Masum ky gelse alsa temettü zamanında (14 den 8) dusurdugunuz gibi 27 den dusurursunuz yaban domuzu sizden üstündür adi ttkom MORUKLARISINIZ
Printable View
Masum ky gelse alsa temettü zamanında (14 den 8) dusurdugunuz gibi 27 den dusurursunuz yaban domuzu sizden üstündür adi ttkom MORUKLARISINIZ
Bugün resmi başvuru yapıldı. Bu defa doğru düzgün bir anlaşma olursa,yapılacak yatırımlar,gelirler net olarak belirlenirse ve anlaşma ttkomu destekler nitelikte olursa bu fiyatımızı misli misli katlar. O zaman 5-10 dolardan satılabilir hale gelir. Zaten amaçta bu yönde. Belki kısmen, belkide yönetimi devredecek şekilde bir satış olacak. Beklentiler bu yönde. 40-50 leri kısa zamanda göreceğimizi düşünüyorum. Benimkisi sadece öngörü. Herkes kendi kararını kendi versin...
son yükselişin yarısını nerdeyse 2 günde verdi...
24 ten ufak bir destek daha. Araplara lüzum kalmadı ben toplayacam yakında tamamını😂😂😂
bu hafta, daha önceki günlük dibi olan 22.18 in az altı 22.08 yakın takıp edilmeli..kırılması halinde 20.76 aktif hale gelebilir..
Biraz dinle ek gibi.. Endekste bozunca..
Ben destek çıktımı çakıyo namıssızlar. Yarında çakında bende size çakayım biraz daha.
Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Şu lisans uzasın bir bakalım. Şirket yeniden bir değerleme yapılsın. 5 dolardan aşşağısı kurtarmaz artık... Bilanço gelsin kartlar yeniden dağıtılacak. Ben kartlara bakmadan " hepinize rest ulan" diyorum😂
Bizim burda dedesinden kalan arsasını mütahite verip 10-15 daire alan bi ihtiyar vardı. Arkadaşımada daire satmıştı. Uzun süre daireleri satılmayınca arkadaşım.. amca satılmıyor işte. Fiyatı indirip ucuz ucuz versene .demiş.
İhtiyarda. Niye yeğenim. Malım g.ö.tümemi giriyo. Demiş 😂😂
Ben niye telekomu vereyim. Verin 5 doları alın🤪
Son kurşunlarımıda sıktım. Benden şimdilik bu kadar...
Spk bunlara bir el atmalı. Tahtadaki işlemlerin çoğunu ykredi yapıyor haftalardır.al sat,sat al.istediği gibi yön veriyor tahtaya. Oyuncak ettiler borsayı.
20,50 altı kapanış olmamalı. Bi ihtimal 19,9x lara bir iğne atabilir.
aç, kapa ... aç, kapa... IMKB... sözün bittiği yer...
kapanis seansinda aldim 10000 lot
Yine yapıkredi. Bugünde tekbaşına alsatla çökertti kağıdı. Şunun parasına elkoyunda bidaha dolap çevirmesin borsada. Acıma ey spk manipilasyoncuların malına el koy...
TT devreye girmeden endeks toparlanamıyor, bir aksiyon lazım.
Telekom'u bist30 şirketi diye aldık, yan tahtalardan fazla devre kese kese düşüyor.. Allah sonumuzu hayretsin..
bugun aksama kadar telekom guzel işler olabilir..
Bugün pek bir keyifsiz, poza göre hareket ediyorlar galiba.
son yarım saat kala telekomun durumu bellı olur..
haftalıkta.... geçmişte ki kırmızı pembe 4463.53 ve bu gün lacivert 4463.53 halen canlı.. 5041.71 kızmızı üzeri 2 kapanışta ölür..
https://i.hizliresim.com/pck9ig5.png
Yine ykredi piji. 70 milyon lot onun alsatı. Spk neden bunların parasına el koymaz. Sonra yabancı yatırımcı gelmiyormuş. Kim gelir oturur böyle kumar masasına. Belliki birilerine para yediriyorlarki kimse ses etmiyor.
Ttkomu temettü endeksine almışlar. Gelirleri sürekli artacak. Her fatura zammı bilançoyu olumlu etkileyecek. 4 . Çeyrek bilanço 13 şubatta. Yarın için olumlu bir haber.
Bugünde ykredideki iyi aile çocuğu 60 milyon lot işlem yapmış. Haftalardır spk buna nasıl göz yumar. Kumarhanede daha az soyuyorlar insanı. Önüne gelen masa sandalye şirketini borsaya aldılar. Soyup soğana cevirdiler milleti.
Bilanço döneminde, iyi bilanço beklentisi ile turkcell i piyasa iyi alıyor , ttkom jölelinin insafına kalmış durumda..
Kamudan kamuya bir onay verilecek sonuçta, çok uzamaması lazım, nerde kaldı lisans uzatım onayı.
Zaten memleketin her tarafını alt yapıyla donatmış.