onu bunu bilmem ama yarın açılışta işlem yapan ya batar ya çıkar :drunk::drunk:
Printable View
onu bunu bilmem ama yarın açılışta işlem yapan ya batar ya çıkar :drunk::drunk:
0.50 - 1 arasi arti acar bist100 sonra eksiye gecer.. tekrar alirsa alir bi posta daha:)SM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eylülde de %20 ye yakın düşmüştük. En ümitsiz vaka oydu herkes ümidini kesmişken 1 ekim borsa tavan oldu
Hayır bu olayın piyasaya zarar vereceği biline biline neden geç davranılır. Muz cumhuriyeti ekonomi yönetimi yada kasıtlı bugün kaç acemi hesap kapanmıştır kimbilir.
Yukarıdan açsın da malları çakalım (diyenler vardır elbet)
Bir de yukarıdan açsın banane ben yine de alırım (diyenler vardır elbet)
hahaha
Akşam seansında ilk defa viop pozisyonu aldım. Emirlerde işlem gerçekleşti yazıyor. Ama portföyde görünmüyor. Sebebi nedir ? Bilen cevap verebilir mi? (Akşam seansına emri dahil er dedim) 22.55.19 da alım gerçekleşti yazıyor.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Fonların satışına sebep olan düzenleme
Nisan sonuna ertelenmiş..
Bu haberi alan piyasa gece seansı yükseldi
(Pay senedi repo pazarında taraf olunan ters repo sözlşm. Hakk.)
SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Geçen TV'de Trendyol'un Çinli yöneticisi vardı, şu ana kadar hiç işlere karışmadık, Çinli ekipde yok diyordu, artık Çinlileri de getirecekler ise Kanal İstanbul, Kayabaşı veya Arnavutköy civarı boş araziye kampüs kurabilirler.
Yurt dışı operasyon vs yapacaklar ise deniz veya hava limanına yakın yer tercih edebilirler.
<<<<<<<<<
Hazine Bakanlığı'nın 2033 vadeli eurobond ihracında faiz yüzde 9,75, ihraç tutarı ise 2,75 milyar dolar oldu.
19 Ocak 2023 tarihinde sonuçlanacak tahvil ihracında hedeflenen fiyatın yüzde 97,5 oranında karşılanması beklendiği belirtildi.
Tahvil ihracında yetkilendirilen bankalar Citi, Goldman Sachs (B&D) ve Standart Charter Bank oldu.
Çinliler Su-Liman işini sever. Yunanistanı parsellediler sıra bize geldi.
Şirketimiz Yönetim Kurulu'nun 09.11.2021 tarihli kararı ile başlatılan pay geri alım işlemleri kapsamında; Şirketimizce 11.01.2023 tarihinde Borsa İstanbul'da pay başına 38,44 TL - 40,40 TL (ağırlıklı ortalama 39,75 TL) fiyat aralığından toplam 1.930.000 TL nominal değerli SAHOL payları geri alınmıştır.
Twitter aleminde borsacılar canlı yayın yapıyorlar,genelde 2-3 farklı senaryo çiziyorlar.
Yani her yöne yorum.
Anlamadığım konu enflasyon ile borsayı 1 e 1 ilişkilendirmek,gerekçe enflasyon olduğu için borsa yükselmeli deniyor.
Bence tartışılır.Benzer yorum yapanlar bu formda da var.
YTD
100.000 dolara 9750 dolar veriyor eurobond.
Yılda 182 000 TL.
Ayda 15.200
He ev alayım kiracı ile uğraşayım.
Borsa bakayım çıkacak diye bekleyeyim.
Vergiyi geri toplama yöntemim.(sizlerin)
Yeni eurobond faizi sanki piyasaya göre daha yüksek, mevcutların fiyatını düşürür gibime geliyor. Yerliler eurobond'a hücum edince fiyatları yükselmişti (faizi düşmüştü)
Sabah bist100 %1 - 1.5 arti yaparsa yatirim finans eslesmede aldigi mali verip gececekmi bakalim:))
SM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Valla 1 haftadir piyasa sikintida dogru ama fon getirilerine baktim cogu fon son 6 ayda hala %60 getirilerde.. adamlarin kar al yapmasi dogal
SM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ALI CINAR
@ALICINAR
·
1d
·
ABDde Uçuş Kaosunun Yankıları:
-8.609 uçuş ertelendi+1251 uçuş iptal
-Sistem çöktüğü için uçaklar dün akşamdan beri uçuş yapamadı
-Ulaştırma Bakanı:FAAnın teknolojisini gözden geçirmek gerek
-Beyaz Saray;Siber saldırısı görünmüyor
-Federal Havacılık Dairesinin Başkanı resmi yok
İflas sürecini kasımda başlatan FTX'in, Delaware İflas Mahkemesindeki duruşması bugün gerçekleşti.
Duruşmada, şirketin avukatları alacaklılara borçların ödenmesi için FTX'in nakit ve dijital varlıklar dahil 5 milyar doların üzerinde likit varlığının geri alındığını açıkladı.
Avukatlar, Sam Bankman-Fried'ın kurduğu FTX'in iflas etmesiyle müşteri kayıplarının boyutunun hala bilinmediğini söyledi.
- Bankman-Fried, "dolandırıcılık" suçlamalarını reddetmişti
FTX, geçen yıl kasım başında rakibi ve dünyanın en büyük kripto para borsası Binance ile arasında çıkan sorunların ardından likidite sıkıntısı yaşamaya başlamıştı.
FTX'in 11 Kasım 2022'de ABD'de iflas süreci başlattığı, şirketin üst yöneticisi (CEO) Sam Bankman-Fried'ın da istifa ettiği açıklanmıştı. Sam Bankman-Fried, 12 Aralık 2022'de, ABD'nin suç duyurusunun ardından Bahamalar'da gözaltına alınmıştı.
ABD'de federal savcılar, Bankman-Fried hakkında dolandırıcılık, finans yasalarını ihlal ve kara para aklama dahil çeşitli suçlardan dolayı iddianame hazırlamıştı.
ABD'ye 21 Aralık 2022'de teslim edilen Bankman-Fried'ın, duruşmaya kadar 250 milyon dolar kefaletle serbest bırakılması kararlaştırılmıştı.
New York Güney Bölge Mahkemesinde, 3 Ocak'ta yapılan duruşmada savunma yapan Bankman-Fried, kendisine yöneltilen "dolandırıcılık" suçlamalarını reddetmişti.
Kaynak : Anadolu Ajansı
Saholde akşam eşleştirmeden sonra spotun altında yandım Allah satışı. Kurum da resen satmış olabilir
https://i.ibb.co/Dkq5P0g/sahol-vadel...11-01-2023.jpg
03.01.2023 71.521.525,84
04.01.2023 98.773.875,91
05.01.2023 618.178.362,08
06.01.2023 413.973.015,68
09.01.2023 239.595.500,39
10.01.2023 566.191.416,59
11.01.2023 637.979.462,06
yarına 637 milyoncuk teminat tamamlama çağrısı...
enflasyon artışından etkilenmeden iş yapabilen firmaların, karları da en az enflasyon kadar artmalı, dolaylı yoldan hisse fiyatına yansımalı. ama genel enflasyon artıyor diye, şirketin enflasyondan nasıl etkilendiğinden bağımsız hisse fiyatlarının artması, yani hisse senedinin enflasyona karşı ana parayı koruma aracı olması mantıklı gelmiyor. enflasyona karşı ana parayı koruma aracı faizdir (talep enflasyonu için) ve dolardır (maliyet enflasyonu için). bu ikisi de suni bir şekilde baskılanınca, hisse senetlerine hücum edildiği için bu algı oluşmuş olabilir ama kalıcı bir durum olarak düşünmüyorum şahsen
516.spot
548 akşam seansı, gördü..
522 vadeli teorik..
Gaz bulduk gitmedi
Yabancının malı bitmedi
Destek dedik dönmedi
Dostlar bizi hatırlasın
Sabah aldım ana parayla
Maliyet yaptım krediyle
Stopuyla viobuyla
Dostlar bizi hatırlasın
Cuma demez düşersin
5de devre kesersin
Gayrimüslim misin nesin
Dostlar bizi hatırlasın
https://twitter.com/arifcoskun05/sta...VHblgggFg&s=19
SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ALTINS1 altın yeşil iken neden eksi 3.5 oldu
Tabiki istifa edecek, etmemek gibi bir densizlik yaparlar mı?????
Yoksa Millet sandığa gömer!!!!!!
BoFA TURPS için 608 hedef fiyatla al demiş.
Günaydın.. Hem size hem BoFA'ya.