Eninde sonunda yükselecek, Çıkışın ayak sesleri yavaşça geliyor gibi. Sadece Sabırla beklemek gerekir. Ytd
Printable View
Eninde sonunda yükselecek, Çıkışın ayak sesleri yavaşça geliyor gibi. Sadece Sabırla beklemek gerekir. Ytd
Bu hissede show yapıldığı belli şöyle ki diğer bankalara göreli gücü en diplerde , aslında bu görelilik değişken olur. Cezaya mı taktı yok. Bunun yediği ceza fındık fıstık ki aslında o ceza ile birlikte tavan tavan yapmalıydı çoğunun geri dönüşünde sıkıntı olacak krediler saçılmadığı için. Hint filimlerini sevmem ikide bir dans etmeler falan. Ne bu kardeşim film mi sünnet düğünu mü. Rus filimlerinden sadece bazılarını severim :). Bizim yeşilcamcılar da bu küçük emrah modlarından çıkamadı.
Yörük yazıyorsun diyebilirsiniz Evet yazıyorum.
eksi kapatmasa iyiydi
Düşsün o zaman ne diyelim 75cent 50cent 25cent yolu açık olsun
yan tahtalardan çıkıp bankalara dönüş başladı... parayı sıfırlamamak için ky uyanmalı...olası geri çekilmelerde bankalar sağlam liman görünüyor..
Yabancı satışı olunca böyle oluyor işte bu satış kar realizasyonudur sadece inşallah, bizim yerlilerde panik yaptı tabi. Zor be dostlarım zor. Dedelerimiz ninelerimiz gibi altına yatırım yapsaydık ne teknik ne temel ne belirsizlik. He ben bu BIST kumarhanesine barbut atmaya gelmiş uslanmaz bir kumarbazım. Ama siz üç beş kuruşunuz değerlenir diye yatırım amaçlı geldiyseniz yanlış yere geldiniz, çoluğunuzun çocuğunuzun rıskını buralara bağlamayın.
He bizimkisi şelale olmadı, çünkü realize edilebilecek birşey yok, nerden aldında neyi realize ediyon. Korku salıp eldekileri almaya çalışabilirmiydiler , çalışırlar mı belki. He bu realizasyon değil gelecek bir haberin ön dalgalarıysa, bu da satış yer, aşağılardan toplamak için belli bir nakitin hep olacak.
Geçmişte endeksi tutmak için hep bankaları kullandılar umarım yine öyle olur.
Şimdi şöyle bir fantazi kuralım. KY küçük hisselere gömüldü, büyük tahtalarada kodamanlar. KY elindekileri çıkarıp , ağır toplara geçerse ne olur geçmezse ne olur?
Böyle bir geçişte nispeten küçük hisseler kendine salarken büyük hisseler yukarı gidip bir dengelenme, kartların yeniden dağıtılması olur mu. Geçiş olmazsa kısa bir süre bir kilitlenme olur mu oluyor mu, eğer kodamanlardan kredili olan varsa veya zaman maliyetleri hesaba girerse büyük hisselerde yeni dipler aranır mı?
Şuraya bak yaw , başlığı 2 kişi görüntülüyor, o da bottur tahminimce. Hep bi konser salonunda tek başıma olup çökertmeyi söylemeyi hayal etmişimdir. Ama hisse başlığında tek olunca ne hayal edilir ki?
bir iki takas paylaştık.
gaz verdik
bana mısın demiyor.
mala bağladı.
otlansın bari
Çökertmeden Çıktımda Halilim... Muhaha...
Forumu ne kadar az insan takip ederse hissenin yükselişi o kadar yakındır. Tecrübe ile sabittir. O nedenle kimse yok diye yakinmayin ama mutlu olun bence ;-)
Bu söylediğin tüm forumlarda sessizlikte geçerli, Bu sanırım uyuz eşşeğe bağlayacak gibi.
Uyuz essek ile alakalı ne yazılabilir ki umut harici sessizce izlemeye devam
Bankacılık endeksi teknik olarak sıkışmış durumda haftaya birşeyler olabilir.
3-5 kademeye girelim bari bu uyuz eşşek formasyonunda. fındık fıstık parası çıksın. elimizde kalırsa uzuna yatacağız nasıl olsa. YTD.
Uyuz eşek formasyonu köşelik eder miYAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
akbank bitmiş
Bankalarin tamamı bitik vaziyette , hepsinde en ufak bir kafa kaldırma da satışı yapistiriyorlar
Ilginc isler var.Ak in sahibi sabanci dipten yuzde 30 yapmıs.Ak dipten yuzde 10 yaptı.Turk Telekom un yuzde 20 den fazlası akkızın.O dipten yuzde 60 yaptı.Sabancı yuzde 30 tt yuzde 60 bunlarla icicice gecmis ak durum ortada.28 inde turk telekom kar payı dagıtılacak.beste birinden fazlası Bankanın kasaya giriyor.Sozde borsada beklenti satın alınır.Yazık bu ky haline.YTD
Bilançolar bir gelsin hele
Oradan bir satış daha yiyebilir tüm bankalar
Çünkü bilançolar muhtemelen kötü gelecek
Sonra da en kötü geride kaldı muhabbeti ile pozitif bir dönem baslayabilir
Orta ve uzun vade için bu fiyatlar al ve unut fiyatlaridir
Yabancı ve kodoman yerliler mutlaka bankalara girerler zamanla
.
Iyi de gelebilir cok fazla kredi kullanan var.
SM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ziraat yatırım 1465 kar Bekliyor YTD
Tacirler yatırım 1499 bekliyor 2.ceyrek kar rakaminı. YTD
bankaların zarar yazdığı görülmemiştir.
Bankaların toplam karı bu ceyrekte 9 milyar gibi.30 hisselerin geri kalanı toplam 6 milyarı bulmuyor.Fakat piyasa degeri ters oranlı.25 senedir ilk defa bunu da gordum bistte.YTD
Doğru düzgün salsada biraz heyecan olsa.
Bankalarla ilgili kısıma katılıyorum:
https://www.youtube.com/watch?v=0eki0nkwMbM
Taze bir bankacılık endeksi yorumu:
https://www.youtube.com/watch?v=fgRKgxDoBhY
https://i.hizliresim.com/qpAFi9.png
Kısada 7 hedefli diyor, ben demiyorum
Turk Telekom 28 Temmuz kar payı dagıtıyor,Yuzde 20 si LYY uzerinden Akbankın 120 milyon net kasaya girmesi gerek,Cunku LYY bizim gibi yuzde 15 stopaja tabi degil.Bu ucuncu ceyrege yansimali fakat konsolide bilanco uzerinden olursa yıl sonu yansir.Fakat zarar eden telekom kara gecti.Banka icin iyi haber.Uzerine satısı daha kolay olur satıs icin Morgan Stanley e yetki verilmisti.Ortam duzelip iyi bir rakama satılırsa bilancolara iyi yansir.Tabi pala en iyisini bilir.Cunku kar,satıs vb su ana kadar hic hisse fiyatına yansımadı.Sabır da bir yerde bitiyor.YTD
1 ak =1 halk YTD
Sal be kardeşim kendini, yap bi şelale. Millet kaçıyor mu geliyor mu görelim, Mal vermek mi istiyon mal almak mı istiyon bakalım.