Gizemli gizemli konuşma :)
Printable View
millet hisseyi uçurmuş..
fona devrettiği hisseleri nasıl toplamış bunu yaparken kamuoyuyla paylaşmışmı yaparken kaç kişinin elinden haksız yere hisseleri ucuz fiyatlardan toplamış yüzlerce kişiye azap ve zarar vermişmi...
şuan hala aynı şeyleri yapıyormu normal şartlarda hissenin olması gereken değerlemede sorun varmı kimse bunları yazmıyor forumu okuyan ooo diyor sonra isyan... bunlarda yazılıp bilinmeli...
Bunları yazanları sen dahil kimse sevmediği için ceza almaktan bıkıp artık tek kelime yazmamaya yemin etmişler..!!
Goygouculuk yapıp millete gaz verenleri seviyor herkez, keltoşun da işine geliyor, hepberaber keklik avına çıkıyor hırsızlar..!!!
Yatırım tavsiyesi değildir..!!!
Sevmedigim körü körüne yaptığın siyaset...SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
10 puanlık soru:
10 üzerine aşağıdaki boşluğu kapatıp da mı gidecek, yoksa kapatmadan mı gidecek?
10 gündür takaslarda bir şeyler dönüyor yine.. iyi kötü bir şey diyemem ama şirkete odaklanmazsak yanıltmak için her şeyi yaparlar bunlar....
Bir dost
ABD TÜFE verisiyle birlikte bugün itibarıyla OZKGY'de "dökülme/dökme" beklentisinin tamamlandığını düşünüyorum. Bundan böyle bilanço beklentisi vb bu hissenin hareketinde başat rol oynayacaktır.
Ek olarak, enflasyon muhasebesine geçilmediği sürece, yaşanılan yüksek enflasyonun yansıdığı "yüksek" karlardan alınan verginin önemli bir kısmı sermayenin vergilendirilmesi anlamına geleceğinden, kurumlar vergisine tabi olmayan GYO'ların son çeyrekte cazibesi artacaktır. Bu potansiyelden de en fazla da karlılığı yüksek GYO'lar yararlanacaktır.
Enflasyon muhasebesi VUK’ta 2023 sonuna ertelendi. TFRS’de yani SPK mevzuatına göre açıklanan mali tablolarda durum belirsiz. Bu arada VUK’taki erteleme olmasa devlet, banklardan az vergi toplardı ama sanayide ise muhtemelen tersi olurdu. Enflasyon muhasebesinden bağımsız olarak gyo’lar genelde sene sonuna doğru ralli yapar ve net aktif değer iskontosu makul seviyeye iner. Bizim ekstra avantajlarımız; 3. çeyrekte değerleme yapmamız ve nakit akışının ve değerlemeden bağımsız karın çeyreklik olarak hep yüksek olması.
https://twitter.com/eshittir/status/...how_8w9KNPq6Uw
dikkat ederseniz tahtadaki işlemler hisse toplama amaçlı eğer tahtada grup tahtacı vs olsaydı değerlemelerle birlikte 12-13 çeker basardı son bir yılki primide artık saklanamaz gerçeklerin su üstüne çıkmasından yaşadık ....
Kimse kusura bakmasın, lokmamızı yedirmeyiz..;-))
https://twitter.com/1453__Murat/stat...MwEMGtQ1vm5Yjg
Bunun tahtacısı genelde endeks ralliyken kendi tahtasında yatırımcının ümüğünü sıkmaktan keyif alıyor, nasıl bir ruh haliyse artık.:)
Bilanço dönemi yaklaşıyor, bu çeyrekte ekstradan değerlemeler de geldiği için hisse daha da ucuz görünecek.
Bugün özak kampanya yapmış alttan destek verdik , saolsun endekse göre yüzde 3 e yakın sepette indirim 9 kasıma kadar bilanço gelecek, ekstra haberler öncesi bir de indirim. Özaksa koy sepete formasyonu hem teknik hem taktik hem temelinde çalışıyor
2 gündür blok mal satışı var hayır olsun inşallah...
Bir dost
psgyo pd değeri 4,31 fk 20 özak pd değeri 0,87 fk 2 patron lanet olunca kimse yanaşamıyor...:rtfm:
Eğlenceli seanslara devam, bir ay önce de yine buna benzer işlemler olmuştu, dar bir fiyat aralığında yapılıyor işlemler, ne zaman biterse artık.
Citi bir ayda 3.650 satmış buna dün bugünkü 1.5 milyon lot dahil değil olumlu yanı satışların karşılanıyor olması.....
SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Geçen hafta merhaba dedim, bakalım neler göreceğiz…
Uzun zamandir yerliler hep satis tarafindaydi. Ilk defa birkac gundur yanlis gormuyorsam yerliler aliyor yabanci satiyor. Cuma gunu kademeler oldukca doluydu uzun zamandir likiditeye bagli cikamayan bazi fonlarin satislarini yapabildiklerini goruyorum. Persembe seker cuma gedik 700-800 bin lotu rahatlikla verebildiler. Mallar karsilaniyor. Yabanci mali sonucta sinirli bir mal 3 gun sonra biter yerli taraf ise sinirsiz alim gucune sahip. Bilanco aciklamalari osmen ile basladi. Zarar edecek mahvouldu denen araci kurumlardan birisi rekor kar acikladi. Iyi bir bilanco donemi sanirim bizi bekliyor. Ozak bilanco oncesi de alimlarin hizlanarak artmasini bekliyorum. Saticilarin da azalmasini bekliyorum. 9 lara artik hisse fiyat olarak alismaya baslamis gozukuyor.
Değerlemelerden sonra, hisse fiyatında her geri geliş, benim için fırsat yaratır.
Bodrum arsa alımı için nakit çıkışına rağmen, 6 aylıkta hisse başı 2 TL civarı nakit vardı.
9 aylıkta 3-4 civarı, yılsonu 4-5 ve 2023 bu zamanlar 8-9 TL hisse başı nakit yaratacak bir potansiyel görüyorum, Özakımda...
3 büyük Turizm Arsası sahibi, en üst segment yüzlerce konut stok zengini, bir sürü ticari büyük mağazası kirada, Ela gelmiş geçmiş en büyük geliri bırakacak, İstanbulun en güzel yerlerinde herkesin kıskandığı arsalarını projelendiriyor....
Geçmişte her satıp çıkan, hissenin performansını melun meluuun izledi, ciğeri yandı...
Asla yatırım tavsiyesi değildir... Canı gönülden söylüyorum; bu aralar hisse fiyatının yükselmesini değil düşmesini istiyorum...
Su akar, yolunu bulur...
9 aylık bilanço sonrası pd/dd 0.50 altına f/k ise 1 in altına gerileyecektir.
bu durumda senede yeni alımlar gelmesi muhtemeldir.borsada beklentiler alınır.özakında çok beklentisi var.öncelikle nakit girişleri çok yüksek.ve bu girişler 2023 ve sonrasındada devam edecek.yani gelip geçici birşey değil.bu yıl göktürk-2,büyükyalı,otel ve kiralardan muazzam nakit girişleri oluyor.nakit girişi olan,likit bir şirket 0.50 pd/dd de olamaz.hele beklentiside varsa.
peki bu nakitler ne olacak.muhtemelen yeni yatırımlar gelecek.buda şirketin büyümesi demek.az biraz temettüde verebilir.yatırım finansın bu yönde beklentileri vardı.temettü olur ise yatırımcı bakışıda değişir.şirket değerine gider.her halukarda bekliyoruz.
Yeni haftaya da sıkıntılı başladı, hesaplaşma bitmeden rahat yok.
İyi haftalar herkese.
bu gedikten satılanlar patronun fona devrettiği ve yarısını iş yatırıma diğer yarısınıda takip edemedim muhtemelen çiti virmanladığı nmallar olabilirmi sanırım 9 milyon lottu ve ubs de idi adam yatırımcısına işkence etmeyi seviyor herşeyi yapabilir...
Bu hissede virmanlar gerçek sahibine en az 2 3 hafta sonra geçer diğer her şey yanıltıcı amaçları o zaten faiz indirimi anketi 100 puan diyen 16 uzman..
Eğer beklenen orta ve üst kesime kredi kampanyası başlarsa o zaman görüşürüz inşallah..
Bir dost
velevki bu işi patron yapmıyor diyelim peki neden destek olmuyor şirketin kendisinin parasımı yok bugün burada hissenin sürünmesinin sebebi patrondur diye yazanların ne demek istediğini anlamışsınızdır ....
Faiz yıl sonu 9 a iner, teknik takas yalandır özakta, temeline bakın her daim.
Bugün yüzde 5 e yakın kampanya var özakta endekse göre , sağolsun