinde yeni yüksekler..Yarınki düşüşün tesellisi gap kapanacak,yeni mallanacaklara ve temettülere ucuz alım fırsatı..bu perşembe bedelsiz onaylanırsa ki 2 ay bekletti,Ozkgy onayı 3 haftada gerçekleşti.
Yarınki düşüş derken neden düşecek ki?
Redmi 7A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Temettu yattıımıcı dostlarima selamlar.
Anlik fiyat 4.48
Temettu icin alanlari zarari ort yuzde5.
(Bende zarardayim avantajim yuzde50 malla temettuye katilmis olmak)
Mal toplama hareketleri Started..
Not:Bu daha dusmez demek degil!!
Kendi adima kademeli alima baslama zamani..
(Kişisel hayali dusuncelerimdir.
Yatirim tavsiyesi degildir.
Borsayi kimse bilemez!.)
Sedat Peker in bahsettiği spk olayları bizim hissede de olmasın sakın !
Milletin 3 ila 5 haftada onaylanan bedelsizi bizde hala onaylanmadı.muracaat 5 temmuz.
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Temettüsü de batsın bedelsizi de bizim paraları geri bize verdi adiler. 5.10 yapıp gidiyor havası yaptılar. Bunun yerine dohol almadığıma çok pişman oldum bu hareketlerini görünce :(
Baya uzun yazdim ust uste temettuden once.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Borsada adi ucuzlarin en ucuzuna çıkmış Halk bank bile dd bunu gecti...
Temettü surecinde gerceklesen bu operasyonel düşüş ky parasini kaybettirdi...Turgut Bey ise para ile alinamayan güvenilirlik itibarini.
Sorsan ilgimiz bilgimiz yok sebest piyasada oluşan rakamlar derler...
Tam temettu surecinde ..bedelsiz havucunu da tutup milleti perisan ettiler...
üç günlük dunyada ölüm bile ders olmadi mi?
n'apcaksiniz ? parayi segil de garibanin ahini mi yukleneceksin?
Halkin davasi var diye ucuzdu
senin davan kimle???
[emoji106]Redmi Note 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dostum bu degerler ufak yasta yerlesir insana. Geninde ruhunda ne meğil varsa otarafa kayar.
Sen yolunu coktan seçmişlere bu yol değil desen nolur?
Kendi Gercegi kendi gudusune hizmet eder.
Hatta zevk alir seni boyle konusturmaktan.
Kagidi insan tanir gibi tanimaya calismak gerek.
Temettu verecek ama o parayi yedirmeyecek yazdigimda temettuye 1 hafta vardi.
Insani tanirsan ona gore davranirsin
Kagisi tanirsanda ona gore poz alirsin ve parayi cebine koyarsin.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bistte dd bundan dusuk 5 kagit var...
bununki ihlas holding ile ayni
daha ne yazalım?
Bu gapı bir tek gsd umursuyor anlaşılan
gapi kapar kapamaz bu saatten sonra borsada devam edeceksem gidip bistteki kalan alti yedi ucuzluktaki diğer hisseleri alacak değilim
zoruma giden kasasinda sabanci hodingten daha cok dovizi olan gsd nin..kasasinda üç buçuk cent olsa patronun gidip cuzdanina atacağı sirketten daha ucuz olmasi...o hisselerden daha çok düşmesi
Sevgili ortaklar,
.
Sn çiftçidede (Gap) ve memo kardeşimin uyarılarıyla sat-al yaparak aortumuzu (zaten düşüktü)biraz daha düşürüp,maliyetini duysan ağlarsın klişesi ile pztesi hem temettü hem de ilave para koyarak GSDHO da %30 daha ve gemicikte de kalıbına göre baya mallandım.Bakalım güccük durgut daha ne numaralar çekecek ama artık oyunun sonuna geldik.
.
Ben kendimce geriye çekilip (Durgutun purosunu yakıp tahtayı izlemesi ve günsonu rapor alması gibi) günlük analiz ve değerlendirmelerle huzurla izlemeye devam ediyorum.
.
Syg
Ucuz diye atlayanlar çok ama teknik bozuk hiç de öyle gideci gözükmüyor.
Endeksde olası ufak bir düzeltmede soluğu 4 lerde alacak gibi duruyor. Sanırım yükü ağır speginde hiç götürmeye niyeti yok. 15 gün daha böyle gider gibi duruyor.
Temettü nerede?!
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Temettü yu normal mi alicaz kıvırıp mi?
Tüm yükselenler aşağıya kesti,fincan dan sonra kulp 4.05,,,oralalara değer mi değmez mi bilmem
Bunun tarzi toplar basar asagi..
Piyasadan topladigini fiyati dusurmek icin yine satar (ana malini eksiltmeden)
Piyasadan alir piyasaya verir..
Gsd bu moda girdiginde nerden alirsan al zarar edersin..
4.50 acar..4.42ye verir orda asagi alis kademelerini doldurur bide 4.43u kaldirir aha dondu piskolojisiyle yeni alici gelir en sevdigi şeylerden HOP 39a salar..
40ı bidaha alir dustu donecek dedirtir defalarca,, bakmissin kapanis 4.35..
(Rakamlar ornek olsun diye yaziyorum!!)
Nereden alirsan al zarar edeceksin bu modda..
Bu sekilde alici cekmeyi sever yada elinde mali olana daha cok aldirir kredili kaldiracli cunku piskolojini bozup o mallari trade ederek geri alacak senden...
Arada stratejik alimlarida yapar satmamak uzere..
Demem o ki insan tanir gibi tanimak lazim..
Yuzde 50 ile temettuye katilmistim.
Sabah satip gun ici veya aksam sattigimi artirarak yerine koymaya calisiyorum. Dusecegini dusundugum zamanlarda dahi 100 kademelik dususe kadar strateji yapmaya calisiyorum (100 kademe dusecek demiyorum dustugude olmadi degil..)
Borsada 3 kere batmis ve cikmis biri olarak yaziyorumm.Bu hareketleri temelde mali toplamak icin yapar!! Belki benden daha ii dusunen goren birileride biseyler ekler.. Yazmak piskolojiyede ii geliyor sevgili Yoldaşlarim..
Ne rezalet kağıtmış.
Temel analize göre ucuz.
Borsa zirvede.
Bunun adı sahtekarlık.
Patron kağıdına sahip çıkmalı.
Koç,Sabancı,Alarko gibi geri alım yapanlar şu enflasyonist ortamda şirketine sahip çıkarken...
Daha 4.33 e değdirip karpuz keseceedik.Vermeden gittin deyyus.Seni var ya seni.....
Sana bedelsiz sonrası bu kağıtları 4 TL den vermezsem.....
Benim görüşüm bu hisse en geç Kasım sonuna kadar bedelsiz, aşırı ucuz olması vs bir nedenle güzel bir hareket yapmazsa ve gelecek sene Silopi vs gibi ekstra bir haber gelmezse güzel trade edenler hariç ızdırap hissesi olabilir. Kasım sonu dememin nedeni 3. çeyrek bilançosundan sonra baz etkisi aleyhimize. Bu hissenin uzun vade değil de orta vade veya trade hissesi olduğu unutulmamalı bence. Kişisel görüşümdür asla YTD.
Aslında dağıtılabilir karın yarısını temettü verse uzun vadeli temettü hissesi olur.Şimdi dağıttığı125 milyon.250 milyon dağıtsa ve sürekli hale getirse hem büyür hem temettü hissesi olarak şanına şan katar.250 milyon da ilk 6 aylık denizcilik karından az.pekala dağıtılabilir.
AK yat da 4.62 aort satışlarını almaya başladı daha 180 bin ekside 4.62 den.Yürü be goçum kim tutar seni.
.
Sanırım açıkçılar ya da üstten verenler alttan toplamaya başladı.+ Kapatın da şanınız yürüsün bari dankekler.
.
ALB nin 2500 lotluk işlem yapan robotu hariç diğer işlem yapan 44 aracı kurumda bunların adamları ya da robotları yoksa ben neyim dermişim.
Gselmanim Akyatirim islemleri cogu zaman karli kendi kurumum diye soylemiyorum ordan islem yapan bi ince cozmus tahtayi:)..
Dostlar NAVLUNLAR hergun yuzde 3-5 çakıliyor bu hizla giderse gunluk zarar yazmaya baslayacak yakinda...
Baskan Biden enflasyonun bir ayaginu gemicilik sektorune baglayip yaptirim karari aldiginda uyarmistim ogunden beri çökuste navlunlar.
Ortaklarim Oglen saatlerinde fragmani yazdim ve sonra filmi izledik..
Kapaniz 4.36..
Bugun alan atlayan herkes zararda..
Kisa gel geleri izledik..
42ye kadar surup kapanisi yine en dipten yapti..
Yarinda film devam eder.
Pers aksami en dip kapatip spk bedelsiz onayiyla cuma sabahi gapli yukari acma ihtimaline oynuyorum..
Tum pozlarim buna gore..
(Ihtimal diyorummm)
Rasgele..SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Daha da mi dibi var ortak.
4,36 bu konjokturde dip sayılmaz mı.
Planlarınız birçoğumuzun hayali olsa gerek.
Rastgele. İnşallah uzunca bağlamaz, yani surundurmez Redmi Note 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aman kardesim vermesin temettü felan...bir kete verdi anamızı ağlattı..Iki kere verir her sene verirse ...
Temettü ile bu düşüşü yapmasi zihniyetlerini açık açık gösterdi. ky yolmayi yoldurmayi iş edinmiş ise 13 degil 133 gemin olsa neye yarar... dd bistin en sabikali hissesinden de ucuzladi.
.
Hayali Dostum..
Ama daha dusmez diye birsey yok borsada..
Once sermayeyi korulayalim..
Oyle senaryo olursa diye kendimi hazirliyorum..
Keske yesil acsa kopsa gitse..
Piskolojiyi buraya getirmis sonuna kadar ugrasmadan birakir mi gorecegiz.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dünya doğalgaz fiyatları yükseliyor,petrol ise düşüyor,bugün sanayi doğalgazına gelen %50 zam görülmemiş oranda bazı sektörleri çok zorlayacak.Gsdho denizcilik faaliyetler karlı,finansal faaliyeleri de öyle,Silopide kar patlaması normali,varlıkları ve de gelirleri dolar bazlı,sonuçta olumsuz etkilenmez..