San francısco fed başkanı daly: üç faiz indirimi 2024 için hala makul bir beklenti ancak faizlerde ayarlamaya gitmek için acele etmeye gerek yok
Printable View
San francısco fed başkanı daly: üç faiz indirimi 2024 için hala makul bir beklenti ancak faizlerde ayarlamaya gitmek için acele etmeye gerek yok
https://www.hisse.net/topluluk/showt...26#post6770726
Back to the future
thyao bilançosunda sürpriz ihtimali pek yok çünkü enflasyon muhasebesine tabi değil.. bu enflasyon muhasebesine niye müsade edildi anlamak zor, şirket aynı şirket faaliyetler aynı faaliyet, değişen hiç bi şey yok, sadece şirkete farklı bi gözlükle bakıyosun ve karlar çok daha düşük çıkıyor, şirketler vergi ödemekten kurtuluyor böylece.. oysa son 2-3 yıldaki bütün rakamlar gösteriyor ki, GDP içindeki ücretler/maaşlar payı geriledi, şirket karları ise görülmemiş hızda arttı.. yüksek enflasyon döneminden en çok fayda sağlayan kesim şirketler kesimi, sen gidip şirketlere vergi avantajı sağlıyorsun.. rezalet
artık açık ve net bi şey var, ki borsayı aşşaa sürükleyen birincil dinamik açıklanacak olan bu bilançolar.. henüz çok az bilanço açıklandı
Sevgili Maacit :)
Şimdi şaka bi yana ..sen emekli misin ?
Daha önce de yazdığım gibi ,maalesef arkadaş listemde olduğun için :one: yazılarını istemesem de görüyorum :dvr:
Banka mevduat topiğinde yazılarını gördüm ..sen hakkaten o kadar yaşlı mısın yauv :kahkah:
Yani yazı stilinden ben seni ergen biri sandıydım ..zeka yaşı olarak yaneee :dvr::kahkah:
https://i.hizliresim.com/1phlzr0.png
vrgyo 27-28 dolayı teknik olarak destek ama ben halka arz fiyatı 16 altına bile gelse alım yapılmasını tavsiye etmem.. çünkü bu şirketin kendine ait bi gayrimenkulü falan yok, bildiğin düz emlakçı, projelerin satış ofisi olarak faaliyet gösteriyor.. önümüzdeki 6-12 ayda projeden emlak satışlarının aşağı yukarı sıfır düzeynde gitmesi bekleniyor, yani bu sene zarar yazacak olması muhakkak gibi
9994.75
Haydi palişkoommm ..sabaha bırakmıyalım ..noolur beni bi kere daha mahcup etme ..noolur :rules:
https://www.youtube.com/shorts/qkUWNgCk-Dc
Çok yanılıyorsunuz. Erteleye erteleye ancak bu seneye kadar erteleyebildin söz verdiğin halde.
https://legal.com.tr/blog/genel/ulus...i-kurulu-iasb/
Yabancı yatırımcının da çok beklediği bir şeydi. Bunun için yapıldı. Çokta isteyerek olmadı yani bu E.M işi.Bilgilerinize
gyo deyince tek kağıt ekgyo, ama o bile yaya kalabilir, projeden satışlar düşecek, gayrimenkul fiyatları baskı altında kalacak.. emlak rallisinin en büyük sebebi 2018-2022 dönemindeki arz eksikliği idi, arz hala yetersiz olduğu için kiralar düşmez, yükselmeye devam edebilir, ama satılık fiyatları yavaş yavaş aşağıya gelecek, çok ciddi iskontolu mallar göreceğiz
mehmet şimşek programı en fazla gayrimenkulü vuracaktır- faizler yüksek, krediler kapalı, piyasa para yok, fiyatlarda zaten köpük oluşmuştu, yabancı talebi azaldı vs
Palişkoom dün şorttum artı kapattın ..bugün longum kırmızısın ..benle derdin ne tam olarak ..ben sana hep hörmetli oldum ..hep sevdim ..neden bunu yapıyorsun bana ...:)
9992.25
İsrail ile ticareti Yahudiler kendileri yapıyor.Hatta o ticaretin içinde daha çok filistinliler de var. Kuruyorsun masa sandalye şirketi Türkiye de oradan 3-5 tüccar bir oluyorsun. Tr de kurduğun bu şirket üzerinden buradan yapıyorsun ticareti. Bir de ymm ile anlaşıyorsun burada vergi iadesi alıyorsun. Bunları savunmak adına değil doğruları yazma adına yazdım bilgilerine.
Münferit senin dediğin gibilerde az sayıda olmak üzere vardır.Tam bilmiyorum yok diyemem.Ama o ticaretin çoğunluğu yukarıda dediğim şekilde oluyor.
bi zorunluluk yok, isteyen zaten ifrs bilanço açıklıyor- mesela thyao
hacı bekler gibi yabancı yatırımcı bekliyoruz, 9 aydır gelen giden yok.. daha evvel sadece bir kez EM uygulandı, oysa 2004 yılından önce hep yüksek enflasyon vardı, yabancı yatırımcı da şimdikinden çok daha fazla idi, çok iyi hatırlıyorum- 1997 yılında takasın dörtte biri templeton fonunun elindeydi.. ms turkey fund, capital alliance falan bir sürü başka büyük yabancı oyuncu vardı, kimse EM diye ısrar etmiyordu.. şimdi de EM diye ısrar eden tüsiad, onun derdi de az vergi ödemek
https://www.hisse.net/topluluk/showt...26#post6770726
Zerre utanma var mı ?
Yok ...
Arkadaşım yanlış biliyorsun.E.M işi sen o kuruma üyesin istendi ve yapıldı. O E.M yapmayanların bilançosu zaten USD ve EURo bir tek çok vergi kaybı olacak diye bankalar pas geçildi.Nasıl gri listeden çıkmak için paşa paşa yaptıklarımız var bu da aynı onun gibi. ve bu iktidarın yapmak isteyeceği son şeydi. Tanıdık bir YMM varsa sorarsan doğrular bu dediklerimi.
israil ile ticaret 10 katına çıkmış, yok 50 katına çıktı.. rakamlar açık, geçen seneye göre biraz düşüş var.. türkiye petrol satıyormuş, ulan bizde petrol mü var, azeri petrolü TR üstünden geçiyor, son satıcı TR gözüküyor, zaten bunlar uzun vadeli anlaşmalar, işportacı usulü satış değil, istersen kes ticareti, tahkimde 10 katı tazminat ödersin.. biz satmasak israil benzinsiz mi kalacak, başka yerden bulamayacak mı petrolü, don lastiğini, demir çeliği vesaireyi, sen nasıl israile zarar vermiş olacaksın ? bunlar kara propaganda
leş tayfa derken asla bu forumdakileri yada cehape seçmenini falan kastetmiyorum.. leş tayfa işte bu tür kara propagandayı 7/24 yaymaya çalışanlar, söyledikleri her şey yalan
gümüş ons günlük yükselişi şu dakikalarda yüzde 4 e yaklaştı....
Haydi palişkooomm ..haydiiii :)
Başlığa ait bilgiler
Bu başlığı şu anda 98 kişi okumaktadır. (21 üye ve 77 ziyaretçi)
mert45, 2ileri1geri, ABKA+, alyel+, Ayasofya 2005+, çalışkan, canalay, D83, guerra+, leventa+, lunatic, MiniYatirimci+, muhteberu, Ozan Erol, tidebringer, TOKATYILDIZI470+, tyler001, umut_x, Vallis, Zdx&Lunar Soul, Zinedrimed
gümüş ons bugün 26.06 dan satış yer gibi....buralarda kapatırsa satış yemeden o zaman iş değişir....
Fenerbahçe'de ligden çekilme kararı ertelendi
Akşam seansini ne basıyorlar bee
KAP: FENER [ ] FENERBAHÇE FUTBOL A.Ş. Özel Durum Açıklaması (Genel)
https://www.kap.org.tr/Bildirim/1266068
Şirketimiz hakim ortağı Fenerbahçe Spor Kulübü'nün 02.04.2024 tarihinde düzenlenen Olağanüstü Genel Kurulu'nda;
Gündemin 5. Maddesi gereği yapılan istişareler neticesinde alınması kararlaştırılan ve Yönetim Kurulu'nun takdirine göre uygulanacak olan aşağıdaki aksiyonların tamamı hakkında, mevcut Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu'na görev süresinin bitimine kadar yetki verilmesine karar verilmiştir.
1. Uygun bir tarihe ertelenmemesi ve yabancı hakem atanmaması halinde; 2023 Süper Kupa müsabakasına çıkmamak veya 2023 Süper Kupa müsabakasına Futbol U 19 Takımı ile katılmak,
2. Önümüzdeki sezondan itibaren iki sezon Türkiye Kupası'na katılmamak veya önümüzdeki iki sezon Türkiye Kupası'na U 19 takımı ile katılmak,
3. Türkiye'de futbol faaliyetlerimiz ile ilgili verilecek kararlardan bağımsız olarak her halükarda yurt dışı yapılanması hususlarında gerekli yol haritasını belirlemek ve hayata geçirmek,
4. Futbol paydaşları dışında yapılan müdahaleler ile Türk futbolunun geldiği ve sürdürülemez nokta itibariyle UEFA ve FIFA'nın ilgili kurullarına gerekli aksiyonların alınması için başvuruda bulunmak.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
yarın asya borsalarına bakmak lazım....oradaki borsaların vereceği önemli olmaya başladı.....yarın işin rengi belli olacak.....
Hakan Kara
Sene başından beri Merkez Bankası rezervlerinden nette 30 milyar dolardan fazla satılmış görünüyor.
https://twitter.com/ali_hakan_kara/s...gMHTRBitg&s=19
Olayı medyaya taşımasalardı iyi olacaktı da neyse ..:kmk:
https://www.youtube.com/watch?v=Y9sdiJdaujw
9979.25 kapattı ..uzlaşma 10002.75
Tüm dostlarıma huzurlu geceler >:)
Tekrardan makası açıp şişirirler mi, malumunuz üzere altıns1 de bayağı bi mallandık
nereye şampiyon olacak, hiç bi ihtimal yok.. fenerbahçe tarihinin en başarısız başkanı, 7 sene başkanlık yapıp tek bi şampiyonluk alamamış başka bi başkan olmuş mu ? başarısızlığını örtmek için boş beleş restler çekiyor, palyaço durumuna düşüyor
https://twitter.com/DegajSportscom/s...94021624692915
esentepe maskara night clupta tadilat yapılırken yangın çıkmış, 29 işçi yanarak ölmüş, allah rahmet eylesin hepsine.. bu mekana çok gitmiştim discorium iken, sonra ismi değişti masquerade olduktan sonra da gitmiştim bi kere 10 sene kadar evvel.. iki bina arasındaki bodrum katta, çok yüksek tavanlı bi mekandı, kolon molon hiç bi şey yokmuş gibi hatırlıyorum, aşağı eğimli uzun bi koridordan geçilerek giriliyordu
imamoğlu söylediğine göre 1987de ruhsat verilen bir gece kulübüymüş En son itfaiye raporu 2016 veriliyor. 2018 de bir ruhsat yenilenmesi yapılmış ilçe belediyesi tarafından. Bunlar incelenecek, savcılık da gereken süreci başlatmış durumda
yani ruhsatı veren cehapeli beşiktaş belediyesi.. eğer belediyeyi aşıp bakanlık bi şekilde müdahale etmiş olsa ve mekanı kapatsaydı, ruhsatı iptal etmiş olsaydı, leş tayfa ortalığı yakıp yıkacaktı- yaşam tarzımıza müdahale ediliyor, irtica geliyor vs .. şehrin ortasında apartman bodrum katında böyle bi mekan olabilir mi, buraya nasıl ruhsat veriliyor falan diye soran olmayacaktı
Akbank'ın enf muhasebesi ile kârı 33milyar. Enf muhasebesiz 66milyar. Güncel F/K 3,86 çarp ikiyle 7,72 yapar. PD/DD 1,21 enf muhasebesiyle bu da daha yukarıda olurdu zaten.
Gider ABD'de Wells Fargo alırım daha mantıklı.
kar düşüyor ama özvarlıklar yükseliyor EM yapınca, akbanka bakamadım ama şimdi açıklanan sahol bilançosuna göre geçen sene 200 milyar olan özvarlık EM ile düzeltilince 400 milyar olmuş, yani pd/dd daha düşük çıkar akbank için.. kaldı ki, bankalar için f/k değil pd/dd bakılır öncelikle.. bugünkü ath fiyattan temettü verimliliği de yüzde 4
bankaların ayrışması boşuna değil, bankaalr için defter değeri çarpanı önemli çünkü
Kim dalga geçiyormuş ne biliyormuşta konuşuyorlar.Ali Koç kendi şirketi ile ilgili karar almıyor Fenerbahçe ile ilgili yönetimiyle beraber kongre üyelerine sordu.O dalga geçenlere sormak lazım TFF nin başındaki şahısla ilgili 4-5 kulup haricinde şikayetler var , sudi arabistandaki süper kupa faciasıda ayrı neden bu şahısı RTE görevden almıyor sordularmı kendilerine yani bu iş siyasi bunun bütün Fenerbahçeliler biliyor .Gereken cvp da yerel seçimde verilmiştir.Yokmu bu ülkede bu işi tarafsız yapabilecek bir yönetici ama olay farklı .Bugun orada yapılacak eylem ve söylemler sıra ile yapılacak bu kararlar alındı , karşı tarafa koz vermeden birlik beraberlik içinde hareket ederek yapılacak.
Yağız Sabuncuoğlu
@yagosabuncuoglu
·
3s
🚨 Fenerbahçe, Olağanüstü Genel Kurul'da yayınlanan videoyu UEFA ve FIFA'ya gönderdi.
Eşekten akenr gibi performans bekliyorum,
Eğer bu ay zirvesini kırarsa tabiki,sanirim mayıs son gönderim,peşine temettü çıkarsa bal kaymak,