bugünkü aðýrlýklý ortalama 15.81...dün pek alan olduðunu sanmýyorum..
aðýrlýklý ortalama 15.81 i geçmedikçe düzletmeye girebilir...
Printable View
bugünkü aðýrlýklý ortalama 15.81...dün pek alan olduðunu sanmýyorum..
aðýrlýklý ortalama 15.81 i geçmedikçe düzletmeye girebilir...
Asýl insider trading, son 3 haftadýr alanlar olabilir.
12,00 den 14,50 ye gelirken kimse sorgulamýyordu. Bazý kurumlar milyonlarca mal aldýlar. Bilanço için mi aldýlar sizce?
Kaðýt sürünüyor diye aðlayanlar, þimdi insider trading den þikayet ediyorlar. enteresan vesselam
Otomotiv elektroniði de son durum nedir yatýrýmlar ne durumda üretim baþladý mý
Enflasyon muhasebesinin olumlu etkileyeceði þirketlerin , duran varlýklarý kaleminin fazla olanlar ( gerçek deðerleme yapýlmamýþ ) , uzun vadeli finansal borcu fazla olanlar olumlu etkilenecekler. Stoklar kaleminde ise stok devir hýzý yüksek olanlar nötr devir hýzý düþük olanlarNegatif etkilenecekler. Yani en önemli kalemler enflasyon muhasebesini ilgilendiren ; Duran varlýklar, iþtirakler dahil, stoklar ve þirketlerin parasal yükümlülükleri ( uzun vadeli borçlar ve alacaklar, uzun vadeli menkul kýymetleri)
Enflasyon muhasebesi nedeniyle 2023 bilançosu aciklamasi en son 20 mayýsa uzatýlmýþ.Kapta oyle yaziyor. 1 KAREL ELEKTRONÝK SANAYÝ VE TÝCARET A.Þ. Finansal Rapor 01.01.2024 20.05.2024
Ýyi gelsin de geç gelsin problem deðil.
Bu arada tahtada bir savaþ var sanki, yukarýcýlar ve aþaðýcýlar, þimdilik yukarýcýlarýn önlerini kestiler yine.:)
16.03 verdiðimi 15.20 alsam mý
Tabi verirlerse
Yukaricilar simdilik galup geldi.Bende biraz destek attim.
15.20 alýþ gelmiþ sevdim kareli
17 de canak tamamlamaya dogru gidiyor. Az zarar veya kar olan bir bilanco gelecek gibi.O zaman 1C.2924 bilancosu da olumlu fiyatlanir ve bir iki guzel haberle bazi araci kurumlarin 20 hedefinini de gecebilir.
Ben fazla gaz vermek istemedim ama bana gore zincirlerini kirdi.Konjonktur de olumlu, ufak ufak yabaci girisi de basladi,not arttirimi da eger enflaston dusmeye baslarsa gelebilir.
• ZNA Teknoloji | Karel Ýþ Ortaðý
• 360° Teknoloji ve Telekomünikasyon Çözümleri
Endeks rekor üstüne rekor kýrýyor ama Karel rüzgara karþý þey ediyor resmen, haftaya eksiyle baþladý, olmadý tahtacý, bu þirkete hiç layýk deðilsin.
Ýyi bir hafta olmasý dileðiyle.
Savunma Sanayine yönelik olarak tasarým ve üretim yapmakta olan Karel, sektöre özel ürün ve çözümleri ile Suudi Arabistan’ýn baþkenti Riyadh’ta düzenlenen World Defense Show’a katýldý.
4-8 Þubat 2024 tarihleri arasýnda gerçekleþen fuarda Karel standý, ürün ve çözümleri yoðun ilgi gördü. Fuar Karel için oldukça verimli geçerken, farklý ülkelerden savunma sanayi profesyonelleri ile olasý iþbirlikleri için görüþmeler gerçekleþtirildi
Eðer Suudi arabistan'dan yeni bir haber gelirse 20 tlye roketleriz
#KAREL 12.02.2024 (Bugün) tarihi itibariyle hasar restorasyonu ile ilgili yetkili firma çalýþmalarýný tamamlamýþ, Elektronik Kart Üretim iþ kolunun kalan bölümlerinde*üretime kademeli*olarak baþlanmýþtýr
Geçen haftaki ihale haberinden daha iyi bir haber bence, elektronik kart üretiminin tekrar baþlamasý önemli, çok önemli global markalarýn tedarikçiliðini yapýyor, pazarý baþka rakiplere kaptýrmamasý gerekiyor.
Hayýrlý olsun.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1248946
Ne zaman þaha kalkacaksýn, sabýr taþý olsa çatlar.
Hatlarda üretimin tekrar baþlamasýný negatifmiþ gibi fiyatlayan tahtacýya selamlar, çok zeki olduðunu sanýyorsun galiba.
Buarada bir deðerlendirme yapmýþlar, Karel de var, bilgi olarak dursun.
https://www.getmidas.com/midasin-kul...enecek-p-28820
https://twitter.com/haskologlu/statu...YiVJpZhcA&s=19
Suudi þirketler geliyormuþ. Karel e de ekmek düþer mi acaba diyesi geliyor insanýn