Birileri malını sattı tahta sahipleride tahtayı fazla aşağıya düşürmeden aldı sanırsam speğe çay bile içirmiyorlar
Printable View
Kısa vadeli düşünenlerden bazıları sıkılınca satış yapmış olmalı...temeli sağlam geleceği parlak hisseler bazen de yavaş yavaş çıkıyorlar bazen de sıkıcı oluyorlar..
Arada iyidir. Hissenin gazı gidiyor. Beklemeye devam.
Tabiki Tahmin YTD.
asağı yapmayı bilirsin sıkıysa yukarı yapta görelim bakalım kaç kilosun
no panik ne yapıyorsa yapsın..bu gün 2,26 fiyatından iyi topladılar..son anda dipten alanların iki üç kademe satışları oldu..günü ağırlıklı ortalamasından kapatmayı başardı...umuyorum ki bu son hareket artık düzeltmenin bittiğinin işareti olsun...altın çamura bulanması ile değerini düşürmez ama gönül hissenin biraz daha hareketli olmasını diliyor...göze daha hoş hareketlerin olmasını diliyorum...en kısa sürede son zirvesi olan 2,49 ların geçilip artık 2,50 lerin üzeri ile tanışmak istiyoruz..
biliciyede devletten teşfik falan mı gelecek yoksa
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ne var bukadar kasacak götür 3 lerede alan alsın satan satsın
Tamamen hissi konuştum sirket sahipleri hükümete yakınlar hareketli olunca bu aralar öyle düşündüm
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
iyi düşünmüşsün dostum...bir yerden zaten muhakkak devlete bir kancayı atarlar bunlar...blcyt bu gün 2,40 ın üzerine çıkabilse satış baskısını büyük ölçüde azaltacağı gibi sonraki günlerde 2,50 lerin üzerine çıkmak için kendinde yeni güç de bulacaktır..bu gün bunu başarabilme ihtimali var...umarım bunu başarır...
Bir düzeltme yapayım arkadaşlar. Blcyt hükumete yakın olabilir ancak Bilici ailesinden birinin İyi Parti kurucularından biri olduğunu duymuş ya da okumuştum.
Umarım işlerimiz siyasetten dolayı olumlu-olumsuz etkilenmez. Biz işimize bakalım...
Son bir kaç gündür düzeltmenin son demlerini yaşıyordu..sonunda bu gün tepki verdi...2,41 i görmesine rağmen üzerinde kalamadı..kalabileseydi daha da güzel olacaktı...bu gün olumsuz endekse rağmen günü tam da ağırlıklı ortalamasından kapatmayı başardı...bu durum bana bu hissenin artık çıkmaya başlamak isteyeceğini düşündürtüyor...umarım artık 2,40-50 aralıklarına yerleşiriz..daha sonra da 2,50 nin üzerine çıkmayı başarırız..fk 8 değeri olan 2,66 nın hala çok gerisindeyiz...umarım bilançolar karşılandığında bu miktar veya üzerinde oluruz...2,66-3,33 aralıkları hoş olurdu...:)
Seni severiz dostum...en azından bu hisseyi tanıyıp almamıza vesile oldun...:) eminim çok dua almışsındır...dua alındığında insanın da işleri rast gidiyor...umarım senin de gidiyordur...
bu arada anele hissesi son günlerde çok sert düştü umarım onda zarar görmemişsinizdir...
Arkadaşlar her doğru her yerde söylenmez yazılmaz siyasetle ticareti birbirine karıştırmayın herkesin bir görüşü var saygı duymak lazım burasıda bu konuların konuşulacığı yerler değil bilançolarda şu partili diye acıklama yapmıyorlar hisseye olumlu hiç bir katkısı olmuyor açıklamanız tamamen hükümete muhalefet gibi gösterip algı operasyonu yapmaktadır arkadaşlar bu söylemler hisseye faydası olmaz tam aksine zarar verir olumlu o kadar güzel gelişmeler vargen bu konuların hić zamanı değildi saygılar
GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hoş geldin sn.kitapçı. Gözümüz yollarda kalmıştı...
Anele için üzüldüm. Umarım 1. çeyrek bilançosu ile yüzünüz güler. Bu arada yabancı da satmaya başlamış, haberin olsun.
Sn Kitapçı hoş geldiniz, siz gösterdiniz. Biz hala buradayız. Az çok biz kazanıyor gibiyiz. Umarım sizde girdiğiniz hisselerde bol bol kazanırsınız.
Keko, senin bu yazılarını dua niyetine kabul etmek istiyorum. Allah kabul etsin diyelim inşallah.
Yüzümüz gülmedi gitti son zamanlarda, sen güldür Allah'ım. Amin...
durdo çok sığdır ondan olabilir..sığ olması her an her yöne hareket edebilmesine neden oluyor buda ani duygu değişikliğine neden oluyor...sık sık artıdan eksiye veya eksiden artıya geçebiliyor...geçmişte 15,500 adet aldığımda herkes çok aldım diye beni eleştirmiş idi...sonra bunu satmakta zorlanırsın demişlerdi...ama 4,48 den çok kolay satabildim...şimdi ise 5,30 lardadır....:)
temeli güçlü hisseler eninde sonunda güldürür dostum....bazen sıkıcı olsalar dahi..sabır diyorum dostum..sabrın meyvesi tatlıdır...
dün komple dışarıdaydım bu gün de öğleye kadar dışarıda idim...ancak yerime gelip oturabildim...şu anda çok yorgunum ...hastanede bir rapor çıkaracaktık heryerde ayakta sıra bekle canımız çıktı....bel fıtığı da olunca benim için tam bir işkenceye dönüştü...yeni oturup rahat bir nefes alabiliyorum...
arkadaşın uyarısı ile hissemize ancak yeni bakabiliyorum...ve bu gün 2,48 i görecek kadar çıktığını görüyorum...şu anki fiyatı ise 2,45-46...umarım bu gün zirvesine yakın bir kapanış yaparız da artık 2,50 lerin üzerine çıksak...:) şu ana kadar iyi duruyor...umarım bu gün güzel bir kapanış yapar...
Geçmiş olsun kardeşim.
Silvr olmadı, Gents olmadı, Orge olmadı. Bu olsun be bari. Kağıt da kalmadı ki...:)
aslında gentaşda fena değil..bir tek bilançodan çok yüksek bir beklenti vardı...gerçekleşmeyince bir miktar gevşeme oldu...son iki gündür de iyi duruyor...tahminim tekrardan toparlayacaktır...ama blcyt daha dinamiktir...patronu hisse toplamış..şirket iyi bir bilanço açıklamış....yani çıkış için şartları uygundur...
çok teşekkür ediyorum dostum..batman bahçeli evler mahallesi mi ?? gerçi ben zaten özel bir hastanede çalışıyorum...bizde fizik tedavi de var ama açıkçası geçmişte girdim çok az faydası oldu bir de iş yoğunluğundan pek de gidemiyorum...ftr ile aramızdaki mesafe 6 metredir...:kahkah:
[QUOTE=keko;1869827]çok teşekkür ediyorum dostum..batman bahçeli evler mahallesi mi ?? gerçi ben zaten özel bir hastanede çalışıyorum...bizde fizik tedavi de var ama açıkçası geçmişte girdim çok az faydası oldu bir de iş yoğunluğundan pek de gidemiyorum...ftr ile aramızdaki mesafe 6 metredir...:kahkah:[/QUOyok TE]
Yok dostum ist.Tekrar şifa diliyorum, selam ve dua ile...
arkadaşlar özel hastanedeyim muayene ve ilaç giderlerimizin tümü bedelsizdir ama buna rağmen sağlığımı çok ihmal ediyorum...hanım evde her hatırlattığında görünecem diyorum ama hiç görünmüyorum...nedenini de bilmiyorum...benden de hepinize şifa dilekleri ve dua var...burada kazanınca moralimiz daha da iyi olacak...bakalım blcyt bunu bize sağlayabilecek mi ??sabır diyelim...
şu anda endekse bakıyorum çok isteksiz...hisselere bakıyorum onlar da öyle...artık can sıkıntısından bazı hisseler çıkıyor gibi bir durum var...
hisselerde 2,00 2,50 3,00 ..v.b rakamlar psikolojik direnç rakamlarıdır...o yüzden de oraya yaklaştığında hisseler satış yerler...zaten bu yüzden de geçmişte 2,49 direnci oluşmuş idi...o zirve görüldükten sonra 2,26 görülecek kadar düzeltme yaptı ve ardından da son bir kaç gündür toparladı ve bu gün bu direncinin hemen yanı başında bir kapanış yaptı (2,47)
aslında bu gün 2,51 görülerek bu direnç büyük ölçüde etkisiz hale getirilmiştir zaten 2,47 kapanışı da yarın burayı geçmeye hazırlıktır...büyük bir ihtimalle ( endekste sert kırılmalar olmadığı sürece ) blcyt yarın 2,50 nin üzerinde hareketler yapacaktır...bu gün hazm ede ede hisseleri aldılar...bence çok güzel vede iştahla alındı hisse...
ağırlıklı ortalaması 2,45 te kaldı..buranın üzerinde bir kapanış yaparak güçlü durduğunun işaretlerini verdi..üstelik bu hareketi endeksin %0,33 düştüğü bir günde yapması hissenin çıkmakta ne kadar istekli olduğunun bir işaretidir...
işlem hacmine baktığımda 3 milyonluk bir işlem hacmi yaptığını görüyorum...blcyt da son düzeltmelerin genelikle işlem hacminin 4-5 milyon tl lere çıktığı vakitlerden sonra gerçekleştiğini hatırlıyorum...şu an için normal bir işlem hacmi görünüyor ...hisseler birbirine yakın işlem hacimleri ile çıkıyorsa sağlıklı çıkıyor demektir...
benim tecrübelerim ve kişisel düşüncelerim bunlardır ama bakalım blcyt yarın nasıl davranacak ?? hep birlikte izlemeye devam...
Bir tavan yakışır böylesine. Geç bile kaldı...
Derim'i yakın takibe almıştım ama lotum yoktu. Bugünkü tavanı bekliyordum. Son dönem aşırı satılmıştı ve ucuz kalmıştı. Blcyt'ın neyi eksik?
Slm keko ve kitapci0 üstadların sizin burda oluşunuz ve değerli yorumlarınız bizlere yol gösteriyor ve doğru yerde olduğumuzu anlıyoruz sizden bi ricam olacak ki yeni işletim pazarı yani D grubu bi hisse aldım peki bunu satarken neye dikkat etmeliyim çünkü kademelere gözükmüyor 2den aldım şuan 2:50 oldu satacam ama nasıl bi yol izlemem lazım yardım ve bilgileriniz için şimdiden teşekkür ederim
ALE-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
dostum emin ol o tür hisseleri hiç tanımıyorum ve hangi şartlarda işlem gördüklerini de bilmiyorum...benim çapım bellidir dostum...borsadaki 500-600 hisseden takip ettiğim ancak 15-20 hissedir...yardımcı olamadığım için üzgünüm...ama aracı kurumunu tlf ile ararsan sana bir yardımcı olacaklardır....